- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.981
varyaaaaaaaaa ole oluncaaaa bu fanı dunyada bendeenn mutlusu olamazzzzzzzzzzzzzzzzzz hep oynarım hep gulerımmmvee hele sızdeee hamıs olursanızzz bennn goklere ucarım sevınctennn okadar cokk ıstıyorumkı hepımız hamıs olalımm hepmız gulelımmm ohhh mıss ne guzell olur yawwwwwwww :119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
edam hillaimiz gecmisi okuyo begeni yapip geliyooo
ya hasta geldi ama ameliyata almadık geri gitti benide uyku tutmuyo takılımdedim size
inalalh o günler gelecek edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hılalımm kızcemmm sen hastanedemı calsıyosunn
pat dıye cıkstınn bızdee dedık noldu:44::44::44: bu kızceyegözlerımız yollarda kaldıııııııı
ya hasta geldi ama ameliyata almadık geri gitti benide uyku tutmuyo takılımdedim size
Habibtelerim eşim seslenmiş duyuramamış sesini yanıma kadar geldi haydi dedi düş önüme doooğru yatağa diyor ve kapının önünde bekliyor şuan,ben yatmaya gidiyorum canlarımmmm yarın inşallah gelirim,öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Habibtelerim eşim seslenmiş duyuramamış sesini yanıma kadar geldi haydi dedi düş önüme doooğru yatağa diyor ve kapının önünde bekliyor şuan,ben yatmaya gidiyorum canlarımmmm yarın inşallah gelirim,öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
aynen öyle anestezi bölümünde çalışıyorum arada kalp damar cerrahisi yogun bakımda çalışıyorum....öyle işte...ekmek parası beaa
hilalim hemsiremisinnnbide bizde merak ettik hani cikiyorum ne demedinya küstünmü dedikk acabaaa
mesaidesinn :26: zormus isin hilalim rabbim kolaylik versinnn
aynen öyle anestezi bölümünde çalışıyorum arada kalp damar cerrahisi yogun bakımda çalışıyorum....öyle işte...ekmek parası beaa
ama burayı o kadar sevdimki kopamadım
evet anestezi bayıltıyorum bol bol arada hemşirelik yapıyorum :)))
hillaim hele bi kac gün daha gir asla ayrilaman hepimizde tiryakilik olustuu gece bilem burdayizzz
neka güzel bi isin varr sen bayilt hastalar kendi ayilsinn
hmmmmmmmmm:44::44: bizde dedık noldu bu guzel hılalımıze senı cekıstırıyordukkıyı barı soyledıgın ıyı oldu kızcem yaww meraklandık uyuyamazdk bu gece bız bleyızz hılalımm topıgımız cokk meraklıdır her kızcemızı merak ederızz noldu acep dıye ceksıtırırz yanı senıde yenısın dıye ayırmayız asla sende bızdensınn artıkın ısın olmadıgı vakıtlerde gel sohbet edelım senı sevdkk bızz ıyı kızcesınn
hmmmmmmmmm:44::44: bizde dedık noldu bu guzel hılalımıze senı cekıstırıyordukkıyı barı soyledıgın ıyı oldu kızcem yaww meraklandık uyuyamazdk bu gece bız bleyızz hılalımm topıgımız cokk meraklıdır her kızcemızı merak ederızz noldu acep dıye ceksıtırırz yanı senıde yenısın dıye ayırmayız asla sende bızdensınn artıkın ısın olmadıgı vakıtlerde gel sohbet edelım senı sevdkk bızz ıyı kızcesınn
sevgi karşılıklı ozaman bende çok sevdim...yoksa şimdiye bir yerlerimde pireler uçuşuyodu hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?