Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cok yorucu bi gunun ardindan yollardayim.... aklima ne geldi bebis anne yorgun ben daha yormayayim die mi gelmiyo yoksa.

Basam sende son durum ne

ben burdayim daha mersahcim....

ne mi oldu, bugün biraz pembemsi bir akintim var...cok üzgünüm kirmizilari göreceyim diyeee......sanki yumurtlama zamaninda olan akintiyla birlikte az bir pembemsi renk var.....kasiklarim 14 gündür agriyor...suan bile agrim var hafif

ben tekrarr geldimm yemeklerimii hazırladımmm yaa hep girmek istiyorumm amaa bir türlüü işlerden güçlerdenn fırsatt bulamıyommmm regll dönemim gelincee bu seferr hep burdaa olcamm kk kovsadaa cıkmıycammm yaaaaaaa

haahhhhhhhh kocacımdaa geldiii şimdii cıkıyımmm daa sonraa tekrarr girmeyee çalışırımmmmm inşallah arkadaşlarrrr hayırlı akşamlarr hepinizeee

yaw basam sende olmasan topıkcıkk bomboss kalmıssss yaaa nirdeee bu kızzzcelerrrr HAbibtelerımmmmm nerdesnızzzzzzzzzzz

Bacim herkes cikti, birisi yemek yapmaya cikti, öbürsü kocisi gelmis, öbürüde dinlenmeye cikti, kaldim yanliz :)
bende cikacam simdi isyerindeyim, eve dogru yolculuk yapacam

Bacim herkes cikti, birisi yemek yapmaya cikti, öbürsü kocisi gelmis, öbürüde dinlenmeye cikti, kaldim yanliz :)
bende cikacam simdi isyerindeyim, eve dogru yolculuk yapacam

tamamm Basam 'm sende evıne gıtt dınlennn yemegını yee Evde net varsa gelırsınnn canımmm

tamamm Basam 'm sende evıne gıtt dınlennn yemegını yee Evde net varsa gelırsınnn canımmm

evet canim bende cikiyorum, sen anlat bana özel mesaj at okurum zaman bulursam, (ne zamandir deniyorsun, senin özel yaptigin birseyler varmi). benim batim yarin ama simdiden pembe lekelenme geliyor, cok üzüldüm bugün.

evet canim bende cikiyorum, sen anlat bana özel mesaj at okurum zaman bulursam, (ne zamandir deniyorsun, senin özel yaptigin birseyler varmi). benim batim yarin ama simdiden pembe lekelenme geliyor, cok üzüldüm bugün.

canım 6 ayDIR denıyoruz daha dogrusu bu ay olcak olmasa ozel yaptıgım bısey yok sadece geecen ay sogan kuru yaptım bısey yok hala bakalım bu ayda ovulasyon testıyle yumurtlama gunume bakıyorumm ya nasıppp ınsallah rabbım bızı duyarr

canım kaç cm oldugunu soramadım ama 4 haftalık bi kesen var dedi 10 gün sonra gel kalp atımlarını duyalım dedi

Canim sıkma canini geldigi gibi giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…