- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.881
edam gel bakim buraya bi tansiyonunu ölcümmm:94::94::94::94::94::94:
ayy yatmadan önce bi sacimi tarim edamin esi gibi:108::108::108::108::108::108::108:
Beğenmediği bişiii var galiba :)))Bende sevmediğim şeylere yaparım onu:))))bu smile napiyo cözemedimmm:100::100::100::100::100:
bu smile napiyo cözemedimmm:100::100::100::100::100:
habıbteeeemm kızzzz nırden de aklının ucuna geldı wallla sımdıkk basıma bı donme geldııı yawww 6. hıssın kuvvetlıymıss he senınnn gelll opcemm senıııııııııııııııı
Beğenmediği bişiii var galiba :)))Bende sevmediğim şeylere yaparım onu:))))
Yada doymuş üstüne yemek istermisin diye sormuşlar gibi sankim:))
sınırlenmıs sankı bısey soruyo bırısı oda zorakiii ağız burun büküyor gıbı bıseyyy
ana vallami edambak hemide senin ismini söyledim hancekimi degil hilalide degilll ilginccc
ilahiii habıbtemmm aklınada gelıyoryaaa masallah ne saglam hafızan varrr masallahhh tütütüütütüütütütüüüt
haydaaaaaaaaa
herifime gecen dedim yaw sende bi sacini ne tarasana diye diyoki yapiyodumda sen görmüyon ben böyle yaw git yalan söyleme dedim bende ama sacinida amerikan trasi yapiyo uzun degilki tarasa bile belli olmazzki
walllaaahaaaadaaa heeeeeeeeeeyawwwww nerden geldı aklınaaa bole bıseyyyy
bu kadar erken beklemiyodum yawinsalah dualari okurrr
hahhha habıbtemm normaldır ozaman adam yalan konusmuyodur tarıodur ama bellı olmuyordur kısa cunku
hic bilmiyom birdenn öyle yaptim bilincsizzzz
okadar konustu konustuuu sonradan sende ona heralde dedınkı yenı olmana ragmen bukadar hızlı cvp yazıosun dedım yanlıs hatılamıyorum demı oda cvp yazmadı sanırım gıtıı ama bız bısey yapmadıkk kiii hatamızımı gorduuu kiii:26:
gerci ayna karsisindada hic görmedim yatarkennn disini ancak fircalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?