- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.861
birde bu şekilde tedbir almayı düşünüyorum canım;
İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen kan sulandırıcı bitkisel kürde taze sıkılmış limon suyu öneriliyor. Özellikle hamilelerde pıhtılaşma problemi olan hanımların kılcal damarlarındaki kan dolaşımını sağlamak için yarım bardak suya yarım bardak taze sıkılmış limon suyu karıştırılarak her sabah ve akşam günde 2 kez içilmesi tavsiye ediliyor. Bu şekilde yapılan doğal kan sulandırıcı bitkisel kür ile düşüklere en baştan doğal bitkisel çözüm kürü geliştirilmektedir
Yakin canim simdi daa gecmedik. gecersek zaten fazla gormem. simdi kendi basima diilim kaynana yanimda o da cahil istemeden de olsa kiriyo beni bu konuda.
senin 2. midiii canımm yawww :26::26::26::26: çok üzüldümmm bende dünn yalan söledim 3 oldu dedim öle yaptılar testiievet ondan ama bana hiç demediler iç diee :26::26::26: hoşş doktor 4 ay korun dedi amaa dayanamann o kadar ama sen gene danış hattaa istanbuldaydan ben cerrahpaşadan yapttırdım testi hemen yapyolarrr sende yaptırr aklın rahat dursunnn
Bide senin gibi bi kaç topiğe baksam olur herhalde:)))Ama sadece burdayım ben:)))
Olur ama ne zaman olur acepp,sen hatırlıyormusun habibtemmm ne kadar oldu benim geleli kkya hatırşıyormusun
Herkese gunaydinnnnn
hımmm evettt bencede bitkiseler daha ii çözm ama ben daha bilmiorum ki kan pıhtılaşması vamı yokmu diee şimdii yapamam onuu :26::26::26::26: belkicem 1 ay bakalımm hayırlısı
bide cankuşş bakk aslanpençesi ile civan perçemini içcemm bu ay adet başladı zaman ii gelimuşş gebeliği kolaylaştırıomuşş
anlıorummm evet cahil insana laf anlatmakta zorr anlamakta zorr
Allah sabır versin mersahım sana inş. tez vakkittee geçersin evindee rahatlarsınn
evi nerden aldınızz bu aradaa
rabbim güle oynaya yaşatsın inş..
yok canım ben istda değilim, benim ücretsiz yaptırcam bi yer var aslında yada çok düşük maliyetle yaptırcam ancak bun şunun için bekliyorum bazı kadınlarda pıhtılaşma sadece gebelikte ortaya çıkabiliyormuş ilk gebelikte bişi olmayan kadınlarda bile bu olabiliyormuş yanı o yüzden bekliyorum test için yoksa şimdiye çoktan yaptımıştım
onları hiç duymamıştım bak, ben şu aralar ekstra bişi yapmayayım diyiyorum önceden ilişkiden sonra öyle yatıp kalmazdım yarım saat falan genelde hemen kalkardım en fazla 5 dk yatmışlığım vardır, ama bu ay yatıp kalcam hatta bacaklarımı havaya kaldırcam ekstradan
Ooooo habibtemm oda sessiz sedasız olsun nasıl yapmışım 2500 tane yorumu şaştım kaldım şuan kendime amma düşmüş çenem:)))))
valla edam bi jest ne bekliyom kk dan ama daha biseyler yokkkk
belkim ne bilim acep 20.000 olunca mesaj sayim biseyler yaparlarrr diye umuyorumm artikinn
merhaba herkeslere
Nazim bazi kizceler dua listesine girmek istiyodu gordun mu
merhaba herkeslere
Selam nuarinim nasilsin nasil gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?