- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.981
inaşşallhhh canımmmm rabbim sağlıklı evlat versin inş...
Vallahi resmini görür görmez aa dedim kızı benim doğum günümde doğcak sonra bi baktım daha yeniymiş bebişin :)
wallla haklisin. ben gec kalktim bugün. temizlik yapiyorum dip köse. ama dura dura. cok yoruldum ara verdim. normalde cnim cok tezdir ara falan vermeyi hic sevmem ama iste napcan:))
DEĞİŞTİRDİMM EVETTTT...O PAMUK ŞEKERŞ BENİMMM YİĞENİMM...ABİMİN KIZI...CANIMIN CANIII HALASININ KUZUSU...HASTANEDE EVDE HEP BEN BAKTIMMM ONAA...KÜÇÜCÜK DOĞDU 2470 GRAM...HİÇ KORKMADIMMM YIKADIMMM VALLA...ÇOK TATLI YAAAA ÖZLEDİMM ÖYLE KOYDUMM İŞDEE...benimm kuzumaaa...defne elisama...
kuzucuk ben gec ciktim zaten topiktennn saat 5 geliyodu yemek ne derken biraz da tv seyrettimm ancak geldimm
amin canım cümlemize
ne güzel kıs demekki allah söyletti sen ne zaman gidiyon testte
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canım pazartesi gitcem nasipse 3 gün gecikmiş olcak inş. adetim
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canım pazartesi gitcem nasipse 3 gün gecikmiş olcak inş. adetim
akşamda survivorrrr vaaaa
Aminn habibtemmm,her ihtimale karşı mesajda attım:)))Ayyy nasıl fırtına var burada anlatamam:))))Konteynırların hepsi yatmış dışarda,balkonda silverin otu vardı saksıda masanın üzerinde duruyordu onu bile atmış yere:))Allahım dışarda olanların yardımcısı olsun
iyiy hafta sonlari kiscelerimmm
Arkadaşlar bugün benim doğum günüm ve eşimi ilk görüp dokunduğum gün zaten anlamı büyüktü ama akşam üzeri aldığım haber bu güne daha büyük bi anlam daha kattı anne olacagımı öğrendim okadar güzel bi duyguki anlatamam ağladım duyunca hemde hıçkıra hıçkıra 6 aydır bu haberi bekliyordum nihayet aldım rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin sizlerle paylaşmak istedim...
şükürrr moreeee uyandıranaaaa
more gece 3 kadar ben hancekim edam bide ecemmmmm diye yeni kisce geldi kaynattikayacikalrim gözcüklerim agridi
iivetttttttttttt o benimm canımmmmmmore yanlismi biliyorum suksuk senin kuzenmiydii
yaw korkunclu rüya gördüm o uyandirdi rüyamda 4 ayligina mapus cezasi aldim hayirdir insalalh nasi korkuyom girdim bilem mapusaaa yaa:18::18::18:
okunuyo yaziyo karsisinda melek 181 arkadasimizinnnnn ondan sonra onun altindaki zikzaka okuycazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?