- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.241
çokk tşk ederm önern için cnm ama cıkk yapmam anam korkyorm artkknese şekerler ben kaçar ii geceler size
yaptımmmm bırı koyu dıgerı solukkkkkk
inş.. kırmızılar gelmess arzumm inş.. bizde çokk rahatlıcass
belkimmm bebeğinin sinyalidirr regl sancılarına benzioya ilk belirtilerii
hmm anladımmm buryukummm :26::26::26:
valla ben işte nuarinim deyincee nazım sende git muhakkak araştır die bende öle başladımm
bakalımmm iştee eğer kan pıhtısı çıkarsa dün gittiğim doktara gitemm artık kendisi nere yönlendirse onu yapcamm :26::26::26:
hayırlısı şu 1 ayıda atlatsam rahatlıcamm
Canım bak ben bu ay ovu testi kullandım...yumurtlamaya yakın iki çizgide aynı kırmızılıkta oluyor..yumurtanın çatladıqı günse t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor...ama şu var yumurta açtladıqında yumoşlarda spermlerin hazır bulanması gerekiyormuş onun için yumurta çatlamadan 2-3 gün önce çalışmalara başlanılması gerekiyor...ve gün aşırı deqilde her gün çalış bence...öbür türlü biraz riske giriyor
öyle canım hayırlısı...arzum ümitsizlenme ya.hayırlısı...
ya nazımmm geçtim reql sancısınıda bu aqrı mide bulantısıyla birlikte ilerliyor çok özür dilerim çıkartıcam nerdeyse...neyin nesi bu anlamadım gitti...inş.. kırmızılar gelmess arzumm inş.. bizde çokk rahatlıcass
belkimmm bebeğinin sinyalidirr regl sancılarına benzioya ilk belirtilerii
ınsallah gelmezzz ergınsenamm senın rengl gununmu bugunn:26::26:
survivor daaa
ii gecelerrrr ilknurmmmm can kuşummmm ssizee kolay gelee
tamammm moremmmmmmınsallahhh gelır bebegımmm bu ayyyyy
öyle canım hayırlısı...
ya nazımmm geçtim reql sancısınıda bu aqrı mide bulantısıyla birlikte ilerliyor çok özür dilerim çıkartıcam nerdeyse...neyin nesi bu anlamadım gitti...
evet canım bugün reql günümdü
evet canımya ben de çok korkuyom bu pıhtılaşma illetinden(
zaten bi faktörüm de taşıyıcıyım ama hayalim söyledi daha çok faktör varmış.
onlara da bakılsın istiyom.belki bebişlerim bu yüzden tutunamıyo.
malum düşüklerimin sebebi belirlenmedi.gerçi ilgilenen doktor nerdeeeee.
doktor faktörumeönemlideğil diyo.hayalim dedki bu faktör yüzünden çokdüşük yapan var.
inşallah sonuçlarımız temizçıkar kuzum da bide bunla uğraşmayız..
Canım bak ben bu ay ovu testi kullandım...yumurtlamaya yakın iki çizgide aynı kırmızılıkta oluyor..yumurtanın çatladıqı günse t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor...ama şu var yumurta açtladıqında yumoşlarda spermlerin hazır bulanması gerekiyormuş onun için yumurta çatlamadan 2-3 gün önce çalışmalara başlanılması gerekiyor...ve gün aşırı deqilde her gün çalış bence...öbür türlü biraz riske giriyor
sanmıyorum edam yaaa reql olucak gibi aqrıyor kasıklarım sanırım boşuna ümitlendim neyse hayırlısı olsun...ınsallah hamıssındırrrrrrr bıtanemmm yaaa
ay arzum her gün çalış demişsin ya,ben yumurtlama hapı kullanıyom. doktor çalışmam için hiç bişi demedi ben de yumurtlama günü mü bilmediğim den hergün çalışıyom.en sonunda adam iflas bayrağını çekti:)))
ben olsam çoktan yumurtlardm civciklerim peşimde olmuştu dio:))
ay arzum her gün çalış demişsin ya,ben yumurtlama hapı kullanıyom. doktor çalışmam için hiç bişi demedi ben de yumurtlama günü mü bilmediğim den hergün çalışıyom.en sonunda adam iflas bayrağını çekti:)))
ben olsam çoktan yumurtlardm civciklerim peşimde olmuştu dio:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?