Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sanırım ben fena üşüttüm nazımmm bunlar bebiş aqrısı olamaz hem başım dönüyor hem midem bulanıyor hemde akıntım var...ve son yarım saattir dahada aqırlaştı bunlar...

valla arzumm banada tam bebek ağrısı gibi gelyo

amaa hayırlsııı bence yarın sana yap sen test

evett canımmm geldii ama pek durmadıı

daha gelmemiş kırmızılarrr:26::26::26::26:
Yaw bu kizcemin nie gelmiyo hala
sanırım ben fena üşüttüm nazımmm bunlar bebiş aqrısı olamaz hem başım dönüyor hem midem bulanıyor hemde akıntım var...ve son yarım saattir dahada aqırlaştı bunlar...
Canim dikkat et kendine. kotulesiyorsan acile git canim.
ne gibii cankuşummmm :26::26::26::26::26:

Kafamda bi makine belirledim satici bi konusuyo acaba mi diyorum. herseyde iki secenek olursa mesela kararsiz kaliyorum. kocisde bana birakiyo istediin olsun diyo ... ben de bole kaliyom.

ne makinesiii canımmm

hayırlısı canım ne desem boş bekleyip görücez...bana kalırsa yarına bile kalmaz gelir kırmızılar öyle bir aqrıyorki...neyse konuyu deqiştirelim hep benden bahsettik

valla arzumm seninn ya müjdeni almadan yada kızrmızlarını görmeden başka konumuz yok artıkk

ayy dur canım ne acili evdekilere demedim bile bukadar kötü olduqumu...birazdan yatıcam zaten uyuyunca rahatlarım

Sarjim bitiyo yarinda sinav gorevim var grsz kizlar byy

ygs de mi görevliisnnn can kuşşş başarılar sadaa yaın zro stesli bi günnn

karekod sisteme geçmişleeerr

ii gcelerr Alalh rahatlık versinn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…