Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

wallla haklisin. ben gec kalktim bugün. temizlik yapiyorum dip köse. ama dura dura. cok yoruldum ara verdim. normalde cnim cok tezdir ara falan vermeyi hic sevmem ama iste napcan:))

aman canımmm boşvee yavaştann alll senn hattaa çokkk yavaştann alll
yorma kendinii olumuuu

Allah bağışlasınnnnn melekimmm yiğenii rabbim tez vakkite sanad nasip etsin inş..

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canım pazartesi gitcem nasipse 3 gün gecikmiş olcak inş. adetim

hayırlsı olsunnnn canımmm sen bilirisnn en doğrusunu kendin içinn
inş.. bebeğinledirr

oyyy hancekimm dün burada çokk soğuktuuu
hep yağdıı çok ıslandım dün yahuu sanırım hasta olcammm :2::2::2::2::2::2::2::2:

more gece 3 kadar ben hancekim edam bide ecemmmmm diye yeni kisce geldi kaynattik ayacikalrim gözcüklerim agridi

ne mutluuuusanaaa canımmmm
Rabbim daim etsinn inşalllahhhh

morem zikzakta aynurrumuda ekle cok iyi bi kiscedir sözünde durur taniyom eski topikten kiscemiz siz tanisamamistiniz sen geldin aynurum hamile kalip hamile topigine gecmistii...listeyi birakip gitmez aynurumunda duaya ihtiyaci var onunda malesef 2 bebek kaybi var birini daha yeni kaybettiii

okunuyo yaziyo karsisinda melek 181 arkadasimizinnnnn ondan sonra onun altindaki zikzaka okuycazzzzz

yasakımm olakiii hoeforum felan okumassa aynuurmmm okurrr olmazmııı :26::26::26::26:[/QUOTE]

herkese merhaba .. eksik mi var surede ben okuycak mıyım bana bilgi verin ki akşama kadar okuyayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…