- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.841
morem üzgün ama 5 ten sonra bisey yok hevesimde yok artik diyo hakli amabenim canimda biseyler yazmak istemiyo artikinnn
aaa kesın yapmaları gerekkkk torpılde denmezzkii bunaa alın teriii resmennn
yaw bide morem bazen hizli yaziyo dedikleri anlasilmiyo ecep yanlis anlayipta beni üyelikten atmasinlarrrr yasakhayal bu kizi rahatsiz ediyomus diye
kısmettt canım yaa hepimizz istioruz ama demekkki zamanı varr
bak alıştır kendinii ben hiç düşünümüorummmbu ay olurmu olmazmı öle bi çaba sarfetmiorummm
sende yao düşünme geleceği zamanı bilirr bebeişlermizz gelir bizlerde mutlu olruzzz
ilhanaz selam nasılsın canım beni hatırladınmı, bende eylül annlerindeydim ama sonra kürtaj olmam gerekti senin gibi, nasılsın?
korunma süren bittimi
hatılarlamazmıyımmm canımmmmm
iiiymm şükürler olsunn sen nasılsınnnn
valla benn bitirmeyi düşünüodum ama içime kurt düştüü :26::26::26::26:
dün gittimm kan pıhtı testi yaptırdım 1 ay sonra çıkcak sonucuu onu bekliim diorummm
Canim takmicam aslinda ama bizim gerzek elti doguracak hazirana. simdi yapacaklarini dusun bi yaptiklarini anlatmistim ya. Yoksa yasim yok zaten ev aldik borcumda var ertelerdim bu durumlari yasamasam. simdi bebisim guc verirdi. dedigin gibi nasip naparsam yapiyim benim eelimde diil. dua ediyorum iste bol bol.
anladım canım iyi olmana sevindim, bende iyiyim çok şükür biz korunmayı bıraktık bu ay bakalım gelecek aya ama pek umudum yok aslında şu aralar hemen olmayacakmış gibi geliyo bana nedense,
kan testini yaptırmana sevindim, bende yaptırcam ama gebe olduğumu öğrenince, idrarda çift çizgiyi görür görmez bebe aspirini içmeyi planlıyorum test sonuçlarım gelene kadar tabi hayırlısı artık o günü görürsem inş. tekrardan
inşallaahhhh canımmmm inşaşllaahh
o dutumda çok zor Allahtan benimm yengede yokk görümcede bekarr
ondan böle örnekler yok yanımdaa olsada ben tınlamıorum vallaaa
hiç öle kafama takamamm stres yapamamm kocişştee ölee
sende öle yapp canımm takmamaya çalışşş böle gül geçç onlraa daha 25 yaşındasın moree
ooo daha çok olurrr
yeterkiii sağlılık olsunnn hayırlsı olsunnn
töbee töbeee habıbtemmm dur yaww yokk bee aatmazlar ole bısee yapmazzz nazımızz o bılır ne yazacagınıııı
Ya dip dibe olunca mecbur takiliyo. rabbim saglicakla versin hepimize
görürsünn tabii canımminş.. tez vakiiten gelirr evlatlarımızzz
bebe aspirinini doktormu söledi canımmm :26::26::26o kan sulandırmak için yaaa:26::26::26:
zararı olmasın sen danış gene
buarada ben folikasite başladımm ona başla istersenn şimdidennn
Yapsınlar tabiki habibtemm yaaa 16bin küsür mesaj kolay yazılmıyor herhalde ayyyyy o ne beee 16bin mesajmı dedim ben habibtemmm napmışsın sen yaaaaa
inşallah hayırlısıyla cümlemize
içiyorum canım ben folic asid iki tane üst üste olması durumunda zaten içilmesi daha çok tavsiye edliyormuş
e kan pıhtılaşma testide kan sulanıyomu sulanmıyomu ona bakmak için değilmi zaten
oda doğruuuu canımm yawwww
burada evi nerden aldınızzz uzak değil dimiiii
habbitem ben ne yazmisimmm bende sasiyommm elciklerime rabbim zeval vermesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?