- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.681
iyi geceler kiscelerimm
yaw bu survivor kalbimi durduracakti nasi kendimden gectim anlataman eleme oyunu acayipti hop oturup hop kalktimmm yaaoff daha etkisi sürüyo ya bende nekadan seviyom bu yarismayiiiii sanki valla kendim oynadimmmm ünlüleri tutuyom sükür kazandilarrrrrrr favorim ümit karandirrrrrrrr
doğru yapmışsın kuzum ama tadı öyle demekkiii sen dayan kokusu nasıl kötüyse burnunu kapa dik kafaya ama tabi nefret ederek içme
inşallah şifa bulacağım ayyyyyy çokkk güzel diyerek iç yani önemliymiş bu
iyi geceler kiscelerimm
yaw bu survivor kalbimi durduracakti nasi kendimden gectim anlataman eleme oyunu acayipti hop oturup hop kalktimmm yaaoff daha etkisi sürüyo ya bende nekadan seviyom bu yarismayiiiii sanki valla kendim oynadimmmm ünlüleri tutuyom sükür kazandilarrrrrrr favorim ümit karandirrrrrrrr
baya kaptırmışsın hakkaten kızçemm yaaa
yaw more miamoremin cayinimi diyosunnnn
survivorrrsurvivorrr survivorrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:ümit karann
hosgeldınnnn habıbtemmm yasakımmm
bende sımdıkk banyodan cktmmm ancak ızlemeye basldımm
cok heycanlıı yawwww
bende unlulerı tutuyorummm
yaww ne kokusu koku ne tadı tatt can kuşummm 28 yaşındayışşş fani ömrümde bu kadar kötü bişey içmedimmm
hayıtta kötü derdim anamn ondan sürahile içerimmm yaniii
edam banyomu ne survivor baslamdan yaptimki kacirmim diyeeeyaw ben ümit karani tutuyom o yüzden ünlüler kaybetmesinnnn aslinda daghanda cok komik nasi güldün ona yaaa hepicigi iyi valla hep onlar kazansin ötekilerden alektirik almadimmmm
he moreee çokk fena çokkkk
kızlarrrrben geldimmm napıosunuzzz bayadır görüşemiyoruz ben yoktum
vala kendim sank isurvivordaydimmm yawww ümit kazanamayacak diye ödüm koptuu
yaww ne kokusu koku ne tadı tatt can kuşummm 28 yaşındayışşş fani ömrümde bu kadar kötü bişey içmedimmm
hayıtta kötü derdim anamn ondan sürahile içerimmm yaniii
hoşgeldinnn kızcemmmm
nerdeydınnn bayadırr yoktun hakketenn de
bendee elektırıkkkk alamadımmm yawww orda bıtene cadı kızzz varrr ona acayıppp gıcıkkk oldummmm yawww neekadan cadııı yaww ooo
canımcım ailemin yanına İstanbula gittim ondan nete giremedim ,bugün döndüm kk da aldım soluğu hemen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?