- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.581
anladım ipekim sana aarada patetes püresi de diyelim bariiişöleki, pure ingilizce saf demek, ipek de ipek zaten aslında benm adım ipek değil, ben ipekinde ingilizcesini yazym dedm ondan varmş galiba, snra ben genel anlamda mantığını düşünerek safipek olarak değerlendirdim nikimi .. sonra tabi biraz da komik oldu çünkü patates puresi misali püreipek oluverdi işte böle, herkesler de böle bilince artıkın değiştiremedim aslında nick değişiosa değiştireym diyorum da incelemdm hiç ???
yaa onu bilmiodum ben, o zamn sende bade koymazsın kızçem, berra koyarsın onun anlamı güzelmiş heralde :))
yaww nazlı değilim yasakım kendimi zorladm inan ama bazıları da gitmiyo işte( hiç bi zaman kendimi şartlamam ben öle olumsuz etkilenmym die .. ben dualarımı birine okutmaya çalışıcam yasakım, inan adet beklemiodum hiç tesadüf oldu bu akşam okucaktım, dün de biraz işim vardı kaldı, yoksa zikzakıma geçtiğini de biliodum ama asla bıraktığmdan değil yani
ahh yasakım kızcem sen tek mi kaldın bu akşam sen de gitseydin ya kuzum yawwwwah melekimm anasi gile gitti biraz önceeeyemekciginide yedi gönülsüz olarak kurufasulyeyi cok sevmezde ben kendim icin yapmistim cünkü en sevdigim yemmekkk tirsmis biraz aam dünden sonraa hastaligima baktirdim dün tiroidime neye oku abk sinirlilik depresyon hepicigini bu yapiyo ona göre dedimmm temem dedii bak lenn daaha fazla sinirlendirme her an elimden bi kaza cikabilir hapima baslayana kadar böyle dedimmmm temem dedii
yasakım bugün yemekciklerinhazırmı yosam herifin yemeğemi götürcek seni......
ipekim ben adini ipek biliyodum yaw püreyide dedigin gibi patates püresini sevdigi icin koydu galiba diyodummyaw nickini degistirme bizlerin alismasida zor olur biz ipeke alistik cünkümm yabanci gibi gelirsin bize yosammm
sogan gercekten kötü degil belki iki gün bi zorlar ondan sonra su gibi geliyoooben okurdum iepkim senin yerine ama bende dün hastalandim iyiki önce okumusum yosamm bende okuyamayacaktimm...:18::18::18:
melekim isine daldin ses yokkk
anladım ipekim sana aarada patetes püresi de diyelim bariii
ipekim nick değişiyomuş kız uygulamalardan bi bak istersen
ipeki berra peygamber efendimizin halasının adımış bak bu güzel işte
ahh yasakım kızcem sen tek mi kaldın bu akşam sen de gitseydin ya kuzum yawwww
süle o enişteye kızdırmasın seni yoksa tüm kk geliriz oraya yolarız onun saçını başını
anladım yasakım:26:kis melekim kaynanam olacak cadiyla konusmuyozokadar düsük yaptim birinde bilem bi gecmis olsun demediiiii baan neler yapti bi anlatsam topik benim dertlememle dolarr hamilelik ne konusmaya sayfa kalmazz kaynanami ve bi kaynim olacak bacaksz var ikisini sevmiyom tabi onlarda beni kayinbabam ve bi görümcem var onalr iyi ama iste onlarla küs olunca onlarida göremiyom kontamiz yokkk o yüzdenn
ah melekimm anasi gile gitti biraz önceeeyemekciginide yedi gönülsüz olarak kurufasulyeyi cok sevmezde ben kendim icin yapmistim cünkü en sevdigim yemmekkk tirsmis biraz aama dünden sonraa hastaligima baktirdim dün tiroidime neye oku bak sinirlilik depresyon hepicigini bu yapiyo ona göre dedimmm temem dedii bak lenn daaha fazla sinirlendirme her an elimden bi kaza cikabilir hapima baslayana kadar böyle dedimmmm temem dedii
ipekim ben adini ipek biliyodum yaw püreyide dedigin gibi patates püresini sevdigi icin koydu galiba diyodummyaw nickini degistirme bizlerin alismasida zor olur biz ipeke alistik cünkümm yabanci gibi gelirsin bize yosammm
sogan gercekten kötü degil belki iki gün bi zorlar ondan sonra su gibi geliyoooben okurdum iepkim senin yerine ama bende dün hastalandim iyiki önce okumusum yosamm bende okuyamayacaktimm...:18::18::18:
kis melekim kaynanam olacak cadiyla konusmuyozokadar düsük yaptim birinde bilem bi gecmis olsun demediiiii baan neler yapti bi anlatsam topik benim dertlememle dolarr hamilelik ne konusmaya sayfa kalmazz kaynanami ve bi kaynim olacak bacaksz var ikisini sevmiyom tabi onlarda beni kayinbabam ve bi görümcem var onalr iyi ama iste onlarla küs olunca onlarida göremiyom kontamiz yokkk o yüzdenn
anladım yasakım:26:
boşver aldırma cahil insanlar işte
ne ayıp insan bi geçmiş olsun der
kaynın bekar mı inş fena bi eşi olurda o zaman pişman olur kaynanan
yaww yasakım guzel bişe yaparım ben nikimi şaşırmassınız olmamı yaa ????
