- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.221
ceza olsunvalla yaktim melekimmmmdahada yeni almistimm herifime yaw mali iyi degilmis cok dikkat ettigim halde kisik ateste bu hale geldi dedim napimm... yosam hep takilir bana heriflerin agzina düsmemek lazimm sende taliyi yakacalmisin bak nolcek bu halimizzzz
hoşgeldin edaaaam naberben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsunkizlar yemek pisiyo bi salatam kaldiiki cift laf edim diye geri geldimm masallah bi gittim 3 sayfa dolmussss
slmm kıslarrrr nasılsınız bakalımm anne adaylarııı
canim yarin gidebiliyosan gitsene oraya.. daha onccede gecikmismiydi? hee bide duzenlimi adetlerin?
papomm hosgeldinnnnnnnnnnnnn
vayyyy anasini yaa bigun bende boyle olucakmiyim acaba
hb kuşumm demek hazırrr hee bir de salata varrbi de hamarat değilm der benım de yarın anacugum gelecek ne varsa anneden varr koca tırt valla yaa
kızlar selam hepinizee
aramıza yeni katılanlara tekrar hoşgediniz diyorum
klavyenize sağlık geceden beri ne çok sohbet etmişsiniz, kaçırıyorum diye üzülüyorum artık ama malesef iş yeri çok yoğun gündüz bilgisayarın başına oturacak fırsat bulamıyorum
gece de paşam benle ilgilen benle ilgilen diyo ayrı kalıyorum sizdenbi de yoğun olarak yumurtlama haftası çalışmaları var. vakit naikt oldu bana..
iki hafta sonra güzel haberler vermeyi çok istiyorum Rabbim ne zaman nasip edecek sağlıkla ve hayırlısıyla bakalım...
kızlar eve geldim dayanamadım hemen girdim yemek yapıcam nerde yetişebilir ki size :))))
olsun siz yazın ben okucam sonra inşallah ama hızınıza yetişmek ne mümkün
ya bugün paylaştığınız tarif kaçıncı sayfadaydı bana yazarmısınız? aklım kaldı yapıcam hemen :)))))
yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))
Paxartesim en yakin bat senin galiba forumun ik annesi olabilirsin yakisir
yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))
annecigin yapsinda dolaba ne koyunn yaw sen yapma yeter önceden cok yaptin simdiki durumda malümm
ahanda buldummmmmmmmmmm canocanimmmmmmmmmHemmen bitanemm benimmm
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1paket puding(ben çilekli pudingten yapıyorum enfes oluyor diğerleriye denemedim henüz ama sen evde hangisi varsa onunla yapabilirsin)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yapılışı:Tüm malzemeyi karıştırıyorsun unu yavaş yavaş ekle hamurun kıvamını yazamıyorum o sana zaten dur diyor çok güzel bir kıvam oluyor çok sert yapmamaya çalış,Yumuşak olsun hamur,Bunları yapmadan fırını 180 dereceye ayarla aç ısınsın fırın bu kurabiyenin püf noktası kurabiyelerin üzeri çatlayınca hemen fırından çıkar yoksa kıtır kıtır oluyo.En son fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele,içine şeker koymadığımız için az şekerli oluyo şeker koyuncada bisküvi gibi kıtır oluyor...
AFİYET OLSUNNN BİTANEMMMM
Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?