- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.101
kesinlikle haklısın...ben biraz fazla bağlandımm sanırım bebeğimeee...kaybetmek canımı sonradan sonradan acıttı...biraz da duygusal oluca bennn çokk üzüldümmm...ama kesinlikle çokk haklısınnn...RABBİM hayırlısıyla sana da en güzelinden bir evlat nasipp eder inş...
2. melek de gelmiş hoşgeldin kızcem ben biraz kayım gel otur yanıma
geçen günü sade bunu yazmıştı slm
burdayım melekim..................SEn nassın bakalım.......... ..........Kızz çekme saçımı herkeşler burda bak....... herkezin içinde ayıp oluvercek gariii.... ...
yasakım sana yazdıklarım öbür sayfada kaldı be yavvv........3 harf yazmadım çok yazıverdim gari...........
utanmaz gariiii ben alıştırdım onu benden ders alsın utanmazlık dersi
yaw bendende utanmiyo benim yanimada oturabilirrr
affetttim ruyam çekmicem öpüvercem gariiiiiiiiiiiiiiburdayım melekim..................SEn nassın bakalım.......... ..........Kızz çekme saçımı herkeşler burda bak....... herkezin içinde ayıp oluvercek gariii.... ...
yasakım sana yazdıklarım öbür sayfada kaldı be yavvv........3 harf yazmadım çok yazıverdim gari...........
oturdumm sayyy kızcemm...maşallah duaların bitmişş çokk şükürrr...okumayan varsa hemen okuyalımmm kızcemmm...
yaw bendende utanmiyo benim yanimada oturabilirrr
kıslar sizler iyiki varsınız düşük olan moral sizinle olunca hemen tavan yapıyo iyiki varsınızminel canım benim son adet 14 şubat benim yumurtlamadan 14 gün sonra degerim 156ydı sonra dr karından usg ile baktı şu an bişey yok dedi 10 gün sonra gel bakalım dedi burdan aldıgım bilgilerle bu normalmiş. bende pazartesi gidecem dr bakalım ne diyecek
2.melekim hoşgeldin dedim arkada kaldı osgeldin beyawwww
batim geldi bugün ruyam biraz agrim var amam iyiyimmm yinede
kiscemm tiroid zorluyo beni bisey yemiyom kilo veremiyomm sacim inceldi tirnagim zayifladi hemen sinirleniyom evde hepicigi var vala uyku bozuklugu dahil bunlara
nisanin dördünde endokronolojiden randevu aldim hemen gidimdebi an önce hapima baslama lazimm
doru bi baktim kac gündür gelmiyodu sadece 3 harf slm ana bu ne dedimm
bari selam kislar nasilsiniz yazsa sorun yokta zorla yazdirilmis gibisadece 3 harf gülme tuttu benii
bencede
gördüm ruyam sükür uzun yazmisinn
utanmıyom artıkk kucağınızaa bile otururum kineeeyaaa balıklama dalıyomm öleee aranızaaa kocişimde topik topik geziyon mu karıcımm yinee diyooo
utanmıyom artıkk kucağınızaa bile otururum kineeeyaaa balıklama dalıyomm öleee aranızaaa kocişimde topik topik geziyon mu karıcımm yinee diyooo
bencede
utanma melekim kis benim kocada diyoki yawwwgarpuzu ne zaman yiveceniz gaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim pabucum dama gitti yoksaaaaaaaaaaaaaaasagimda melek solumda melekkkk3.melekim olcakmi bi beklim bakalimmm
doru bi baktim kac gündür gelmiyodu sadece 3 harf slm ana bu ne dedimm
bari selam kislar nasilsiniz yazsa sorun yokta zorla yazdirilmis gibisadece 3 harf gülme tuttu benii
yasakım sen keyfini bozma...........Sİnirlerin bozuldumu da KOCİŞden çıkar hırsını..................
garpuz isterim garpuz isterimmelekim vala miyaw garpuz 3000 de unutmayin herkesler davetli
2.melekim bizim bide garpuz sefamiz var sende olacan unutmaaaaa
benim pabucum dama gitti yoksaaaaaaaaaaaaaaa
ruyam valla biraz önce cikardimmmyaw bi bak hastaliklarima oku netten dedim sende bisey yok abartma deyince sinirlendim kacti evden yok su ann
ruyam valla biraz önce cikardimmmyaw bi bak hastaliklarima oku netten dedim sende bisey yok abartma deyince sinirlendim kacti evden yok su ann
garpuz isterim garpuz isterim
ama melekim dedimya sen 1.melekimsin senin mertebin daha yüksekkkondan sonra 2.melekim gelir 3.kim olur bilemem artikinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?