@ pureipek ; cehalet başedilmesi en zor ve tehlikeli olan düşmandır
canım bence mantıklı geldi ...
melekimm kislar monarosaam gece bize bisey anlattiiisz ne düsünüyosunuz bi süleyin bakimm..
simdik monaraosamin bi arkadasi varmissss iki yildir hamis olamiyomus tedavide olmus galiba yine yok...doktor demiski yumurtlamayi tesbit et sonra iliski olmasin yosam olursa döllene yumurta bilem zarar görüo yeni spermler onuda döllemeye calisiyo düsük oluyo kadinlar bilemden demisss..simcik söyleyin olabilirmiya öyle bisey ama eskiler yumurtlamayi ne bilmeden iliski yasiyolardi yine hamile kaliyolardi bu yüzden bana pek mantikli gelmedii siz ne düsünüyosunuzzzz
melekimm kislar monarosaam gece bize bisey anlattiiisz ne düsünüyosunuz bi süleyin bakimm..
simdik monaraosamin bi arkadasi varmissss iki yildir hamis olamiyomus tedavide olmus galiba yine yok...doktor demiski yumurtlamayi tesbit et sonra iliski olmasin yosam olursa döllene yumurta bilem zarar görüo yeni spermler onuda döllemeye calisiyo düsük oluyo kadinlar bilemden demisss..simcik söyleyin olabilirmiya öyle bisey ama eskiler yumurtlamayi ne bilmeden iliski yasiyolardi yine hamile kaliyolardi bu yüzden bana pek mantikli gelmedii siz ne düsünüyosunuzzzz
melekim kaynim büyük kocaman 16 yasinda oglu ,38 yasinda karisi var ya daaha ben esimle evlenmeden beni tanimadann istemioz onu evlenme demislerrr dügnde beni ne tebrik etmedilerrr hic konusmadilarrr kaynanamda karsilastik hos geldiniz diyom yine ses yok bende biraktim konusmadim artikin uyuzlarla kiskandilar ya beni tanimadannn valla herkes sahit bunaaakarisi basladi onun boyu benden uzun o memleketliniz tabi demeye napim simcik bunlariiii kaynim benden cekiniyo biraz herkese borusu ötmüs ama bende ötmedi kestim sesini cekindiginden evime nede gelemez iki yil önce ben kendim yalniz tr gitmistim benim gittigimi duyunca hemen evime gelmis esime girebilirmiyim icerii kimsey yoksa demisss oda gel esim yok evde hem seslenmezdi demis ne desin oda utanmis cekinerek iceri girincee bi görüs dahada giris yapamadiii
canım bence mantıklı geldi ...
eskiler kalıyodu ama biz yeni nesiliz napsakta kalamıyoz vallaaaaaa amudamı kalksak acaba
yasakım bak şimdi normalde bi yum bi sperm tarafından döllenince, başka spermlerin girmesine izin verilmicek şekilde kurgulanmış Rabbim tarafından, ama bazen oluo bu durum olabilio demek çok güçlü spermler bi boşluktan yararlanıo ?? işte o zaman yumurtanın içindeki 23 krmozm yok olabilio, 2 tane spermlerin içinde ki 23 er kromozom oluo işte buna mol gebelik diolar ve düşükle filan işte biliosunz(( aslında bu düşük ihtimal ama drun demek istediği olay budur muhtemelen ???
aynen ipekimm
ne koycan nickini süle bakimmmm
o zaman ovulasyon testi almalii yumurtlaam olduktan sonra iliski ne yapilmayacakkk
yasakımben kaçıyom artıkın ezan okundu şimdi namaz kılıyım sonrada gelir misafirler
kıskanç şeyler demekki eltinde bülemiş senin
yasakım güldüm yine yawwwwwww allahta seni güldürsün....
yumurtlama zamanı günaşırı ilişki esasında spermlerde ve yumurtada sorun olmayan kimselerde tutma ihtimali yüksek ve sağlıklı ilişki aralığıdır :)) bizim durumlar hassas olduğundan durum değişebilio tabi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?