- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.901
ayy canım niye öyle diyon bak valla benide çok etkiledin benimde çok moralim bozuldu asıl senin bize moral vermen gerek herşeye ragmen bak canında can ver sen ignelerini falan vurul bak allahım bu bebegi sana bagışlayack inşallah. lütfen bende şimdi çok tedirgin oldum daha bn kesemi bile göremedim sen böyle umutsuzsan ben ne yapayım bi de off çok kötü oldum valla yaa
Canim kotu bisi olmasin vurulursun igne bisi olmaz . hayirlisi olsun tatlim.
Korkma tatlim gorursun keseyi artik. bana da dua edin bebis icin canim
habbite hancekimmm
yaw tugcemavi ,hopeforr,wxz yani pinar,karabiberr nerde bu kislarrr niye gelmiyolarrr
kayboldular pinar bizsiz duramazdii niye gelmiyo anlamadimmm
canım dua et bol bol allahım bu sefer yüzünü güldürecek bak neyin oldugu anlaşıldı şimdi tedavinle o bebegi kucagına alacaksın inşallah. sen drlara bakma onlar ne anlar ki insan duygusundan ne mucizeler oldu bu dünyada seninde mucizen gercekleşecek inşallah.canım ben 10 gün önve kan vermek için gittigimde üstten usg ile görünmedi sonra 10 gün sonra gel dedi şimdi korkuyorum ya görünmezse diye ben biraz daha beklesem mi ki ya
örtmenimm sende gitcen mii kan teti yaptırmayaaa :26::26::26::26::26:
hoşş geldinnnn nikyyy cnımmmm
sen hiç korkma bişey olmas Allahın izniylee
sen içini rahat tut
10 gün geçtiyse görünür artık canım tedirgin olma bazen depar atıyorlar bu bebişler...
Amin canim insallahcanım benim yüzümü güldüren yüve rabbim inşallah seninde yüzünü sonuna kadar güldürür.inşallah bu ay seninde bende hamileyim haberini alırız aminn
okunuyo yaziyo karsisinda melek 181 arkadasimizinnnnn ondan sonra onun altindaki zikzaka okuycazzzzz
kısmet bakalımhayırlısıhayırlısı olsunnnn nuarinim en iyisi yapmıisınnn
Rabbimmm yardımcın olucaktırrr evlatcını korucakk inşallahhh
inşallah bakalım hayırlısı artık....
saol canım bi o minicik kesesini bide o kalp atışlarını bi duyayim benden mutlusu olmaz o zaman
canım sen ne zaman gördün keseni ve kalp atışlarını
saol canım bi o minicik kesesini bide o kalp atışlarını bi duyayim benden mutlusu olmaz o zaman
canım sen ne zaman gördün keseni ve kalp atışlarını
herşeyin hayırlsıı canımmm hepsi olcak Allahın izni ileee
Gidicem canim yarin arayayim genetok hangi bolumden cikiyo demistin
canım ilk gebeliğimde geç döllenmeydi geç gördüm baya bi aynı senin gibi, ama 2. yani bunda adet olacağımın 2. günü gittim görünmedi 5 gün sonra göründü kese 5 gün sonrada kalp atışını duydum
canım ilk gebeliğimde geç döllenmeydi geç gördüm baya bi aynı senin gibi, ama 2. yani bunda adet olacağımın 2. günü gittim görünmedi 5 gün sonra göründü kese 5 gün sonrada kalp atışını duydum
Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
maşşallh miniğimizeee
10. haftadasın dimii cankuşummm
kk ovulasyan tarihinden hesapladımda bugün tehlikeli bi günmüş benim içinama benim kociş yattı uyudu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?