- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.961
Hadi bakalım hayırlısı ama az öncede test yaptım negatif çıktı acaba sabahki ilk idrarla şimdiki farklı mı oluyo
allah razı olsun canımallahım sanada nasip etsin en kısa zamanda hemde tüple değil doğalgazla
avatarında ki kızceni yerimsenin çoook tatlımış yaaaaa
daha çokk yenidirr canımm en iyi kanda çıkarrrr
sen hiçç dert etmeee
Yaw karabiberime de ole oldu ya... canim sen istersen biraz bekle uzulme sonra yaparsin testiHadi bakalım hayırlısı ama az öncede test yaptım negatif çıktı acaba sabahki ilk idrarla şimdiki farklı mı oluyo
hadi inşaallah bakalım ayrıca senin kızında benim doğum günümde doğacak nasipse 22.11 :))
ya acıkcası oyle korkuyorum ki bişey cıkacak diye :18::18: boyle bilmeden yasamak daha iyiama işte boyle de bişey sahibi olamıyorum bu testi üniv has de mi yapıyolar tek:44: mecbur yaptırıcazz hersey bebişler ve kocişler için canım bide meryem suresi okuyomussunuz bana da anlatsana kime kac tane okunuyo ben de katılabilir miyim
ayy canım atıyodur tabi niye atmasın sen ilaçlarını kullan bak gör o orda minicik kalbiyle orda olacak
aaaaaaaaaa kıs dedin öyle mi dogdu içine ayy herkes erkek diyodu sen kıs dedin inşallah allahım hayırlısını verir benimde sanki içime kıs doguyo tabi allahım bilir
Ben cikiyom kizceler temizligi bitirmezsemkocis pasakli die bole yapar. belkim gezmee de gideriz. gorusuruz
aaaaaaaaaa kıs dedin öyle mi dogdu içine ayy herkes erkek diyodu sen kıs dedin inşallah allahım hayırlısını verir benimde sanki içime kıs doguyo tabi allahım bilir
Ben cikiyom kizceler temizligi bitirmezsemkocis pasakli die bole yapar. belkim gezmee de gideriz. gorusuruz
Gelirimkolayyy geldinnnnnnnnn mersahımm iki gözümmmmm
gel genee bitince bakk emek yapyommm işin yoksa gell öğleyi beraber yiyekkk
yaw dorusunda vala ben regl dönemine giris yaptim kahverengi geldi yarin yada bi güne baslarrr
aam bizim moreden haber yok onda biseyler olabilirrrr
eevett moooreee baya geç kaldı dimiii
Gelirimtemizlik bitsin yemegini de yerim sana kalmaz :)
ggüüüünnayyyydınnnnn veddee tünnayyydınnnnn miamoremmmmmm
bardak yapiyolar bele melekim o hamile kalmayi kolaylastiriyomussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?