- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.621
1 nisanda canım
arzumm sen regl oldun mu canım :26::26::26::26:
bebiş mi geliyo kız yoksa bizeeee
olmadım canım :26::26::26:
keşkeee canımm yaaa inşallahh ama bugün gezdik biraz o yüzden yaaaa keşke ondan olsaaa
gerçekten mi ayy inşallah bebiş vardır senin batın yakın diye biliyordummm
hmm daha varmış canım hayırlısı olsun beklemek çok zor...
bat günüm dündü canım :26:
belli olmaz canım benim. Dua edelim olur inşallah
canımm bugün bi test yapsaydınn yaaaaaa
canım ben normalda 26 günde oluyorum daha önceleri 28.gün oluyordum... 26.gün dün bitti...hani belki diyorum yine 28e dönüyordur...ümitlenmek istemiyorum...onun için 2-3 gün daha beklemek istiyorum...
inşallahh monarossamm inşallahhh çokk istiyorum gerçekten sen ne zamandır bekliyosun canım bebeğini :26::26:
9 aydır bekliyorum canım tam 9 ay. Sen
benimde bu beşinci ayım olcak bata 3-4 gün var inşallah olmam ya
doktora falan gittin mi hiç peki
rabbim inşallahhh hepimizin dileklerini verir ya
hımmm evett sende haklısınn yaa bende de gecikme olmuştu geçen aylarda demiştim ya batım gelse bile belki korkumdan test yapamam :44::44::44::44::44:
gittim canım prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım o da yumurtlamayı engelliyormuş onun için ilaç kullandım sonra eşim in sperm hareketlerinde bir azalma oldu. Yani eksilerle dolu bir hastane maceram oldu. Ilaç falan da yok bekliyoruz şimdi. Sen gittin mi
aslında en güzeli testi erken yapmamak....psikolojisi bozuluyor insanın...bence test yapmak için reqlin geçmesi beklenmeli..biz heyacan yapıp erken öqrenmek istiyoruz..Rabbim kimseyi bekletmesin zor gerçekten..
ben daha gitmedim ama bu seferde olmazsa gitmeyi düşünüyorum canım
evet kesinlikle çokk zor beklemek bende hemen yapmıcamm sonra hayal kırıklığı oluyorr inşallah gelirrleerr bu ayyy meleklerimizzz
git canım geç kalma doktor daha erken dese de olsun tedavi olmak istiyorum de senin ve eşinin yaşı kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?