Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hımmm evettt bencede bitkiseler daha ii çözm ama ben daha bilmiorum ki kan pıhtılaşması vamı yokmu diee şimdii yapamam onuu :26::26::26::26: belkicem 1 ay bakalımm hayırlısı
bide cankuşş bakk aslanpençesi ile civan perçemini içcemm bu ay adet başladı zaman ii gelimuşş gebeliği kolaylaştırıomuşş

Yakin canim simdi daa gecmedik. gecersek zaten fazla gormem. simdi kendi basima diilim kaynana yanimda o da cahil istemeden de olsa kiriyo beni bu konuda.

anlıorummm evet cahil insana laf anlatmakta zorr anlamakta zorr
Allah sabır versin mersahım sana inş. tez vakkittee geçersin evindee rahatlarsınn
evi nerden aldınızz bu aradaa
rabbim güle oynaya yaşatsın inş..

Son düzenleme:

yok canım ben istda değilim, benim ücretsiz yaptırcam bi yer var aslında yada çok düşük maliyetle yaptırcam ancak bun şunun için bekliyorum bazı kadınlarda pıhtılaşma sadece gebelikte ortaya çıkabiliyormuş ilk gebelikte bişi olmayan kadınlarda bile bu olabiliyormuş yanı o yüzden bekliyorum test için yoksa şimdiye çoktan yaptımıştım

Bide senin gibi bi kaç topiğe baksam olur herhalde:)))Ama sadece burdayım ben:)))
Olur ama ne zaman olur acepp,sen hatırlıyormusun habibtemmm ne kadar oldu benim geleli kkya hatırşıyormusun

aynen bende sadece bura yazyoommmm

onları hiç duymamıştım bak, ben şu aralar ekstra bişi yapmayayım diyiyorum önceden ilişkiden sonra öyle yatıp kalmazdım yarım saat falan genelde hemen kalkardım en fazla 5 dk yatmışlığım vardır, ama bu ay yatıp kalcam hatta bacaklarımı havaya kaldırcam ekstradan

anlıorummm evet cahil insana laf anlatmakta zorr anlamakta zorr
Allah sabır versin mersahım sana inş. tez vakkittee geçersin evindee rahatlarsınn
evi nerden aldınızz bu aradaa
rabbim güle oynaya yaşatsın inş..

Eyupteyiz canim insallah evimize gecelim rahatlarim.. Allah razi olsun canim

anladımm canımmmm bende hiç aklımada yoktu hatta geöen ay gitcektimm gitmedimm sonra bu abi arkadaşımızda da çıktıı hiç beklemiordukk onundaaa 1. gebeliği düşük olmuşş böle şüpelnmiş yaptırmışşş kan pıhtılaşması çıktıı :26::26::26::26: bende koktummm yaptırcam varsa bişeyy bileyimm ona göre hareket ederimmm
herşeyin hayırlsıı cankuşummm
inşallahh bidaha yaşatmaz rabbimmm

silkeletttt cannımmm kendiniiiii
silkelemeyi duydun mu hiççç oda etkliiymişş bu ay bende denicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…