Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyy bu aslan pençesi ilee civan perçeminin tadı çokkk kötüüü moreee 53:

:120::120::120::120::120::120::120:nasıl içcem ben buunu beaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

allahım ben bu kadaa kötü bişey tatmadım yaaa yanlışmı yaptım yawww kuscam çok kötüüü

kizcelerim misafir vardi doru giremedim. simdi uyumam da lazim sizi de ozledim. bi iyigeceler diyin sarilinda uyuyayim

iyice araştırıp yapsaydınnn kızçemm

doğru yapmışımm cankuşş yawww

1 tatlı kaşığı kada ikisndende sıcak suda 5 dak. demleyip içyozz
yani içmeye çalışıorummm nesekii kupa değil normal fincanlamışş ama gğnde 3 bardak nasıl içcemm
onu düşünüorummm

Bütün kadınlar çocuk sahibi olurken bu bitkiden faydalanmalıdır.Eğer bu bitkiyi bilselerdi pek çok çocuk annesiz ve kocalar dul kalmayacaktı.

bakınnn bu kada etkilimiş bu bu çaylaaa
Çayı: 1 bardak kaynar su ile 1 tepeleme çay kaşığı bitki demlenir.

aha böle diooo :120::120::120::120::120::120::120::120:

doğru yapmışsın kuzum ama tadı öyle demekkiii sen dayan kokusu nasıl kötüyse burnunu kapa dik kafaya ama tabi nefret ederek içme
inşallah şifa bulacağım ayyyyyy çokkk güzel diyerek iç yani önemliymiş bu

iyi geceler kiscelerimm

yaw bu survivor kalbimi durduracakti nasi kendimden gectim anlataman eleme oyunu acayipti hop oturup hop kalktimmm yaaoff daha etkisi sürüyo ya bende nekadan seviyom bu yarismayiiiii sanki valla kendim oynadimmmmünlüleri tutuyom sükür kazandilarrrrrrrfavorim ümit karandirrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…