Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnşAllah canım benim..

off ya karamele çook üzüldüm tüh ya of ne diyecegimi bile bilemedim valla.kızlar kınamayın beni herşeyide üstüme alınıyo gibi görünüyorum ama beni çok büyük bi korku saldı yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin ben çok ihtiyacım var.

korkma bitanem nikiyiym cankusummnasip iste demmeki karamelimin nasibinde bu bebis yokmus maleseff rabbim insalalh senin yawrunu kucagina almayi nasip edecekkk..karamelinim iki kuzusu var en azindan onlara sarilarak daha cabuk asacaktir bu durumuu.....sende aklina kötü seyler getirme herkes kaderini yasiyookanaman yok sükürr nikiyimm herkeste ayni olacak diye bisey yokki cankusummmm

Son düzenleme:
hoşbuldukkk canımm nasılsınız kızçelerimmm
tamam canım bugün başlarım benn

biraz regl agrim var ama iyiym cankusum bugün basladi benimkiibugün basladigi iyi oldu edamin duasina yetisirimmm artikinn zikzakim icin okumustum zaten regl baslamdannn iki gün öncee

canım üzülmee kalbine kötü şeyler getirme sakin ol dua et bebeğine inşallah senle kalıcakk

ooo kuzumm maşallahh temkinlisin iyi yapmışsınnn
bende sanki adet olcak gibiyimm offff

herkeste bi duamin bulunmasini istiyom cankusum hemde onlar bana okudu hakta gecsin istemiyorumm regl günleri tahmin ettigin icin önceden sira gelmeden okuyommsen dur bi hele batini bi bekliycenn simdiden hemen üzülme ..

Son düzenleme:
kutukutu pensem cankusum bende bi cikim artikinnnn yemek isine baslimm aksam survivor varda o baslamadan yemek ne yenmesi lazimm ona bakiyomda allaha emanet ol hoscakall

herkeste bi duayim bulunmasini istiyom cankusum hemde onlar bana okudu hakta gecsin istemiyorumm regl günleri tahmin ettigin icin önceden sira gelmeden okuyommsen dur bi hele batini bi bekliycenn simdiden hemen üzülme ..

haklısın yasakım çok doğru düşünmüşsün benimde yakındır aslında reglm bir sonraki kızçemin duasını bitirim en iyisi
canım ama hissediyorum o üzüyo beni ya

haklısın yasakım çok doğru düşünmüşsün benimde yakındır aslında reglm bir sonraki kızçemin duasını bitirim en iyisi
canım ama hissediyorum o üzüyo beni ya

yapma böyle bitanem bak burda yeni tanistik dua ediyoz birbiimize yeni bastan baslamis sayyy üzülmek yok hormonlari bozma basina is cikarma moral cok önemliiii more duymasin kizar sana moral bozana kiziyo haklida haniii elimize üzülünce bisey gecmeyecekkk yolumuza yilmadan devamm bak görürsün hamilel istemizde yer alacannn

Aynen ya bende çok korkuyorum..
Doktor bana kese mese demedi..
15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi..
Çok korkuyorum ters birşey vardır diye..
Kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum..
21 Mart'ta beta yaptırdım değerim 495,1'di..
Hamilesin dedi, ama ultrasonda birşey göremedi..
Normal mi bu durum sizce kızlar?
Son adet tarihim 16 Şubat..​

Son düzenleme:
kızçelerim nasılsınız bakalım.......Size çok alıştım ,,, , fırsat bulur bulmaz size koşuyorum.....................

korkmayin minelimmm inslalh bisey olmaz ne güzel kap atisini hemen görecenn keseyi görmekte sart degil bazi doktorlar eger bhcg güzel artiyosa keseyo görmeye gerek olmadigini düsünüyo direk kalp atisi icin cagiriyoookanamazin yoksa hic korkmayinnnnultraosonda simdi bisey görülmesi imkansiz kese bile bhcg 1500 olmadan görülmüyo bilemm ..icini ferah tut keyfini cikar bebisininn o senle simdik daha ne olsun annesii

yasakım sen nasılsın.......Tiroidin seni rahatsız etmiyor değil mi..........

kızçelerim nasılsınız bakalım.......Size çok alıştım ,,, , fırsat bulur bulmaz size koşuyorum.....................

ruyam bende tam cikiyodumm sana bi selam verim bi öpüm dedimm öncee

ohh öptüm güzel kiscemii

bizde sana alistik bi kac göremedim hormoncuklarim bilem bozuldu

kiscem yaw üzgünüz biz karamelim bebisini kaybediyomus kanamasi baslamissss hcg düsüyomus hastaneye gitmiss öyle iste keyfimiz pek yokkk

Uyş ağzından bal damlıyo bu kızın yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…