- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.341
hşblduk canım maşallah muhabbetin hızına yetişemiyom beyaw
insan o kirmizilari görünce iste giriyor böyle depresyona..bir yandan diyorum herseyde vardir bir hayir, bir yandanda neden olmuyor diyorum...herkes SIKIR SIKIR dogruyor....cok üzülüyorum bu duruma
kan değil yanii pembemsii akıntı oo :26::26::26::26:
hastalanmıo olabiliisn belki yerleşme kanamsıdırr :26::26::26:
bizim topik cok aktiftir destinam alisirsin bizde öyleydik ilk baslardaaaa
yaww dert etmee can kuşummm bak bizde doğuramıozzz
sen bize bak onlara değilll
o vardır bi hayır diyen tarafini çok sevdimmmm
hep o olsunnn biizmleee
bende karancıyımmmm
evet yaa bu senekii gönülllüler çok negatiff hiç birini sevemedimmm
slmm arkadaşlarr nasılsınızzzz herkes iyidir inşallah zikzakaa okunuyodu dimi dualarr ben onunkileri okudumm listeye yazabilirsinizzz
bir ay bekle sevincle, kasik agrilarin ümitlendirsin seni, sonra o kirmiziyi görünce aglayasim geldi
napim elimde degil, evet herseyde vardir bir hayir diyorum...kendimi böyle teseli ediyorum
slmm arkadaşlarr nasılsınızzzz herkes iyidir inşallah zikzakaa okunuyodu dimi dualarr ben onunkileri okudumm listeye yazabilirsinizzz
aman ii içim rahatları bak şimdii
aynı demekki çaylar ama ben beğenmedimmm hayıtı içtim onunda tadı ii deil ama bunla kada değilll :120::120::120::120::120::120::120::120:
kis yerim seni bak nasida hemen okumus allahh kabul etsin zeynebimnurum rabbim ettiginiz dualarin onlarca katin isize versinnnnbitanecik zeynebimnurum sirada edaaaa var haberin olsun persembe basliycaz onaaa
bendee senii yerimmm bitanemmm evet onunkinedee başladımm bitirmeye çalışıyorumm malumm günlerr yaklasıyooo önceden bitiriyimdee rahat ediyimmm tatlimmm üstümee kalmasın sonraaa neysee ben yemek yapıyorumm şimdi çıkıyımdaa işlerimi bitirince gelirimmm öptümm kızlaraa selammm
edadan sonra saan okuycaz edaninki pazara biter pazartesi sana baslariz insalalhhhhhhhhhh
bendee senii yerimmm bitanemmm evet onunkinedee başladımm bitirmeye çalışıyorumm malumm günlerr yaklasıyooo önceden bitiriyimdee rahat ediyimmm tatlimmm üstümee kalmasın sonraaa neysee ben yemek yapıyorumm şimdi çıkıyımdaa işlerimi bitirince gelirimmm öptümm kızlaraa selammm
inşallahh canımm hayırlısıylaa bütün kısçelerinkinii bitirelimdee önemli olan ooo neyseee kaçtımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?