Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edam gel bakim buraya bi tansiyonunu ölcümmm:94::94::94::94::94::94:

habıbteeeemm kızzzz nırden de aklının ucuna geldı wallla sımdıkk basıma bı donme geldııı yawww 6. hıssın kuvvetlıymıss he senınnn gelll opcemm senıııııııııııııııı

ana vallami edam bak hemide senin ismini söyledim hancekimi degil hilalide degilll ilginccc

ilahiii habıbtemmm aklınada gelıyoryaaa masallah ne saglam hafızan varrr masallahhh tütütüütütüütütütüüüt

herifime gecen dedim yaw sende bi sacini ne tarasana diye diyoki yapiyodumda sen görmüyon ben böyleyaw git yalan söyleme dedim bendeama sacinida amerikan trasi yapiyo uzun degilki tarasa bile belli olmazzki

herifime gecen dedim yaw sende bi sacini ne tarasana diye diyoki yapiyodumda sen görmüyon ben böyleyaw git yalan söyleme dedim bendeama sacinida amerikan trasi yapiyo uzun degilki tarasa bile belli olmazzki

hahhha habıbtemm normaldır ozaman adam yalan konusmuyodur tarıodur ama bellı olmuyordur kısa cunku

bu kadar erken beklemiyodum yaw insalah dualari okurrr

okadar konustu konustuuu sonradan sende ona heralde dedınkı yenı olmana ragmen bukadar hızlı cvp yazıosun dedım yanlıs hatılamıyorum demı oda cvp yazmadı sanırım gıtıı ama bız bısey yapmadıkk kiii hatamızımı gorduuu kiii:26:

doru en son öyle yazdim ondan sonra baglanti koptuu sanmam biz dört dörtlük ev sahipligi yaptikkyarin bi olsun bakalim gelecekmi hillalimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…