- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.441
cankusum yetismeseydiniz enerji ne kalmayacakti vallaiiyiki geldinizzzzzz
herkes annelik beklio galiba benim gibi
saollll bıtanemm cokk sukur rabbımeee ıyı cıktııı temız cıktııı
aynen öyle nisammm
ama masallahh iki ay oldu topigimiz acilali baya hamilee cikti ugurlu bi topik darisi bizim basimizaaaaa
sende birakma bizi kader arkadasimiz ollllll beraber yürüyelim bu yoldaaaa
süpermiş yeni üyeyim çok vaktim olmuo ama her fırsatta takip ediorum günüm geçti ancak korkuyorum test yapmaya..aynen öyle nisammm
ama masallahh iki ay oldu topigimiz acilali baya hamilee cikti ugurlu bi topik darisi bizim basimizaaaaa
sende birakma bizi kader arkadasimiz ollllll beraber yürüyelim bu yoldaaaa
yawww benım ovu testınde ben cıft cızgıyı nezaman gorcemmm
süpermiş yeni üyeyim çok vaktim olmuo ama her fırsatta takip ediorum günüm geçti ancak korkuyorum test yapmaya..
süpermiş yeni üyeyim çok vaktim olmuo ama her fırsatta takip ediorum günüm geçti ancak korkuyorum test yapmaya..
habbitem sen yapmaya devam et sen gec yumurtluyosun cünkü reglinde gecikiyo bazen bunu sende biliyosunnn telas yapma hergün dikkatli sekilde yapmaya devam kurallara uyuyosun demi ayni saatte bisey yimeden icmeden yapiyosunnn
hayalımmmmm doktora gıttımmm tahlıl sonuclarım temız cıktııı ama dedım doktora neden benımm ellerımde terleme olyoo oda deddı cıldıyeye gıtmenı onerırım dedım ben anlamam dedııı:26::26::26::26:
aynennn habıbtemmm kurallara uyuyorumm ısde 22.00 de yaptımm bu aksamda heraksam oldugu gıbı yemeden ıcmeden ıdrarımı tuttumm demekk gec yumurtluyorumm:26::26::26:
yawww benım ovu testınde ben cıft cızgıyı nezaman gorcemmm
edam çok şükür tahlilerin temiz çıkmış.
inşallah terleme de normaldir canım.
ne zaman firsatin olursa gel nisam beklerizz cok neseli bi topikitrr herkes birbirine yardim eder deertlesirrrrr bilmedigini sorar öyle günlerimiz geciyo isteeee
niye bi test yapmadinnnn kiscemmm kac gün gecti ilk defami geciktiii
canım adetin kaç gün sürüyor ben 28 günde bir olurum 14-15. günler koyuydu
bugünde yapıyım dedim öylesine batıma 2-3 gün var silik çizgi çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?