Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ceza olsun enişteye alsın yenisini boşver
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin edaaaam naber
kizlar yemek pisiyo bi salatam kaldi iki cift laf edim diye geri geldimm masallah bi gittim 3 sayfa dolmussss
afiyet olsun

loorim tamam anneciginle konus senn....

hancekimmmm kuzucugummmmmmm ömrün gelmiss hoscakalllllll afiyet olsun sizeee

gumusümmm hoscakall unutma bizi yine gellllll

kızlar eve geldim dayanamadım hemen girdim yemek yapıcam nerde yetişebilir ki size :))))
olsun siz yazın ben okucam sonra inşallah ama hızınıza yetişmek ne mümkün
ya bugün paylaştığınız tarif kaçıncı sayfadaydı bana yazarmısınız? aklım kaldı yapıcam hemen :)))))

ayy kızlar ben depresif karamsar ruh haline girmiş bulunuyorum iyi ki sizi okuyorum da keyfim yerine geliyo
ben bi regl zamanı bi de yumurtlama zamanı hep böyle oluyorum bi isteksiz bi keyifsiz...

hoşş geldinn cnmmmm... inş. hepimiz buradan güzel haberlermizi veririzzz ....

yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))

tarifin sayfasini bende bilmiyom canocanimm.hancekim saan özeldende atar canim obenim üsenmez hicc.cok güzel ve basit bi kurabiye tavsiye ederimmm

annecigin yapsinda dolaba ne koyunnyaw sen yapma yeter önceden cok yaptin simdiki durumda malümm

heçç hepp yapıyodum dimi o zman yemekayy hayır da sanki benim eşim hamıle 5 kurşluk faydası yok yahuu gecen dedim ki şu nevresimler topla yıkanmıştı toplamış odaya koymuş katlamdan yaparım diyooo

ahanda buldummmmmmmmmmm canocanimmmmmmmmm

Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo

oyyy hancekim hep canevimden vuruosunn yaewww çok severimmm çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…