Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşş geldinnnn nikyyy cnımmmm

sen hiç korkma bişey olmas Allahın izniylee

sen içini rahat tut

Canim kotu bisi olmasin vurulursun igne bisi olmaz . hayirlisi olsun tatlim.

Korkma tatlim gorursun keseyi artik. bana da dua edin bebis icin canim

örtmenimm sende gitcen mii kan teti yaptırmayaaa :26::26::26::26::26:

habbite hancekimmm

yaw tugcemavi ,hopeforr,wxz yani pinar,karabiberr nerde bu kislarrr niye gelmiyolarrr

kayboldular pinar bizsiz duramazdii niye gelmiyo anlamadimmm

evet bencedee hopeforumm geldi gene arada ama wzx tuğçen onla yokkk :26::26::26::26:
cimcimedee bi pc yi yaptıramadıı moreee
özledikk vallaaa

10 gün geçtiyse görünür artık canım tedirgin olma bazen depar atıyorlar bu bebişler...

canım benim yüzümü güldüren yüve rabbim inşallah seninde yüzünü sonuna kadar güldürür.inşallah bu ay seninde bende hamileyim haberini alırız aminn

hoşş geldinnnn nikyyy cnımmmm

sen hiç korkma bişey olmas Allahın izniylee

sen içini rahat tut

saol canım bi o minicik kesesini bide o kalp atışlarını bi duyayim benden mutlusu olmaz o zaman

10 gün geçtiyse görünür artık canım tedirgin olma bazen depar atıyorlar bu bebişler...

canım sen ne zaman gördün keseni ve kalp atışlarını

okunuyo yaziyo karsisinda melek 181 arkadasimizinnnnn ondan sonra onun altindaki zikzaka okuycazzzzz

tamam canım Allah razı ola senden simdi anladım ben 4 kişi kacırmısım ama onları da arada okuyup açığı kapatsam kabul eder misiniz acep:44: tamam ben de listeye dahil olmak istiyom belirtirim yine liste yapan arkadasada. p tesi de gelirim gene gonusuveririk garii[/QUOTE]

hayırlısı olsunnnn nuarinim en iyisi yapmıisınnn
Rabbimmm yardımcın olucaktırrr evlatcını korucakk inşallahhh
kısmet bakalımhayırlısı
inşallah bakalım hayırlısı artık....

ederiz tabi etmezmiyiz

saol canım bi o minicik kesesini bide o kalp atışlarını bi duyayim benden mutlusu olmaz o zaman

herşeyin hayırlsıı canımmm hepsi olcak Allahın izni ileee

canım ilk gebeliğimde geç döllenmeydi geç gördüm baya bi aynı senin gibi, ama 2. yani bunda adet olacağımın 2. günü gittim görünmedi 5 gün sonra göründü kese 5 gün sonrada kalp atışını duydum

herşeyin hayırlsıı canımmm hepsi olcak Allahın izni ileee

kıslar allahım en kısa zamanda sizede bu heyecanları bu duyguları yaşatmayı nasip etsin o zamanda ben size derim kıslar korkmayın kesede görünecek miniginizde görünecek diye

Gidicem canim yarin arayayim genetok hangi bolumden cikiyo demistin

414 3 414 arıcannn canımm sonraa ordan yönlendio seni sen dahili bölümleri seccen sonra ordan dinle 12. olması lazımmm genetik tanı merkesi dicekk ordann sana tarih ve saat vercek 1 saat önceden gityonn hata daha erken git içerde hemşire kim gelmişse erken açıo kayıtt
cerrahpaşa çok büyükkk sen içeri girrinncee aşaya dopruu inn baya garanti bankasının ordann incenn aşaya sonra sağda ambar bilemm ne yazyo o binanın ön tarafıı genetik merkezi içeri girince 6. kata çıkcakk bide kapıdan girişş 4. kat zatii yani 2 kat çık yukarı sola dön orda kzçe va penceden kayıt açtır gir içerii bide 3 düşük yaptım de yoksa bakmıolarr
derlese kadın doğumcumu ylaldı hayır ben kendim araştırmaya gittim de

aaa inşallah ben kalp atışınıda duyarım çünkü tam yumurtlama günü yumurtladım yani tam döllendi benim yumurtam inşallah yaa bende çifte mutluluk yaşarım peki canım alttan mı baktı dr yoksa üstten mi

maşşallh miniğimizeee
10. haftadasın dimii cankuşummm

Allah kabul etsin inşallahhh [/B]

okunuyo yaziyo karsisinda melek 181 arkadasimizinnnnn ondan sonra onun altindaki zikzaka okuycazzzzz[/QUOTE]

yasakımm olakiii hoeforum felan okumassa aynuurmmm okurrr olmazmııı :26::26::26::26:

maşşallh miniğimizeee
10. haftadasın dimii cankuşummm

canım ya ukalalık degil sakın yanlış anlamayın lütfen ama şu nazar boncugunu kullanmasak cünkü adinimizde nazar boncugunun yeri yoktur. maşşaaalllaaahhhhh teyzesi baya büyümüz bizim minik kuşumuz inşşallah annesinin kucagına zamanında konacakk amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…