Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ilhanaz selam nasılsın canım beni hatırladınmı, bende eylül annlerindeydim ama sonra kürtaj olmam gerekti senin gibi, nasılsın?
korunma süren bittimi

yaw bide morem bazen hizli yaziyo dedikleri anlasilmiyo ecep yanlis anlayipta beni üyelikten atmasinlarrrr yasakhayal bu kizi rahatsiz ediyomus diye

yokk moreee doğru yazdımm ama dönmedile geriiii bilemem artıkınnn

Canim takmicam aslinda ama bizim gerzek elti doguracak hazirana. simdi yapacaklarini dusun bi yaptiklarini anlatmistim ya. Yoksa yasim yok zaten ev aldik borcumda var ertelerdim bu durumlari yasamasam. simdi bebisim guc verirdi. dedigin gibi nasip naparsam yapiyim benim eelimde diil. dua ediyorum iste bol bol.

ilhanaz selam nasılsın canım beni hatırladınmı, bende eylül annlerindeydim ama sonra kürtaj olmam gerekti senin gibi, nasılsın?
korunma süren bittimi

hatılarlamazmıyımmm canımmmmm
iiiymm şükürler olsunn sen nasılsınnnn
valla benn bitirmeyi düşünüodum ama içime kurt düştüü :26::26::26::26:
dün gittimm kan pıhtı testi yaptırdım 1 ay sonra çıkcak sonucuu onu bekliim diorummm

anladım canım iyi olmana sevindim, bende iyiyim çok şükür biz korunmayı bıraktık bu ay bakalım gelecek aya ama pek umudum yok aslında şu aralar hemen olmayacakmış gibi geliyo bana nedense,
kan testini yaptırmana sevindim, bende yaptırcam ama gebe olduğumu öğrenince, idrarda çift çizgiyi görür görmez bebe aspirini içmeyi planlıyorum test sonuçlarım gelene kadar tabi hayırlısı artık o günü görürsem inş. tekrardan

inşallaahhhh canımmmm inşaşllaahh
o dutumda çok zor Allahtan benimm yengede yokk görümcede bekarr
ondan böle örnekler yok yanımdaa olsada ben tınlamıorum vallaaa
hiç öle kafama takamamm stres yapamamm kocişştee ölee
sende öle yapp canımm takmamaya çalışşş böle gül geçç onlraa daha 25 yaşındasın moree
ooo daha çok olurrr
yeterkiii sağlılık olsunnn hayırlsı olsunnn

görürsünn tabii canımm inş.. tez vakiiten gelirr evlatlarımızzz
bebe aspirinini doktormu söledi canımmm :26::26::26o kan sulandırmak için yaaa:26::26::26:
zararı olmasın sen danış gene
buarada ben folikasite başladımm ona başla istersenn şimdidennn

Ya dip dibe olunca mecbur takiliyo. rabbim saglicakla versin hepimize

inşallah hayırlısıyla cümlemize
içiyorum canım ben folic asid iki tane üst üste olması durumunda zaten içilmesi daha çok tavsiye edliyormuş
e kan pıhtılaşma testide kan sulanıyomu sulanmıyomu ona bakmak için değilmi zaten

Yapsınlar tabiki habibtemm yaaa 16bin küsür mesaj kolay yazılmıyor herhalde ayyyyy o ne beee 16bin mesajmı dedim ben habibtemmm napmışsın sen yaaaaa

hiçç susmamııışşşş moreeee hepp konuşmuşşşş :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:

birde bu şekilde tedbir almayı düşünüyorum canım;

İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen kan sulandırıcı bitkisel kürde taze sıkılmış limon suyu öneriliyor. Özellikle hamilelerde pıhtılaşma problemi olan hanımların kılcal damarlarındaki kan dolaşımını sağlamak için yarım bardak suya yarım bardak taze sıkılmış limon suyu karıştırılarak her sabah ve akşam günde 2 kez içilmesi tavsiye ediliyor. Bu şekilde yapılan doğal kan sulandırıcı bitkisel kür ile düşüklere en baştan doğal bitkisel çözüm kürü geliştirilmektedir

senin 2. midiii canımm yawww :26::26::26::26: çok üzüldümmm bende dünn yalan söledim 3 oldu dedim öle yaptılar testii evet ondan ama bana hiç demediler iç diee :26::26::26: hoşş doktor 4 ay korun dedi amaa dayanamann o kadar ama sen gene danış hattaa istanbuldaydan ben cerrahpaşadan yapttırdım testi hemen yapyolarrr sende yaptırr aklın rahat dursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…