- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.721
kis edam sen balik sevmiyonmuu deme yaw balik sevilmezmii
kızçelerim ben kaçtım uykum geldi beaaa iyi gecelerrr öpüldünüzzz
hmmm anladım canımm allah mutluluk versınn ınsallahhhbebekte dusunuyormusun
bestem kiscem sen taze gelinmissin yawwww
iyi aksamlarrrrr, kizlar cok kötüyüümmmm.. burnum tikali, bugün kulagimda tikandi. tüm bunlar yüzünden iki gündür bas agrim var. midem deseniz 5 haftadir igrenc... gazim da varrrrr... nefesi agzimdan almak bogazimi kuruttu...ve cokk yorgunummm. bu ne zaman düzelecek yaaa....
hayırrrrrrrrrrrr tammm tersıııı hastayımmm balıgaaaaa habıbtemmmm hastayım bırde tutuyorummm yazları yazlıgımız var oraya gıdınce fulll limandayızz eşimleee kocaman kocaman Levrecıkler tutuyorummm ve cok özledmm tutmayııı yazzzzz gelsinnn biran onceee cok zevklıı yaww habıbtemmmm tavsıyee edermmmm
amin canımmmm hepimize inşşşş
tabiki istiyoruz ama hani bir 2 sene sonra falan inşallah
evet yasakım ben taptazecik gelinim daha yahu gerçi hergeçen gün eskiyorummm
amin canımmmm hepimize inşşşş
tabiki istiyoruz ama hani bir 2 sene sonra falan inşallah
evet yasakım ben taptazecik gelinim daha yahu gerçi hergeçen gün eskiyorummm
gecmis olsun miamoremmmm :26: valla herhalde ilk 12 hafta olunca düzelirr su an hormonlar tavan yapmissss
kızcemmm korunuyormuusnzz:26::26::26: zararlı oldugunu dusnuyorumm bak bende 1.5 yıl falan korundumm sımdı ıstedıgımız ılk ayda hemen olmadı ve halada olmuyorrrhapla falanmı korunuyon fıstıgım
kızcemmm korunuyormuusnzz:26::26::26: zararlı oldugunu dusnuyorumm bak bende 1.5 yıl falan korundumm sımdı ıstedıgımız ılk ayda hemen olmadı ve halada olmuyorrrhapla falanmı korunuyon fıstıgım
yaa Rabbim günah yazmasin ama ben zor dayaniyorum. cok bunaldim bir dakka düzelmez mi insan ya.....sinirlerim bozuldu artik nefes alamamaktan...
edam ya valla onlada alakasi yokkimi o kadar yil korunuyoo yine hamile kaliyo ben nerdeyse 5 yil korundum hemen oldu benimmm ama iste pihtilasma mahvediyo benidee
oohhhhhhhhhhhh Allahım şükürrr güzel haberrr
çokk sevindim canımm Rabbimmmm hayırlı etsiğn inşallahh
yaww habıbtem ne bılım bı arkadasımın daha olmadı bole benım gıbı korundu oda doktora gıttı korundugnuz ıcın rahimin tembelleşmiş demiş doktor ondan dedimm
kimi hic hissetmiyo kiminin böyle agir geciyo:26:miamorem serum ne takarlarmissss böyle zor durumda olanlara hastane yokmu orda
yaa varda gecirecekmi ki.... doktor tavsan tatilinde 3 nisanda da gelicek. ayy cok bunaldim iki gündür bas agrisi mahvetti. esim masaj yapiyor sikiyor bütün gücü ile omuzlarimi ama banamisin demiyor...
dorudur ama bi sorunda oluyo suclu korunma gözüküyo mesala hani ekim topigindeki selencelkimiz tam 10 yil sonra yeniden düüsndü hemen 6.ayda oldu hani böyle örneklerde cok komsumuzun gelini tam yine 12 sene spiralle korundu ilk ay hemen hamile kaldiii cevremdede cokta ondan demistimmmteyzemin kizi yine 8 yil korundu ilk 6 ayda oldu ..yaw sayarsam liste cogalir yani vala bi sorun yoksa oluyo ilk bi yil icindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?