- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.661
yasakçım senden başka kimse hatırlamıyor beniyarın gidip tekrar hcg baktırcam hayırlısı artık canımcım ben hamile olduğumu artık düşünmüyorum tutunamadı bebişim ama yinede baktırıp sonucu netleştirmekte fayda var
selam kizlar ben geldim ama yorgun geldim esim hala duzelmedi ihlamur fln yapiyorum bende yoruldum haliyle
oyy bu aslan pençesi ilee civan perçeminin tadı çokkk kötüüü moreee53:
:120::120::120::120::120::120::120:nasıl içcem ben buunu beaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
hadi yaa bende yaparım diyodum
kuscammm neredeysee yaaayanlışmı yaptim kiii
kuscammm neredeysee yaaayanlışmı yaptim kiii
kizcelerim misafir vardi doru giremedim. simdi uyumam da lazim sizi de ozledim. bi iyigeceler diyin sarilinda uyuyayim
kizcelerim misafir vardi doru giremedim. simdi uyumam da lazim sizi de ozledim. bi iyigeceler diyin sarilinda uyuyayim
noldu moremmmmmmmm :26::26: cokmuuu kötuu tadıııı
iyi gecelerrr mersahımmmm
ii gecelerrr örtmenim sabaha görüşürzzz
oyyyy kızçemmm iyi gecelerrrrcankuşummm öptümm
iyice araştırıp yapsaydınnn kızçemm
hafta ici yogun olurum ama otobuslerde bos derslerde gelirim. siz de beni ozleyin hadi ben uyuyayim gari
Bütün kadınlar çocuk sahibi olurken bu bitkiden faydalanmalıdır.Eğer bu bitkiyi bilselerdi pek çok çocuk annesiz ve kocalar dul kalmayacaktı.
bakınnn bu kada etkilimiş bu bu çaylaaa
Çayı: 1 bardak kaynar su ile 1 tepeleme çay kaşığı bitki demlenir.
aha böle diooo :120::120::120::120::120::120::120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?