Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy cok uzulldummm allahım saglık versınnn ınsallah en kısa zamanda rengl olurrrr

en son doktoru bi hap vermisti bügün lekeler gelmeye baslamiss nasi sevindi kiscemm kimi regli güörünce aglar kimimizde böyle seviniyozz düünya ne tuhaffff

kac yasinda habbitemm, kac senelik sevgilisiydi, kim ayrilmis ilk önceee
21 yaşında habibtemm ikiside 3 senelik bi ilişki üniversiteye başladıklarından beri sevgililer öğretmen olacak inşallah ikiside benim kısce ayrılmak istemiş ilk öne trip yapmış oda ağzına ne geliyorsa saymış bugün gelemem edemem diye

küückmüs daha belki barisirlar yine

en son doktoru bi hap vermisti bügün lekeler gelmeye baslamiss nasi sevindi kiscemm kimi regli güörünce aglar kimimizde böyle seviniyozz düünya ne tuhaffff

aynenn habıbtemmm ne yapıcann bende oleydımm daha gecen aylarda 48 gun rengl goremedım gebede deıldım test yapmıstım eee nıye olamıyorum dıye stresler ıcındeydımm sonra doktora gıtmstm doktor hap verdı kullandm lekelenmem oldu sonra adetm geldıı

vala edam aslinda regl geldiginde cokta aglayip üzülmemek gerek gercekten onun yokluguda cok zor ipekimden biliyorum ya kisce nekadan üzgündü bi umudum yokk calisma yok diyodu en azindan reg olunca yeni bi ay icin umut oluyoooo

habbitelerim bi gidimde ilk defa canim cappuccino istedi yapimda icim bari biraz ses gelmeyebilirrr

Son düzenleme:
vala edam aslinda regl geldiginde cokta aglayip üzülmemek gerek gercekten onun yokluguda cok zor ipekimden biliyorum ya kisce nekadan üzgündü bi umudum yokk calisma yok diyodu en azindan reg olunca yeni bi ay icin umut oluyoooo

aynnnn habıbtemm yanlıs yapıyorz aslında uzuludugumuzde uzulmemek ggerekk sukuretmek gerek hepsının yoklugu zor ama ınsan oglu ısde herseye kafamızı takıyoruz elımızdede degıll kiii aslında yanlısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…