- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.881
gidimde moreye bi mesaj atimokuyanlar aklimdayken edam senide söylümm moreyeee
canımmmmmmmm hoşş geldinnnn
şeyyy hamilelik takvimn nerdeeee :26::26::26::26::26::26:
yaw aslinda bi bebeklerimiz olsa hersey daha kolay aşılır ama simdi evlat hasretide var cabuk sinirleniyoz huzursuz oluyoz birinden bi laf duyuyozzzz hirsimizi evdekilerden cikariyozzzrabbim yardimcimiz olsunnnn evlerimize huzur ve evlat versin insalalhhh
hoşbulduk canımsın ya hamilelik listesi görünce moralim bozuluyor her an kaybetme korkusu beni yiyip bitiriyor
Yasagim mesaj atacakti sana hatirlamiyom isminiyokk gömedimmm canımm kimmlerrr :26::26::26:
teldeydimmm yazamadımm hemenn
hayirdir canim noldune iyi ne kötü canım öyle işte diken üstündeyim şuan bu pıhtılaşmadan dolayı sen nasılsın
Yasagim mesaj atacakti sana hatirlamiyom ismini
hayirdir canim noldu
okuyanları atmışş sağ olsunnn canımmm
ama eklemek istyenlerii
melekimden sonra eklicezzz
ynai zikzakıma
buarada yarınn zikzakıma başlıcass
Hos geldin citir anneslm canlarıım nasılsın bensiz bakalım neler kaynatıyosunuz
kis yeni farkettim pinar yok hamaile listesinde unutmussunnnnnicki wxz onuda ekle kelebekkk
deme öleee nuarinimmmmm :26::26::26::26:
bak ben sana hep dua ediorumm ne olurr ii düşün sende
dün sordum doktora dedim olaki bu süre içindee hamile kaldım ne olcakk :26::26::26:
illa düşcekmi bebek dedimm
yokk dedii böle ümitsiz olmayınn dedii istirat etcen dedii yormucan kendin
bide verilen ilaçları iğneleri zamnaında kullancanız dedii öle illaki düşcek die bişy yokmuşş
bunları sen, düşünerek sordum duu bakk sen i düşünn bebeğimizzz bırakmıcakk seniii
hoşbulduk canımsın ya hamilelik listesi görünce moralim bozuluyor her an kaybetme korkusu beni yiyip bitiriyor
Yasagim mesaj atacakti sana hatirlamiyom ismini
hayirdir canim noldu
Hos geldin citir anne
ayy canım niye öyle diyon bak valla benide çok etkiledin benimde çok moralim bozuldu asıl senin bize moral vermen gerek herşeye ragmen bak canında can ver sen ignelerini falan vurul bak allahım bu bebegi sana bagışlayack inşallah. lütfen bende şimdi çok tedirgin oldum daha bn kesemi bile göremedim sen böyle umutsuzsan ben ne yapayım bi de off çok kötü oldum valla yaa
canımsın çok özür dilerim sizi üzmek değil derdim inanın doktorum çok umutsuzdu o yüzden şimdi ailemin yanında bikaç doktora görünecem bakalım, senin geç döllenmedir belki ondan görünmüyordur
inşallah bitanecim ya inşallah ailemin yanına geldim burda ikaç doktora daha görünecem bakalım onlar ne diyecek...
Canim kotu bisi olmasin vurulursun igne bisi olmaz . hayirlisi olsun tatlim.kanda pıhtılaşma çıktı iğne vurulmam grek hergün
Korkma tatlim gorursun keseyi artik. bana da dua edin bebis icin canimiyi sayılırı canım pazartesi dr gidecem ama niyese korkmaya başdım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?