Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inalalh o günler gelecek edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Habibtelerim eşim seslenmiş duyuramamış sesini yanıma kadar geldi haydi dedi düş önüme doooğru yatağa diyor ve kapının önünde bekliyor şuan,ben yatmaya gidiyorum canlarımmmm yarın inşallah gelirim,öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

hılalımm kızcemmm sen hastanedemı calsıyosunn

pat dıye cıkstınn bızdee dedık noldu:44::44::44: bu kızceye gözlerımız yollarda kaldıııııııı

aynen öyle anestezi bölümünde çalışıyorum arada kalp damar cerrahisi yogun bakımda çalışıyorum....öyle işte...ekmek parası beaa

iyi geceler allaha emanet ol habbitemmmm

tamamm canımm ıyı gecelerrr kendıne ıyı bakkk optummm sonunda enıstee sesını duyurduuu

aynen öyle anestezi bölümünde çalışıyorum arada kalp damar cerrahisi yogun bakımda çalışıyorum....öyle işte...ekmek parası beaa

hmmmmmmmmm:44::44: bizde dedık noldu bu guzel hılalımıze senı cekıstırıyordukk ıyı barı soyledıgın ıyı oldu kızcem yaww meraklandık uyuyamazdk bu gece bız bleyızz hılalımm topıgımız cokk meraklıdır her kızcemızı merak ederızz noldu acep dıye ceksıtırırz yanı senıde yenısın dıye ayırmayız asla sende bızdensınn artıkın ısın olmadıgı vakıtlerde gel sohbet edelım senı sevdkk bızz ıyı kızcesınn

sevgi karşılıklı ozaman bende çok sevdim... yoksa şimdiye bir yerlerimde pireler uçuşuyodu hehehehe

aynen hilali edamin tüm söylediklerine katiliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…