Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

Ayyy bir de annem bizim kundaklarimizi saklamisti .onlari attim diye kizmisti dedim, ne bizi yenidenmi kundak yapican
Ben olsam bende cok kizardim cok eskileri saklama huyum yoktur ama evlatlarimim bebekliginden birkac parca sakliyorum
insalla kizimda boyle birsey yapmaya kalkmaz cok uzulurum

Nolur uzerinize alinmayin alay ettigimi sanmayin.
Cok guldum yazdiklarina.
Bi anneden bahsediyoruz dimi?
5 yasindaki bi cocuktan degl.

yanlış anlamayın da ben şunu anlamadım;mesajlar okununca yanında iki tane okundu işareti olmuyor mu?ben buna takıldım.
Karşı taraftan sana gel mesajda okundu işareti de karşıda olur.

Bazı insanlar kısırlaştırılmalı mı kısırlaştırılmamalı mı ???

E="yaren2007, post: 40113814, member: 320100"]Ben olsam bende cok kizardim cok eskileri saklama huyum yoktur ama evlatlarimim bebekliginden birkac parca sakliyorum
insalla kizimda boyle birsey yapmaya kalkmaz cok uzulurum[/QUOTE]
Eger

Tamam ben de oglumun 2 parca esyasini sakliyorum ama ,inanin o kafar esyayi gorunce artik cildiriyorsunuz.

Boşver Canım sende dokunma evdeki döküntülere o zaman. Böyle gelmiş böyle gider . Beddua konusuna gelincede kim bilir ne çok kalbin kırılmıştır. Ama öfkeyle öyle demiştir. Tabi normalde de yapıyorsa bunu Allah affetsin ne diyelim.

Bir gun eve gitme ve annen sana bir sey oldugunu zannetsin sonra bedduasinin tuttugunu sansin biraz korkut bence

muhtemelen takıntı hastalığı falan var ama belliki ileri boyutlara ulaşmış..

hangi anne çocuğuna geber diye mesaj atar ya, sanki annesini falan öldürmüşsün gibi. şoktayım cidden

Ben de okuyunca şok oldum, ne diyeceğimi bir an bilemedim.

Benim ve tanıdığım arkadaşların hemen hemen hepsinin annesi kızınca beddualar eder.
Aslında ciddi değildirler, öyle ağız alışkanlığı olmuştur.

Sizin anneniz de galiba çok çok üzülmüş, sizin için değersiz, çöp, pislikten ibaret olan şeylere o kendince emek vermiş.
Bu yuzden çok kızmıştır. üzülmüştür. Aldırış etmeyin. Annenizin sinirleri bozulmuş olabilir.
Benim annem de bir süredir öyle. Ağzımızı açsak bağırır. Ortada hiçbir şey yokken.

İdare edin

O ne yaa öylee töbee töbee..Annenizi bir psikiyatriste götürün siz.Hem bu konuşmaları için hem de her şeyi saklayan insanların psikolojik problemleri oluyor.

modern anne bedduası yüz yüze değil de whatsapptan ediyor

beddua çok kötü birşey haksız yere edilen döner dolaşır kendini bulur

şok oldum bi anne nasıl bu kadar vicdansızca beddua ederki evladına.psikolojik sorunları var kesin

sırf temizlik yaptın diye, emin misin!? Yani başka bir birikimi de olabilir mi kafasında?!
Bazı anneler öyle yaparya, birseyde herseyin faturasını çıkartırlar?

Bir şeyleri atamama, "biriktirme" bir çeşit obsesyon yani takıntıdır. Annenizin 'takıntı' diye nitelendirebileceğiniz başka davranışları var mı? Tek bir takıntı ile net bir genel çıkarım yapmak doğru değil; ama annenizin psikolojik durumu normal olmayabilir. Bu durum annenizde sonradan mı gelişti yoksa hep var mıydı bilmiyorum; ama takıntı ile alakalı sorunların tedavisi mümkündür. Yalnız, muhtemelen bizim takıntı olarak gördüğümüz davranış ona normal geldiği için kolay kolay bir psikiyatri uzmanına gitmeye ikna olmayacaktır.

Annenizle konuşun demek istiyorum, ama attığı mesajlardan durumunun etkili bir iletişime geçmek için uygun olmadığını anlıyorum. Bu durumda size sizden daha iyi bir yardımcı yok gibi görünüyor. Söylediklerini duymamazlıktan gelmeye çalışın. Annenizin psikolojik anlamda iyi durumda olmadığını hatırlayarak beddua ve hakaretlerinin benlik algınıza zarar vermesine ve özgüveninizi zedelemesine izin vermemeye çalışın en azından.

"Ana-baba olmak zor, zor ana-babaya evlat olmak daha zor" diye bir söz okumuştum bi ara, ne kadar doğru değil mi?
Bazen evin çocuğu ya da küçüğü olduğumuz halde bizlere büyük görevler düşebilir. Çok zorlanırsanız içinizde bulunduğunuz durumla daha iyi başa çıkabilmek için bir psikoloğa danışabilirsiniz.

Bu nasil bir Anne ilk defa duyuyorum böyle seyleri.. Bak ne yap Annen evde olmadiginda evde ne Varsa hepsini at Maddi durumunuz iyi demistin babanla git evde güzel Seyler al annen evi tertemiz görsün belki sevinir :)

basligi okuyunca komik geldi 'resimli' aciklamasi ama icerige bakinca =
inşaAllah tutmaz diyerek dua et.. yine de kotu bsy deme, kavga gurultu olmasin.. cok da karisma madem evin duzenine, kendi odani kendine gore yap.. ayri evin olunca guzelce dizersin inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…