- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.021
hilalim güzel kiscem banada müsade yatak yolu göründü artikinn...
Yarin görüsecekmiyizzzinsalalh görüsürüzz allaah emanet ol iyi gecelerrrr
hilalim aslinda ben hamile kaldim son 3 yilda 5 defa ama hepsini kan pihtilasmasindan kaybettimm..en son 3 ay önce kaybettimm.3 bebekten itibaren igne aspirin kullaniyom yine kaybediyorumm..doktorkar deniycen diyo ..inslaah olur rabbimden sifami istiyommmm
aminnnn inş.
Allah tutugun spermi bebek etsin inş
yarın yokum sonra görüşürüz inşşş.....ertesi günn allaha emanet ol...
amin hillalim neka degisik kelimeler var yaw sendee hepicigini ögret bize firsat buldukca kelime dagarcigimiz genislesinnn bari
Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari
Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin
Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari
Gece vardiyasi gec kapatmis.:) sabahcilar nerdesiniz giii topigi bole bos birakiyonuz
moreee nerdesin
günaydın mersahım örtmenimben gündüz vardiyacılarındanım burda bekliyom hazırolda
Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?
Hosgeldin melegimgünaydın mersahım örtmenimben gündüz vardiyacılarındanım burda bekliyom hazırolda
Günaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?
Anam ipeem gelmisbende geldim ben de ben de ben de
Anam ipeem gelmisnerdesin ozledim seni gorunmuyon supurge mi arizalandi
hoşgeldin esrarengiz hatunGünaydın kızlarrr ben geldimmmm
Keyifler nasıl ?
anaaaaaaaa ipekim uçan kuşumda gelmiş yawwwwbende geldim ben de ben de ben de
ivet mersahım örtmenim bundan sonra geç gelenlere yoklama yapHosgeldin melegim
Ole melegim bos koymamak lazim topigimizi. bundan sonra sabahlari yoklama aliyorum gec geleni
Hosgeldin gii gel seni de opem
Senin bat bana yakindi dimi
eft örtmenm cnm benm yaaa görüşemyruziyi denk geldik barimm haftasonu telaş ya kocalar evde iş güç koşturma geçio işte .. aralarda giriorum ama sen de pek olmuosun ?? iyiym ben sen nasılsın ??
hoşgeldin esrarengiz hatun
anaaaaaaaa ipekim uçan kuşumda gelmiş yawwww
süpürgesine yandığım sende hoşgeldin
ivet mersahım örtmenim bundan sonra geç gelenlere yoklama yap
Bende de ayni kocis varken kiziyo giremiyombu gun ogleciyim actim kk bos dualarimi okuyorum....bekleme moduna gectim sen kirmizi geliyo gibi yazmissin
hoşgeldin esrarengiz hatun
anaaaaaaaa ipekim uçan kuşumda gelmiş yawwww
süpürgesine yandığım sende hoşgeldin
ivet mersahım örtmenim bundan sonra geç gelenlere yoklama yap
Yapmam mi meleem sen iste yeter gec gelen tek ayak ustunde beklicek bundan gayri
melekim uçankuş burda buyrun hoşbuldum size bi sabah kahvesi mi ısmarlasam ne yapam bilemedim?? ne içersiniz salep, çikolata, çay kahve ???
mersahım benm zaten çok az olur, dün geldi kendileri sanıyorum, bugn itibariyle gelen giden yok ama olsun, akşam dr gidicem zaten muayeneye, sabah gittm kan verdm hormonlara bakılsın die? ynede bi rahatladım mersahım bilsen çok değişik hissedyrum kendimi normal biri gibi hissedyrum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?