Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnnn inş.
Allah tutugun spermi bebek etsin inş

Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin

Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari

Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin

günaydın mersahım örtmenim ben gündüz vardiyacılarındanım burda bekliyom hazırolda

Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?

bende geldim ben de ben de ben de

Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?
hoşgeldin esrarengiz hatun
bende geldim ben de ben de ben de
anaaaaaaaa ipekim uçan kuşumda gelmiş yawwww

süpürgesine yandığım sende hoşgeldin
Hosgeldin melegim
Ole melegim bos koymamak lazim topigimizi. bundan sonra sabahlari yoklama aliyorum gec geleni

Hosgeldin gii gel seni de opem
Senin bat bana yakindi dimi
ivet mersahım örtmenim bundan sonra geç gelenlere yoklama yap

Son düzenleme:
eft örtmenm cnm benm yaaa görüşemyruz iyi denk geldik barimm haftasonu telaş ya kocalar evde iş güç koşturma geçio işte .. aralarda giriorum ama sen de pek olmuosun ?? iyiym ben sen nasılsın ??

Bende de ayni kocis varken kiziyo giremiyom bu gun ogleciyim actim kk bos dualarimi okuyorum....bekleme moduna gectim sen kirmizi geliyo gibi yazmissin

melekim uçankuş burda buyrun hoşbuldum size bi sabah kahvesi mi ısmarlasam ne yapam bilemedim?? ne içersiniz salep, çikolata, çay kahve ???

Bende de ayni kocis varken kiziyo giremiyom bu gun ogleciyim actim kk bos dualarimi okuyorum....bekleme moduna gectim sen kirmizi geliyo gibi yazmissin

mersahım benm zaten çok az olur, dün geldi kendileri sanıyorum, bugn itibariyle gelen giden yok ama olsun, akşam dr gidicem zaten muayeneye, sabah gittm kan verdm hormonlara bakılsın die? ynede bi rahatladım mersahım bilsen çok değişik hissedyrum kendimi normal biri gibi hissedyrum ...

Yapmam mi meleem sen iste yeter gec gelen tek ayak ustunde beklicek bundan gayri

az şekerli bi sabah kahvesi iyi olur aslında eğer uçankuşum için zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…