Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

herkes annelik beklio galiba benim gibi

aynen öyle nisammm

ama masallahh iki ay oldu topigimiz acilali baya hamilee cikti ugurlu bi topik darisi bizim basimizaaaaa

sende birakma bizi kader arkadasimiz ollllll beraber yürüyelim bu yoldaaaa

aynen öyle nisammm

ama masallahh iki ay oldu topigimiz acilali baya hamilee cikti ugurlu bi topik darisi bizim basimizaaaaa

sende birakma bizi kader arkadasimiz ollllll beraber yürüyelim bu yoldaaaa
süpermiş yeni üyeyim çok vaktim olmuo ama her fırsatta takip ediorum günüm geçti ancak korkuyorum test yapmaya..

yawww benım ovu testınde ben cıft cızgıyı nezaman gorcemmm

habbitem sen yapmaya devam et sen gec yumurtluyosun cünkü reglinde gecikiyo bazen bunu sende biliyosunnn telas yapma hergün dikkatli sekilde yapmaya devam kurallara uyuyosun demi ayni saatte bisey yimeden icmeden yapiyosunnn

süpermiş yeni üyeyim çok vaktim olmuo ama her fırsatta takip ediorum günüm geçti ancak korkuyorum test yapmaya..

ne zaman firsatin olursa gel nisam beklerizz cok neseli bi topikitrr herkes birbirine yardim eder deertlesirrrrr bilmedigini sorar öyle günlerimiz geciyo isteeee

niye bi test yapmadinnnn kiscemmm kac gün gecti ilk defami geciktiii

habbitem sen yapmaya devam et sen gec yumurtluyosun cünkü reglinde gecikiyo bazen bunu sende biliyosunnn telas yapma hergün dikkatli sekilde yapmaya devam kurallara uyuyosun demi ayni saatte bisey yimeden icmeden yapiyosunnn

aynennn habıbtemmm kurallara uyuyorumm ısde 22.00 de yaptımm bu aksamda heraksam oldugu gıbı yemeden ıcmeden ıdrarımı tuttumm demekk gec yumurtluyorumm:26::26::26:

edam çok şükür tahlilerin temiz çıkmış.
inşallah terleme de normaldir canım.

aynennn habıbtemmm kurallara uyuyorumm ısde 22.00 de yaptımm bu aksamda heraksam oldugu gıbı yemeden ıcmeden ıdrarımı tuttumm demekk gec yumurtluyorumm:26::26::26:

kis edam ben sana ne dedimm sabah 10 aksam 20.00 kadar yapmaliisnnn:26::26::26:niye 22 de yapiyosun hic o saate yapani duymmistimmmmmm testi okudunmu ne zamana kadar yapilir diyeeee

Son düzenleme:
ne zaman firsatin olursa gel nisam beklerizz cok neseli bi topikitrr herkes birbirine yardim eder deertlesirrrrr bilmedigini sorar öyle günlerimiz geciyo isteeee

niye bi test yapmadinnnn kiscemmm kac gün gecti ilk defami geciktiii

yani reglim 32-33 değişio ama düzenlidir.bugün 33 bitti.3 aydır korunmuyoruz eşim ve ben bebek düşündüğümüzde her ikimizde tahlillerimizi yaptık sorun yok.bu ay 14 ve 16. günlerimde hafif lekelenmem oldu.doktora göründüm.yumurta çatlamış dedi.reglim33 günde olduğu için hep 19. günümde yumurtladığımı düşünüyodum meğerse 14. günmüş.tüm adet belirtilerim var tek fark her ay 10 gün önceden başlardı belirtilerim bu ay 4 gün önce başladı..ne uzun yazdım affedin lütfenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…