- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.001
Ben geldiiiiiiiiimmmmmm,dualarımıda okudum Allah kabul etsin,nazıma mesajattım görür inşallah
yasakımm olakiii hoeforum felan okumassa aynuurmmm okurrr olmazmııı :26::26::26::26:
Bence super olurnolur bu ay hamis kalsak dimi cok ihtiyacim var rabbim duy sesimi hayirlisiyla biran once nasip et rabbim.
herkese merhaba .. eksik mi var surede ben okuycak mıyım bana bilgi verin ki akşama kadar okuyayım canım
morem zikzakta aynurrumuda ekle cok iyi bi kiscedir sözünde durur taniyom eski topikten kiscemiz siz tanisamamistiniz sen geldin aynurum hamile kalip hamile topigine gecmistii...listeyi birakip gitmez aynurumunda duaya ihtiyaci var onunda malesef 2 bebek kaybi var birini daha yeni kaybettiii
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canım pazartesi gitcem nasipse 3 gün gecikmiş olcak inş. adetim
aynurum can kususum niyetini melek 181 kiscemiz icin yap zahmet olmazsa iki meryem suresi oku bitanemmm
aynurum can kususum niyetini melek 181 kiscemiz icin yap zahmet olmazsa iki meryem suresi oku bitanemmm
ay ay kulaklarım çınladıısaol canım evet uzun vadede hamile kalamayacagım için gonul rahatlığıyla guvenebilirsiniz.yani kaçmam biyere bide ben yapmayacagm seye yaparım dimemmm eksik var mıymış okumayan yani:44::26::26:
ben diğerrr meryemidee okudum hepiciği bittii Allahımm kabul eder inşallahh
herkesee iyi akşamlarr kısçelerrrr
ay ay kulaklarım çınladıısaol canım evet uzun vadede hamile kalamayacagım için gonul rahatlığıyla guvenebilirsiniz.yani kaçmam biyere bide ben yapmayacagm seye yaparım dimemmm eksik var mıymış okumayan yani:44::26::26:
aynurum öyle deme ne demek uzun vade mayista birakacan korunmayiiivalla belki ilk denemede hamile kalacannnn canim aynurum hani listeden cikmak isteyen bilirsin hani bizim demek istedigimiz bikac kisi haber bile vermedi haber verilse sorun degillll cankusum hamile kalirsin inslalah kislar ben hamile topigine gidecem listeden cikarin beni dersen cikaririzz
hoşş geldinnnn edammmmmmmmm
hancekıimmm nerdee moreee :44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?