Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hadi inşaallah bakalım ayrıca senin kızında benim doğum günümde doğacak nasipse 22.11 :))

aaaaaaaaaa kıs dedin öyle mi dogdu içine ayy herkes erkek diyodu sen kıs dedin inşallah allahım hayırlısını verir benimde sanki içime kıs doguyo tabi allahım bilir

canımmm ist.daysan cerrahpaşadan alabilirisn randevu hiçç kadın doğumcuya gitmene gerek yok direk genetikten aldım ben dğn yaptırdımm hayırlısı ileee

Ben cikiyom kizceler temizligi bitirmezsem kocis pasakli die bole yapar. belkim gezmee de gideriz. gorusuruz

aaaaaaaaaa kıs dedin öyle mi dogdu içine ayy herkes erkek diyodu sen kıs dedin inşallah allahım hayırlısını verir benimde sanki içime kıs doguyo tabi allahım bilir

inaşşallhhh canımmmm rabbim sağlıklı evlat versin inş...

Vallahi resmini görür görmez aa dedim kızı benim doğum günümde doğcak sonra bi baktım daha yeniymiş bebişin :)

Ben cikiyom kizceler temizligi bitirmezsem kocis pasakli die bole yapar. belkim gezmee de gideriz. gorusuruz

kolayyy geldinnnnnnnnn mersahımm iki gözümmmmm

gel genee bitince bakk emek yapyommm işin yoksa gell öğleyi beraber yiyekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…