Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım ben normalda 26 günde oluyorum daha önceleri 28.gün oluyordum... 26.gün dün bitti...hani belki diyorum yine 28e dönüyordur...ümitlenmek istemiyorum...onun için 2-3 gün daha beklemek istiyorum...

hımmm evett sende haklısınn yaa bende de gecikme olmuştu geçen aylarda demiştim ya batım gelse bile belki korkumdan test yapamam :44::44::44::44::44:

benimde bu beşinci ayım olcak bata 3-4 gün var inşallah olmam ya
doktora falan gittin mi hiç peki
rabbim inşallahhh hepimizin dileklerini verir ya

gittim canım prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım o da yumurtlamayı engelliyormuş onun için ilaç kullandım sonra eşim in sperm hareketlerinde bir azalma oldu. Yani eksilerle dolu bir hastane maceram oldu. Ilaç falan da yok bekliyoruz şimdi. Sen gittin mi

hımmm evett sende haklısınn yaa bende de gecikme olmuştu geçen aylarda demiştim ya batım gelse bile belki korkumdan test yapamam :44::44::44::44::44:

aslında en güzeli testi erken yapmamak....psikolojisi bozuluyor insanın...bence test yapmak için reqlin geçmesi beklenmeli..biz heyacan yapıp erken öqrenmek istiyoruz..Rabbim kimseyi bekletmesin zor gerçekten..

ben daha gitmedim ama bu seferde olmazsa gitmeyi düşünüyorum canım

aslında en güzeli testi erken yapmamak....psikolojisi bozuluyor insanın...bence test yapmak için reqlin geçmesi beklenmeli..biz heyacan yapıp erken öqrenmek istiyoruz..Rabbim kimseyi bekletmesin zor gerçekten..

evet kesinlikle çokk zor beklemek bende hemen yapmıcamm sonra hayal kırıklığı oluyorr inşallah gelirrleerr bu ayyy meleklerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…