- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.941
Çok teşekkürler canım kan testine gitcem azsonra hadi hayırlı haberlerle döneyim inşaallah dua edin bana :)))
Hancegim olsaydi supurgee binmisti bilem ooooo seni zorla getirmek lazimhamis olmasa bu kizceleride sacindan sururdum ama omaz simdi
Çok teşekkürler canım kan testine gitcem azsonra hadi hayırlı haberlerle döneyim inşaallah dua edin bana :)))
Otur sen oturdugun yerdeayy canım bulaşık falan varsa derler toplarımda silip süpürmen belim çok agrı yoksa yaparım biliyon yani
ayy negüzel yaa usg de hareket falan ediyomu
aşk olsunnn moreeee gelirmmm dedimmm yaaa
gömemdimm ilkkk napemmmm :26::26::26::26::26::26:
hareketlerini falan görmedim ama 2.gün önce yawrumun kalbi atıyordu inş.. hep atar
Hayirli olsun canim. guzel gunler gecirirsiniz insallah
hayılrısıı olsunnn arzummmm
güzel güzell dinleninnnn artıkkk
Otur sen oturdugun yerde
İs fln yok yasak dinlen.. abla dayagi yedin mi sen bakem
hareketlerini falan görmedim ama 2.gün önce yawrumun kalbi atıyordu inş.. hep atar
canımm ben anlatıyımm bi topikte okudumm bardak çektirip hemen yakı yapıştırıyomussun peşinden dee ilişki hemennn deneyenlerr hamiş olmuşşş
hayırlsı olsunnn canımmmmm
inş.. iii habelerle gelcen senide listeye ekleyelimmm
Korktun mu morem azin yuzun dagildi
teşekkür ederim kızlar aniden oldu hala şoktayımeqer hamileysem bekli bebişin şansınadır diyorum hiç aklımızda yoktu Allah nasip edince oluyor demekki
teşekkür ederim kızlar aniden oldu hala şoktayımeqer hamileysem bekli bebişin şansınadır diyorum hiç aklımızda yoktu Allah nasip edince oluyor demekki
hadi kıs koş git gel bize mutlu haberini getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?