Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya tahmini zaman var da kesin anlayamıyom ben.zaten yumurtlmıyomuşum da her ay.bu ay ortalama günde hap kullanınca da belki yumurtlamışımdır deyip bu haftayı değerlendirmeye çalışıyom.

okudnmu bilemm mersahımmm :26::26::26:

karamelimizin kanaması başlamışş hastaneye gitmişlerr

düşük yapyomuşşş

Son düzenleme:
Selammm milet ... haber var mi guzel bisiler
a.s cnm hışgeldinn
ya tahmini zaman var da kesin anlayamıyom ben.zaten yumurtlmıyomuşum da her ay.bu ay ortalama günde hap kullanınca da belki yumurtlamışımdır deyip bu haftayı değerlendirmeye çalışıyom.

doktor takip için çaqırmadımı canım :26::26:

kuzum benim doktor da hergün olsa bile sperm kalitesi bozulmaz ya da azalmaz dedi.bunlar varsa zaten vardır ve bebek oluşmaz dedi.
hergün olması yorgunluk oluştursada sperm kalitesi aynıdırdedi.ne bilem gülüm bi umut işte...

hayırlsı olsunnn canımmm :26::26::26:

inş.. alıcann müjdeniii

oyle dusunmeeee bıtanemmm pozıtıff dusunnn

agrın oluyormuuu kasıklar da ? bırde adet duzensızlıgı varmıı:26:

adet düzensizliqim yok canım en fazla 1 gün önce yada 1 gün sonra olurum ama genelde günü gününe gelir... hem kasıklarımda hemde belimde çok aqrım var acaba klomen ve çat. iqnesinden dolayımı bukadar zorlandım bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…