- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.481
kızçeler zikzakıma okuyorzzz Allah kabul etsinnn inş..
çarşabva akşamına kadar bitirelimm duamızı edamıza geçelimmm
adeti yakın arkadaşlara hatılatalımm zikzakımdan sonra geri kalmamak için edamada okuyabilirsnizzz
hepimize hemen sıra gelsin inşalahhhh
Allah hepimizin dualarını kabul etsinn
aminnn canım rabbim kabul eder inşalllahh
ben geldimmm napıyonn nazımm
hoşbuldukk cankuşummmmm
hoşş gelddinnn bidenemmm
napam misafirim gelcek arada iş yapyomarada burayı dolduroum maksat hiç biyer eksik kalmasınn
sen napyonnn bakemmm
havada pekk güzellll yahuuu
inş.. gelen bahar bize tazelik yenilik ve evlatlarımızı getirirr:6:
iyi yapıyonn bidenem bende napıyım işte bugün güneşli hava dışarı çıkıcam bi bakıyım dedim kızçeler napıyor diye
inşallahhh nazımmm ya inşallahhh
çokkkk istiyorummmm rabbim nasip etsin inşallahhh
ohhh ne güzell yaa bizede gelecek olmayaydı bizde gitcektik kocişlee kaldı gene başka haftayaa
inşallahhh olcakk canım senn hep ii düşünnnn
evet canım iyi oluyo pazar gezmesi ben kaçtım öptümmm seni topiğinn gülüüüüüü
günün aydın olsunnnn can kuşummm
Selamlar, bugün güzel haberlerle burdayım ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Rabbim yüzümüzü güldürdü olmayanların da yüzünü güldürsün inş, çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım depresyondayım sanırımdün gün boyunca yattım durdum.bugün bakayım kızlara dedim iyice canım sıkıldı karamelimi duyunca.nazarmı değdi topiğimize ne oldu böyle.sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Selamlar, bugün güzel haberlerle burdayım ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Rabbim yüzümüzü güldürdü olmayanların da yüzünü güldürsün inş, çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?