Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ana melekim son mesajimi görmeden gitmis bilemmmm

Son düzenleme:

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]

selamun aleykum bende bu dua kervanına katılmal istiyorum hatta bende okuyabilirim....

Allah kabul etsin inşallahhh [/B]

selamun aleykum bende bu dua kervanına katılmal istiyorum hatta bende okuyabilirim....[/QUOTE]

a.s hilalimmmmmhosgeldin kiscemmm aramizaa...
güzel kiscemm katilmak istersen olur neden olmasin yarin listeyi yapan arkadasimiz var ilhanazz adi onla konuss listeye eklesinnn insallahhama hilalim sunu basta söylümde eger kususra bakmaz yanlis anlamazsann böyle isim yazdirip haber vermeyen kislar oldu zamaninda okumayan olduu eger gercektenn hani okurumm habersiz birakmam diyosann tabi seve seve eklerizz canim benimmm

Son düzenleme:
Hay Allah razı olsun çifter çifter bebişlerimiz olsun:))))tmm bende ne yalan söyleyim şimdi hoş buldum burayı:)))

Oooooww canımm benimm ağzın bal yesin senin ne tatlı dilekler bunlar Allah razı olsun inşallah bebeğimm ya tek seferde 2 tane oooooh ne güzel olur vallahi:)))))
Her zaman belkleriz hayatım neşelidir bizim topik yabancılık çekme

selamun aleykum bende bu dua kervanına katılmal istiyorum hatta bende okuyabilirim....

a.s hilalimmmmmhosgeldin kiscemmm aramizaa...
güzel kiscemm katilmak istersen olur neden olmasin yarin listeyi yapan arkadasimiz var ilhanazz adi onla konuss listeye eklesinnn insallahhama hilalim sunu basta söylümde eger kususra bakmaz yanlis anlamazsann böyle isim yazdirip haber vermeyen kislar oldu zamaninda okumayan olduu eger gercektenn hani okurumm habersiz birakmam diyosann tabi seve seve eklerizz canim benimmm[/QUOTE]

aslında böyle bir dua yapıldıgını bilmiyordum yaklaşık 2 saat önce meryem süresinin tamamını okudum diyebilirim est.Kusur kusuru görendedir :) ben öyle bişey görmedim

çok sevdim burayı ben yhaaa...hepinizden Allah razı olsun:)) hayırlı ugurlu nurlu tek taşta 2 kuş olsun inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…