Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar ben kaçıyorum yol yorgunuyum sabahta dersim var öğlen gelirim ama nete , konuşuruz uzun uzun . Hepinizi öptümmmm

İyi gecelerrrr :116::116::116::116::116:

miamorem dr bisey yapamaz galiba bunlara ben hep serumla biraz olsada rahatliyo duydummmmm :26:bi gidin hastaneye böyle zor ya nefas almanda zorlasmisss sanada yazikkk:26::26:

olmazsa yarin söyleyim. kardesimin esi doktor karsimda oturuyor. tek dedigi normallllllll.... ayyyy deli olcammm...hamile topigini okuyorum benden daha fenalarida var, daha iyileride. Rabbim yardim etsin ama hamileleik hic kolay bisey degilmis. hemde hiccc....ikinci bebegi düsünecegimi hic sanmiyorummm

nrmal doru aam iste seni zorluyooo perisan oldun iyice biraz daah sabir miamoremmmmmm:26:herkesin bünyesi bi degill ben hic hissetmezdim loorimde öyle:26: ama sennn cok hissediyosun rabbim insallah en kisa zamamanda gecirsinnnnn

nrmal doru aam iste seni zorluyooo perisan oldun iyice biraz daah sabir miamoremmmmmm:26:herkesin bünyesi bi degill ben hic hissetmezdim loorimde öyle:26: ama sennn cok hissediyosun rabbim insallah en kisa zamamanda gecirsinnnnn

aminnnnnn, insaalllahhh. yoksa hayattan zevk alma duygum bitecekkk. sabah uyanip ayaga kalkmak istemiyorummmmmmmmmmmm. psikolojimde bozulmaya basladi, vara yoga sinirlenmeye basladim

inşallahh habıbtemmm yawwww dedıgın gıbı olsun keskeeeee herkess saglıklı olsunn bebıslerımız hemencıkkk gelsınnnn bızeeeeeeeeeeee

sen kafani korunmaya ne takma edammmm insalalh bi yil dolmadan ben senin hamile kalacagini hissediyorummm biraz daah sabir ve duaaa..umutsuzluga kapilmaaaa hep ümitli ol moralini leinden geldigince yüksek tut cevrenden duydugun örnekleri kendinle bir ttutma herkesin derdi baska ....

aminnnnnn, insaalllahhh. yoksa hayattan zevk alma duygum bitecekkk. sabah uyanip ayaga kalkmak istemiyorummmmmmmmmmmm. psikolojimde bozulmaya basladi, vara yoga sinirlenmeye basladim

kalkma miamorem hep dinlen uyu kitap ne oku tv seyret kafani oyla baska seylerle kendini dinleme :26:

tamammmmmm habıbteeeemmmmm cokk sevıyorummmmmm kızcemmmm senııı cokk guzell tesellııı edıyon sen benı yaww cokk rahatlıyorummmmm

tamammmmmm habıbteeeemmmmm cokk sevıyorummmmmm kızcemmmm senııı cokk guzell tesellııı edıyon sen benı yaww cokk rahatlıyorummmmm

ama gercekten öyle edam laf olsun diye demiyorumm sen hassas ve ince düsünen bi kisssin biliyorum seni ruh ikizimsinnnn

buraya cagir yaw edammm gelsinnnnn

hancekıiminnn derdiii varrr habıbtemmm

bak bunu yazdııı bana

''Topige haber ver merak etmeainler diye
Halamin esi enistem terastan dusmus
Yogun bakimda simdi
Hastanedeyiz
Kaburgalari kirilmis biri cigere saplanmis
Su topluyormus
Allahim cocuklarina bagislar insallah'' HANCEKİMM YAZDII BUNU HABIBTEMM KIZCELERIMM

cok gecmis olsun dedigimizi söyle selamimizida edammmm:26::26::26::26:rabbim acil siffalar versinnn:26:

Son düzenleme:

he iyi ozaman edamm yaw aslinda benim bulasiklar var bendemi atsam ecep iyi olurrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…