Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edadan sonra sana okuycaz edaninki pazara biter pazartesi sana baslariz insalalhhhhhhhhhh

herkesii okucass Allahın izniylee inşallahhh tez vakkite dualarımız Rabbimize ulaşır evlatlarımıza önce göbüşümüzü sonra evimizi doldurur

canım çok iyi anlıyorum seni bu belirtiler kasık ağrıları batmrlar hemen her ay bendede oluyo psikolojik artık vücut yanlış yönlendiriyo o yüzden belirtilere takılma

bir umut dünyasi iste....seviniyorsun belirtiler var diye...ondan sonrada böyle oluyor....bilmiyorum...neyi yanlis yapiorum ben?

herkesii okucass Allahın izniylee inşallahhh tez vakkite dualarımız Rabbimize ulaşır evlatlarımıza önce göbüşümüzü sonra evimizi doldurur

insalah nmoremm

gelecek sene bu zamanlar cogumuzun kucaginda bi cogumuzunda karninda olsun yawrularimiz inslalahhhh

bir umut dünyasi iste....seviniyorsun belirtiler var diye...ondan sonrada böyle oluyor....bilmiyorum...neyi yanlis yapiorum ben?

canım kendini dinleme ben dinledim noldu 3 senem gitti stresle bundan sonra oluruna bırakcam ne keyif veriyosa ordayım valla kendime çalışıcam yanii

valla bana uyarr ben bütün dualrı okurun seve seve

yasini kesin okuyalim moremmmmmm..ondan sonra baska dualara geceriz topplu okunan dualar varrrr mesala 10.000 kadar okunannn neka güzel olur burda toplandiysak bari bosta durmayalim durmadan dua edelimmmmm

Son düzenleme:
yanlisin yok basammm sadece bizim bilmedigimiz rabbimin bildigi zamani var demmekiii

evet haklisin

canım kendini dinleme ben dinledim noldu 3 senem gitti stresle bundan sonra oluruna bırakcam ne keyif veriyosa ordayım valla kendime çalışıcam yanii

wallamiiiii...o kadar oldumu destinacim sende?

DAHA yeni baktim kizlar....cok az bir kan var, yani kan bile degil, pembemsi, cok acik bir renk...ama bu adetimin baslangici ola bilir

yerim senin findiginiiii maslalahhh kuzucugumaaa:46canocanimmmm meyveyi ne cok ye hamur isinden uzak dur ama tatli ne cok tüketme 12.haftaya kadar 2 kilo yu gecme fazla alma

sağol teyzesi ye bemin fındığımı :))
canım hamur işi yemiyorum çokta ama normal yemeği çok yemeğe başladım, aslında öyle çok yiyen biri değilimdir.
evet 12 hafta dolana kadar en fazla 2 kilo almalıyım, kesicem boğazımı artık :))

canım dualarımız sayesinde topikte herkes sırayla hamile kalıcak inşallah...
aminn en önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri meleklerimizin .

yasini kesin okuyalim moremmmmmm..ondan sonra baska dualara geceriz topplu okunan dualar varrrr mesala 10.000 kadar okunannn neka güzel olur burda toplandiysak bari bosta durmayalim durmadan dua edelimmmmm

haklsın canımmm okuyabildiğimizce okuyalımm Allahım kabul etsin inş..

güzel kislarim bende cikim aksam survivor ne baslamadan yemekk isini bi haledeyimmm

allaha emanet olunnnnn

edamdanda haber yok insalh güzel haberlerle gelirrrrr

bende çıkıorummmm beaa azcıkkk uzancammm
akşama gelirnnnn genee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…