Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçelerim nasılsınız bakalım.......Size çok alıştım ,,, , fırsat bulur bulmaz size koşuyorum.....................

bende isterim bi öpücük amaaaaaaaaaaaaaaaa

yasakım sen nasılsın.......Tiroidin seni rahatsız etmiyor değil mi..........

batim geldi bugün ruyam biraz agrim var amam iyiyimmm yinede

kiscemm tiroid zorluyo beni bisey yemiyom kilo veremiyomm sacim inceldi tirnagim zayifladi hemen sinirleniyom evde hepicigi var vala uyku bozuklugu dahil bunlara

nisanin dördünde endokronolojiden randevu aldim hemen gidimde bi an önce hapima baslama lazimm

Son düzenleme:

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]
oooooooo ne güzel herkesler okumuş az kalmış....
allah razı olsun kızlar

bende isterim bi öpücük amaaaaaaaaaaaaaaaa

melekimm kiscemm gel bide seni öpüm iyicee

melekimm dualarin masalalh bitti sayilir bi ababyyimdan ve nuarinimden haber bekliyoz bi aksam olsunnn bakalim inslalah haber gelir abayyima mesajda attimmmaynurrla konustuk okunmus sayin kesin okuycam simdi dedi saolsunn....

Son düzenleme:
melekimm kiscemm gel bide seni öpüm iyicee

melekimm dualarin masalalh bitti sayilir bi ababyyimdan ve nuarinimden haber bekliyoz bi aksam olsunnn bakalim inslalah haber gelir abayyima mesajda attimmm

bende seni öpüm gel yanıma
allah razı olsun herkesten allahım hepimize nasip etsin hamilelik ben 3 tane okumuştum 2 tane daha okucam galiba :26:

ben de seni öpüverdim gariii...... yasakım benim fazla fırsatım olmuyor....Size cevapı bilem zor yazıyom... KARAMELİM ,,,, çok üzüldüm yaaa ,, AllaHIm sabır versin ,,, çok geçmeden yine hamile kalır inşllh..... ben de çok üzüldüm..... şimdik ben de çıkıcam işlerim var.....Sen de kendine dikkat et yasakım , hormonlarına....

bende seni öpüm gel yanıma
allah razı olsun herkesten allahım hepimize nasip etsin hamilelik ben 3 tane okumuştum 2 tane daha okucam galiba :26:

melekim bi bekle aksama kadar bu kislardan bi haber gelsinn nuarinim ve abayyim kesin okurlardi aslinda bi bekleyelimm.aynurla konustuk kesin okuycam simdi siz okunmus sayin dedi..bu kiscemi yeni bugün ekledik cünküüüüüüü yeni haberi oldu güvenilir bi kisce eskiden tanirim ben sözünde dudurrr

doru ama sagliksiz oldugu göz önünde bulundurulursa bence iyi bi teselli melekim erken düsükler kesinlikle bundan oluyo cünküdaha ileri haftalarda daha olsa gercekten daha zor bunu yasayan biri olarak biliyorummmm

kesinlikle haklısın...ben biraz fazla bağlandımm sanırım bebeğimeee...kaybetmek canımı sonradan sonradan acıttı...biraz da duygusal oluca bennn çokk üzüldümmm...ama kesinlikle çokk haklısınnn...RABBİM hayırlısıyla sana da en güzelinden bir evlat nasipp eder inş...

karamelim kızcem geçmiş olsun allah sabır versin inş yine kalırsın üzülme canım

canım üzülmee kalbine kötü şeyler getirme sakin ol dua et bebeğine inşallah senle kalıcakk

kıslar sizler iyiki varsınız düşük olan moral sizinle olunca hemen tavan yapıyo iyiki varsınız minel canım benim son adet 14 şubat benim yumurtlamadan 14 gün sonra degerim 156ydı sonra dr karından usg ile baktı şu an bişey yok dedi 10 gün sonra gel bakalım dedi burdan aldıgım bilgilerle bu normalmiş. bende pazartesi gidecem dr bakalım ne diyecek

bu kızce hemen gelip bakıp kaçıyo çekicem saçını valaaaaaaaaaaa
burdayım melekim............. .....SEn nassın bakalım....................Kızz çekme saçımı herkeşler burda bak....... herkezin içinde ayıp oluvercek gariii.......
melekim ruyam artikin böyle alistikneyseki yine 3 harf yazmiyo biraz uzun yaziyoo
yasakım sana yazdıklarım öbür sayfada kaldı be yavvv........3 harf yazmadım çok yazıverdim gari...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…