- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.041
doru ama sagliksiz oldugu göz önünde bulundurulursa bence iyi bi teselli melekim erken düsükler kesinlikle bundan oluyo cünküdaha ileri haftalarda daha olsa gercekten daha zor bunu yasayan biri olarak biliyorummmm
Allah gönlüne göre versinn canımm inş... sağlıklı gebeliklerr
yazdım ben listeye ama şimdi hiç yayınlamak gelmio içimdeee :26::26::26::26:
kiscelerimm karamelim özelden bana yazmis üzgün güzel kiscemm buraya yazamamis kanamasi baslamis hastaneye gitmis bhcg düsmeye baslamis bebisini yerlesemeden kaybediyomusss karamelim cok gecmis olsun bitanem hayirlisi böyleymis demekii eger zaten yerlesemiyosa saglikli bi embriyo degil böyle olmasi demmekki daha hayirlii rabbim sabirlar versin inslalahh sana inslalah yine yakinda yüzün gülerrrr bu sefer yawrun sana sikica tutunurrrr:26:
doğru diosunnn cankuşummm
inşallahh bir daha yaşatmaz rabbim çok zor yaww bu durumda insan bazen tesselli bile duymak istemirrr
inş. gelir karamelimm hemende konuşuruzz rahatlartırızzz :26::26::26::26::26:
(((((((((((((((((((((((((((((
bu arada morem ben de okudum acaba yazabildinizmi listeye ???
:26::26::26:minelimi not ette morem bikac gün sonra yayinla listeyiii:26::26:
dünya iste kimiz sevinirken kimiz üzülüyozyapacak bisey yokk rabbim hepimizin yardimcisi olsunn yüzümüzü güldürsün inslalahhh..emircimde bi gelseydi ya bu kiscemide cok merak ediyom inslalah o iyi haberle gelirrrr:26::26:nekadar düsük yapan oluyo hep bu inslalanlara hormonlu yiycekleri yediriyolar kimyamiz bozuluyo düsük yapiyozzz
rabbim kabul etsin ipekimmmrabbim ettigin duanin onlarca katini sana versinnnn
(((((((((((((((((((((((((((((
bu arada morem ben de okudum acaba yazabildinizmi listeye ???
dün okudum ben de melekime mesj attım .. topiğe de yazdım kimse görmedi mi yahu ??
kiscelerimm karamelim özelden bana yazmis üzgün güzel kiscemm buraya yazamamis kanamasi baslamis hastaneye gitmis bhcg düsmeye baslamis bebisini yerlesemeden kaybediyomusss karamelim cok gecmis olsun bitanem hayirlisi böyleymis demekii eger zaten yerlesemiyosa saglikli bi embriyo degil böyle olmasi demmekki daha hayirlii rabbim sabirlar versin inslalahh sana inslalah yine yakinda yüzün gülerrrr bu sefer yawrun sana sikica tutunurrrr:26:
ipekim moreme at mesajiiiben görmedim yada unutuummu
inşallah yasakım yawww inş. listeden kimse eksilmesin artsın inş...
evettt ipekimm baaa yaz senn
Allah gönlüne göre versinn canımm inş... sağlıklı gebeliklerr
yazdım ben listeye ama şimdi hiç yayınlamak gelmio içimdeee :26::26::26::26:
Amin canım benim inşAllah.. :)
Bi kaybımız var galiba, çok üzüldüm..
Ne zaman istersen o zaman paylaş hiç sorun değil..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Amin canım benim inşAllah.. :)
Bi kaybımız var galiba, çok üzüldüm..
Ne zaman istersen o zaman paylaş hiç sorun değil..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?