- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.481
evet gercekten öyle doktorlarda cok ilgileniyo ama demekki daha nasip degilmisssss diyorummm inslalah umudumu kesmedim hamile kalabildikce deniycem baskada carem yok belki biri beni birakmazzzz
bilmiyorumkii habıbtemm yazılar kucukkk olmasa fotosunu cekıp paylasırdım ama cok kucukkk yazılar
benım bellı olmadıgı ıcın 4. gunden basladımmm canımm
gerçekten canımmm.
bak bazen de sıcak ortamda bile olsam terleyince ensem de çok üşür.
ama nedendir hiç bilmiyom.son 2 yıldır var.
inşallah bişeyimiz yoktur gülüm ya.ben böyleçok insan biliyom:)
yani yüce rabbimiz isterse olucak biz ne desek doktorlar ne dese boş
dorudur edammm sana inanirimmm resme gerek yokk
aynen nisam doktorlar ilaclar bi yere kadarrr yeterki rabbim ol desin o demeyince hic biseyy derdimize care degilll:26::26:
canlar ben çıkayım.bugün hastaneye 7.30 da gittim.akşam 5 te eve gelebildimm(
çok yorgunum.uyuyayım ben.
herkese iyi gecelerrr.Allah a emanetsiniz.......
allah kimsenin kucağını boş bırakamsın tabi hayırlıysa
aminn canımm inşallahhhh
allah kimsenin kucağını boş bırakamsın tabi hayırlıysa
ben de aynı şeyler oluo ama kendime dillendirmeye bile korkuyorum ama şayet hamileysem tüm belrtilerimi herkesle paylaşcam
insalah nisamyoklugu cok zor gercektennn bide kendini bilmezlerin laf vurmaalrii eklenince rabbim yardimcimiz olsunn
canlar ben çıkayım.bugün hastaneye 7.30 da gittim.akşam 5 te eve gelebildimm(
çok yorgunum.uyuyayım ben.
herkese iyi gecelerrr.Allah a emanetsiniz.......
insalah nisamyoklugu cok zor gercektennn bide kendini bilmezlerin laf vurmaalrii eklenince rabbim yardimcimiz olsunn
nisan testi yapinca bizede bildirrr sonucuuuhamilleikkkk listemiz var senide eklerizz topigimizden bi kiscemiz yine hamile diyeee
biz eşimle ailelerimizden uzaktayız başka şehirdeyiz yani 1 yıl 3 aydır evliyiz.3 aydır korunmuyoruz.eşimin ailesi sorunca eşim hemen biz düşünmüyoruz diyo.yani düşündüğümüzü söylese eski kafalılar neden olmuo kimden olmuo..bi ton tantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?