- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.921
ne yasıyorduuu kii
haydiiii enıstee yawww kalk uyu sabah ıse gıdeccennn gariiiiiiiii
edam pkolu kisti varrr tam 3,5 aydir regl göremiyodu psikolojisi bozuktu keyfi yoktuu stresliydii
ayyy cok uzulldummm allahım saglık versınnn ınsallah en kısa zamanda rengl olurrrr
21 yaşında habibtemm ikiside 3 senelik bi ilişki üniversiteye başladıklarından beri sevgililer öğretmen olacak inşallah ikiside benim kısce ayrılmak istemiş ilk öne trip yapmış oda ağzına ne geliyorsa saymış bugün gelemem edemem diyekac yasinda habbitemm, kac senelik sevgilisiydi, kim ayrilmis ilk önceee
21 yaşında habibtemm ikiside 3 senelik bi ilişki üniversiteye başladıklarından beri sevgililer öğretmen olacak inşallah ikiside benim kısce ayrılmak istemiş ilk öne trip yapmış oda ağzına ne geliyorsa saymış bugün gelemem edemem diye
en son doktoru bi hap vermisti bügün lekeler gelmeye baslamiss nasi sevindi kiscemm kimi regli güörünce aglar kimimizde böyle seviniyozz düünya ne tuhaffff
aynenn habıbtemmm ne yapıcann bende oleydımm daha gecen aylarda 48 gun rengl goremedım gebede deıldım test yapmıstım eee nıye olamıyorum dıye stresler ıcındeydımm sonra doktora gıtmstm doktor hap verdı kullandm lekelenmem oldu sonra adetm geldıı
geceelri bi ücümüz varizzzzz
habbitelerim bi gidimde ilk defa canim cappuccino istediyapimda icim bari biraz ses gelmeyebilirrr
vala edam aslinda regl geldiginde cokta aglayip üzülmemek gerek gercekten onun yokluguda cok zoripekimden biliyorum ya kisce nekadan üzgündü bi umudum yokk calisma yok diyodu en azindan reg olunca yeni bi ay icin umut oluyoooo
AaAaAaAaAAAaaaAaAynenn habıbtemmm yawww aklınada gelıyor kızzz senın hay masalllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?