- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.381
yok moree benim koca akşam yemiooo bende şimdii atıştıdımm bende yenmiorumm öleee çay may geçio akşammm
cok yorucu bi gunun ardindan yollardayim.... aklima ne geldi bebis anne yorgun ben daha yormayayim die mi gelmiyo yoksa.
Olurmu bacim.....öyle olmus olsam ben bütün gün yatarim :)
Basam sende son durum ne
ben burdayim canim
yaw basam sende olmasan topıkcıkk bomboss kalmıssss yaaa nirdeee bu kızzzcelerrrr HAbibtelerımmmmm nerdesnızzzzzzzzzzz
Bacim herkes cikti, birisi yemek yapmaya cikti, öbürsü kocisi gelmis, öbürüde dinlenmeye cikti, kaldim yanliz :)
bende cikacam simdi isyerindeyim, eve dogru yolculuk yapacam
tamamm Basam 'm sende evıne gıtt dınlennn yemegını yeeEvde net varsa gelırsınnn canımmm
evet canim bende cikiyorum, sen anlat bana özel mesaj at okurum zaman bulursam, (ne zamandir deniyorsun, senin özel yaptigin birseyler varmi). benim batim yarin ama simdiden pembe lekelenme geliyor, cok üzüldüm bugün.
canım testinde pozitifi görmüşsün, hamilesin inşallah, kan tahlilinde netleşir inşallah hamileliğin canım...
canım salam , sucuk, sosis çok zararlı şuan bize, çiğ olarak kesinlikle yememek gerekli,
benim pek aram yoktur bunlarla, o yüzden sıkıntı yaşamıyorum,
sağol nazımmmmm, aminn inşallah rabbim bizi korur kucağımda görürüm yavrumu darısıı sana, yasakımaa ve diğer kızçelerin hepsine inşallah...
canım gözün aydın, kese yerleşmiş demek, bende çok şükür dün gördüm miniğimin kesesini, kaç mm çıktı canım, bizim 6mm çıktı kesemiz :)))
1 nisanda tekrar gidicem dr a bu seferde miniğimi görürüm inşallah...
ben burdayim daha mersahcim....
ne mi oldu, bugün biraz pembemsi bir akintim var...cok üzgünüm kirmizilari göreceyim diyeee......sanki yumurtlama zamaninda olan akintiyla birlikte az bir pembemsi renk var.....kasiklarim 14 gündür agriyor...suan bile agrim var hafif
kımsecıklerr yokkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?