- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.941
tamm habıbtemmm hemencıkkk gelll heee ben burdaymmm bakk
habıbtemm yaptınmııı capuucınonu
moremden yine firca yiycezzzz gec yattigimiz icinnn
yaptim edammmsekeri fazla olmus zor iciyomm
cok sekerlii içme habıbtemm walla bak bende cok sekerlıı ıcıyomm herseyıı korkuyorumm seker hastası olacamm dıye annem satenn seker hastasıı
habbitelerim siz karameli duydunuz demiiii:26::26:bebisini kaybediyodu en son yazdigimda nolduki ya merak ediyom seste yokkk
he walllaaa dövecekkk biziiiiiii
edam bu yönümüzde benziyo yaw bende cok sekerli icerimm ay yilda bisey icsem bardagin yarisina kadar seker koyarimmmmisafirlikte utaniyorum az atiyorum ya zor iciyorumm ev sahibi mutfaga ne kalkinca hemen o gelmeden tekrar atip bisey olmamis gibi icmeye devam ediyomm
ben duydumm habıbtemm sahiii noldu acabaaasesi soluguda cıkmadııı :26::26::26:
kaldıkii karabiberimizde hala yokkkk
morem bize kiyamazz bizi cok seviyoo
duymadinmi edam sennnkis yerim seni herseyden mahrum kalmissinn ..en son bana özelden yazmis yasagim kislara söyle ben yazamadim cok üzgünümmmm kanama basladi hastaneye gittiikk bhcg dümeye basladi yazmissss bidahada gelmedi canim yaaa rabbim sabir versinnn
anaaaaaaaammmmmmmm walllahhhaaaaa yemın edermmm bende oleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm wallaha dıyorumm bakkk mısafırlık te bırısı gormesın dıye bardagı avulcuyorummm elımde karıstıyorumm sekerıı gorunmesın dıyeee ayyy nekadanda zor bısee halbukii sankı bitiriyosun dıcek sadece derkiii zararlııama ısde cokk utanıyorm bı bardaktan sonrasını ıcmıyorum yada kupada cay ıstıyorumm ben eger ıcıcek ısem ondan gorunmuyor seker
edam yosam sen ikinci benmisin yaw ikinci nicklemi giriyonnnne kadan herseyimiz benziyo gercekten ilginccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?