Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bi dostum var izmirde 3 yıldır bebek istiyordu doktor bi problem görmemiş yani herkeste olan bazen yumurta tembelliği çıkmış ilaç vermiş bazen sperm kalitesi düşmüş eşine ilaç vermiş falan filan 1 yıl tedavi görmüş anlayacağınız sonra geçenlerde bir doktora gitmiş buraya kadar biliyordum zaten sık sık görüşürüz. neyse bu doktor demişki aslında kadınlar çok doğurgandırlar. yumurta sipermle dölleniyor ertesi güne kadar dölleniyor bir kaç gün içinde tekrar ilişkiye girince sperm tekrar yumurtayı döllemeye kalkıyor ve yumurtanın yapısını bozuyor ve döllenen yumurta parçalanıp adetle atılıyor. her ay bunu yaşıyor olabilirsin demiş. ve ovulasyonunu takip etmiş doktor yumurta büyüyünce ilişkiye gir demiş ogün girdim ertesi gün doktora gittim dedi. doktor demişki sakın adetine kadar ilişkiye girme. bu da aynen öyle yapmış ve şimdi canım dostum hamile. ben de önümüzdeki ay deniycem. çok mantıklı geldi çünkü takıyorsunuz diye olmuyor diyo doktorlar takacaz diye gün aşırı kocalarımızı bıktırdık. bundan olmuyor belki de bebişler. benim ilk bebek de tayinim çıkmış eşimden ayrılmıştım beraber oldum 1 ay görüşmedik. o ilk görüşme de oldu işte kızlar. bence hepimiz deniyelim bunu. çok çok mantıklı

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
3
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] RuyaBuse [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

ya bunu duydum aama mantikli gelmedi bana ya bunu bilmeden kadinlarimiz iliski yasiyo eskiler mesala yumurtlamayimi hesapladilarrr.. ne bilimm hem bazi erkkeleer bunu kabul etmez bilemmmmm .öyle olsa tüm dr söylemezmiydiiii:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

saol canımmm Allah razı olsunnn

ben biliodum hatta akşam arzuma ve buryuma söledimm bizde doktorr son ilişkiden sonra ara verin bikaç gnnn demişti öle hergün olmas demiştiii

uykumm vaaaaaaa :2::2::2::2::2::2:

belim ağrıoo dahası böbrekelrimmm

:44::44::44::44: cok ılgınc yaa oyle olsa heryerde yazmazmıydııı buuu :44::44::44: sonuctaa herkes blır bu sekılde hareket ederdııı ama yınede cok enteresannmıss:26:

bu sefer ben kaçarrrr
valla ben iki hamileliğimde de her boşlukta denedk ikincisi zaten cok cabuk oldu yani bilmiyom belki olabilir..
zaten bizim sorunumuz hamile kalamamk degil ki tamamalayamamk
yine de deneyenler inşallah istegine kavusur ne diyim yaaa
hayırlı geceler

bende yatyomm canlaaa belim ağrıdı burda otu otu
Allah rahatlık versinnn

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

aynen aynurum benmde devam etmemesi sorunu varrr:26:aglama ama rabbim izin verirse insalah olacakkk

sende insallah istegine kavusacann iyi geceler cankusummm

kızlar bir günlük kaçamak yapanların neden hemen oluyor sizce bence işte tam da bu yüzden ilk yapmada olacak değil ya diyorlar ve oluyor. valla ben deniycem çünkü benim ilk hamileliğimde böyle oldu

kızlar bir günlük kaçamak yapanların neden hemen oluyor sizce bence işte tam da bu yüzden ilk yapmada olacak değil ya diyorlar ve oluyor. valla ben deniycem çünkü benim ilk hamileliğimde böyle oldu

yaw ben ilk olanlari suna bagliyommm bizim gibi akillari bebekte ne degil streste yok rahat olduklari icin diyorumm bennbiz ne yaparsak bebbek icin yapiyoz o isi bilemmm aklimiz bebekte hep bacak kaldiriyoz silkeletiyozzz neelr yapiyoz bi tonda stres gelde olsun bu bebekkkben tüm 5 hamileligimde gün asiri reglimin 22 .gününe kadar calismistimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…