Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

2. melek de gelmiş hoşgeldin kızcem ben biraz kayım gel otur yanıma

2.melekim hoşgeldin dedim arkada kaldı osgeldin beyawwww

gördüm ruyam sükür uzun yazmisinn

yaw bendende utanmiyo benim yanimada oturabilirrr
utanmaz gariiii ben alıştırdım onu benden ders alsın utanmazlık dersi
affetttim ruyam çekmicem öpüvercem gariiiiiiiiiiiiii
oturdumm sayyy kızcemm...maşallah duaların bitmişş çokk şükürrr...okumayan varsa hemen okuyalımmm kızcemmm...

sağol canım allah razı olsun hepinizden utanmıyon demi artıkın

Hepimiz için hayırlısı olsun canım benim..

yasakım sen keyfini bozma...........Sİnirlerin bozuldumu da KOCİŞden çıkar hırsını..................

doru bi baktim kac gündür gelmiyodu sadece 3 harf slm ana bu ne dedimm

bari selam kislar nasilsiniz yazsa sorun yokta zorla yazdirilmis gibi sadece 3 harf gülme tuttu benii

gördüm ruyam sükür uzun yazmisinn
bencede
utanmıyom artıkk kucağınızaa bile otururum kineee yaaa balıklama dalıyomm öleee aranızaaa kocişimde topik topik geziyon mu karıcımm yinee diyooo

utanma melekim kis benim kocada diyoki yawwwgarpuzu ne zaman yiveceniz gaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

utanmıyom artıkk kucağınızaa bile otururum kineee yaaa balıklama dalıyomm öleee aranızaaa kocişimde topik topik geziyon mu karıcımm yinee diyooo

otur melekimmmm basimin üstünde yerin var artikinnndal valla nolcekkiiyaw ama artikin topik topik gezmek yok bizimsinn unutmaa buraya gelcen her zamann

bencede

utanma melekim kis benim kocada diyoki yawwwgarpuzu ne zaman yiveceniz gaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

melekim vala mi yaw garpuz 3000 de unutmayin herkesler davetli

2.melekim bizim bide garpuz sefamiz var sende olacan unutmaaaaa

doru bi baktim kac gündür gelmiyodu sadece 3 harf slm ana bu ne dedimm

bari selam kislar nasilsiniz yazsa sorun yokta zorla yazdirilmis gibi sadece 3 harf gülme tuttu benii

yASakım................. o gün ben SLM yi bilem zor yazdım annemlerdedim o da beni çağırdı gel yanıma diye....:18::18::18:..ben de SLM yazıp çıkıverdim....

yasakım sen keyfini bozma...........Sİnirlerin bozuldumu da KOCİŞden çıkar hırsını..................

ruyam valla biraz önce cikardimmm yaw bi bak hastaliklarima oku netten dedim sende bisey yok abartma deyince sinirlendim kacti evden yok su ann

ruyam valla biraz önce cikardimmm yaw bi bak hastaliklarima oku netten dedim sende bisey yok abartma deyince sinirlendim kacti evden yok su ann

Başa gelmeyen bilemez canım......Ben de bazen çok sinirli oluveriyom...KOcişden çıkarıveriyom hırsçıklarımı.................Erkekler azcıkın odunsu oldukları için anlamazlar canım...:44::44::44::44:...Ben anlayıveriyom seni ama uzakız çok elimden bişey gelmiyor canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…