- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.361
edadan sonra sana okuycaz edaninki pazara biter pazartesi sana baslariz insalalhhhhhhhhhh
canım çok iyi anlıyorum seni bu belirtiler kasık ağrıları batmrlar hemen her ay bendede oluyo psikolojik artık vücut yanlış yönlendiriyo o yüzden belirtilere takılma
herkesii okucass Allahın izniylee inşallahhh tez vakkite dualarımız Rabbimize ulaşırevlatlarımıza önce göbüşümüzü sonra evimizi doldurur
bir umut dünyasi iste....seviniyorsun belirtiler var diye...ondan sonrada böyle oluyor....bilmiyorum...neyi yanlis yapiorum ben?
insalah nmoremm
gelecek sene bu zamanlar cogumuzun kucaginda bi cogumuzunda karninda olsun yawrularimiz inslalahhhh
bir umut dünyasi iste....seviniyorsun belirtiler var diye...ondan sonrada böyle oluyor....bilmiyorum...neyi yanlis yapiorum ben?
yanlisin yok basammm sadece bizim bilmedigimiz rabbimin bildigi zamani var demmekiii
insalh herkesi bitirelim 41 yasine gecelimm cankuslarimmm
valla bana uyarr ben bütün dualrı okurun seve seve
yanlisin yok basammm sadece bizim bilmedigimiz rabbimin bildigi zamani var demmekiii
canım kendini dinleme ben dinledim noldu 3 senem gitti stresle bundan sonra oluruna bırakcam ne keyif veriyosa ordayım valla kendime çalışıcam yanii
yerim senin findiginiiiimaslalahhh kuzucugumaaa :46canocanimmmm meyveyi ne cok ye hamur isinden uzak dur ama tatli ne cok tüketme 12.haftaya kadar 2 kilo yu gecme fazla alma
herkesii okucass Allahın izniylee inşallahhh tez vakkite dualarımız Rabbimize ulaşırevlatlarımıza önce göbüşümüzü sonra evimizi doldurur
yasini kesin okuyalim moremmmmmm..ondan sonra baska dualara geceriz topplu okunan dualar varrrr mesala 10.000 kadar okunannn neka güzel olur burda toplandiysak bari bosta durmayalim durmadan dua edelimmmmm
Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz inşallah,
kendinize iyi bakın kızçelerim...
Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz inşallah,
kendinize iyi bakın kızçelerim...
morem yemeciigin hazirmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?