- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.741
miamorem dr bisey yapamaz galiba bunlara ben hep serumla biraz olsada rahatliyo duydummmmm :26:bi gidin hastaneye böyle zor ya nefas almanda zorlasmisss sanada yazikkk:26::26:
olmazsa yarin söyleyim. kardesimin esi doktor karsimda oturuyor. tek dedigi normallllllll.... ayyyy deli olcammm...hamile topigini okuyorum benden daha fenalarida var, daha iyileride. Rabbim yardim etsin ama hamileleik hic kolay bisey degilmis. hemde hiccc....ikinci bebegi düsünecegimi hic sanmiyorummm
nrmal doru aam iste seni zorluyooo perisan oldun iyice biraz daah sabir miamoremmmmmm:26:herkesin bünyesi bi degill ben hic hissetmezdim loorimde öyle:26: ama sennn cok hissediyosun rabbim insallah en kisa zamamanda gecirsinnnnn
inşallahh habıbtemmm yawwww dedıgın gıbı olsun keskeeeee herkess saglıklı olsunn bebıslerımız hemencıkkk gelsınnnn bızeeeeeeeeeeee
aminnnnnn, insaalllahhh. yoksa hayattan zevk alma duygum bitecekkk. sabah uyanip ayaga kalkmak istemiyorummmmmmmmmmmm. psikolojimde bozulmaya basladi, vara yoga sinirlenmeye basladim
sen kafani korunmaya ne takma edammmm insalalh bi yil dolmadan ben senin hamile kalacagini hissediyorummm biraz daah sabir ve duaaa..umutsuzluga kapilmaaaa hep ümitli ol moralini leinden geldigince yüksek tut cevrenden duydugun örnekleri kendinle bir ttutma herkesin derdi baska ....
tamammmmmm habıbteeeemmmmm cokk sevıyorummmmmm kızcemmmm senııı cokk guzell tesellııı edıyon sen benı yaww cokk rahatlıyorummmmm
kızlar ben kaçıyorum yol yorgunuyum sabahta dersim var öğlen gelirim ama nete , konuşuruz uzun uzun . Hepinizi öptümmmm
İyi gecelerrrr :116::116::116::116::116:
buraya cagir yaw edammmgelsinnnnn
kızcelerrr az ısım var cıkıyorumm
ama gercekten öyle edam laf olsun diye demiyorummsen hassas ve ince düsünen bi kisssin biliyorum seni ruh ikizimsinnnn
cok gecmis olsun dedigimizi söyle selamimizida edammmm:26::26::26::26:rabbim acil siffalar versinnn:26:hancekıiminnn derdiii varrr habıbtemmm
bak bunu yazdııı bana
''Topige haber ver merak etmeainler diye
Halamin esi enistem terastan dusmus
Yogun bakimda simdi
Hastanedeyiz
Kaburgalari kirilmis biri cigere saplanmis
Su topluyormus
Allahim cocuklarina bagislar insallah'' HANCEKİMM YAZDII BUNU HABIBTEMM KIZCELERIMM
Hehehe bız ruh ıkızıyız habıbtemm ewet aynıyız ben sana bakınca kendımı sende goruyorummmmm
faceye gidiyon demiiiiiii
bende sende vallahuylarimiz karakterlerimiz benziyoo kardesten bilem fazla benziyoo
yokk balımmm tam cıkıyordummm kiiiiiiiii baktımm hancekımmm ı gordumm hemen yazdmmm oda zaten bana yazmak ıcın gırmıssbenım baska ısım var habıbtemm camasır asıcam bıde bulasıklarımı makınaya atıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?