- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.461
inşallahhh buryukummm ınsallahh bıtanemm yaaw bana bı zararı yok daa neden ellerımm terlesınnn kı onu merak edıyorum her ınsandada olmuyorr
yani reglim 32-33 değişio ama düzenlidir.bugün 33 bitti.3 aydır korunmuyoruz eşim ve ben bebek düşündüğümüzde her ikimizde tahlillerimizi yaptık sorun yok.bu ay 14 ve 16. günlerimde hafif lekelenmem oldu.doktora göründüm.yumurta çatlamış dedi.reglim33 günde olduğu için hep 19. günümde yumurtladığımı düşünüyodum meğerse 14. günmüş.tüm adet belirtilerim var tek fark her ay 10 gün önceden başlardı belirtilerim bu ay 4 gün önce başladı..ne uzun yazdım affedin lütfenn..
cok güzel analttin nisamm uzun degillllkiscem tam gecmemis bide yarin olsun bakalimmm gelmezse bi test yap bence insallah hamilesindirrrr
kızcemm benım adetm duzensızzz oyuzden bılmıyorummm ben yumurtlama gunlerımı :26::26:
inşallahhh buryukummm ınsallahh bıtanemm yaaw bana bı zararı yok daa neden ellerımm terlesınnn kı onu merak edıyorum her ınsandada olmuyorr
kis edam ben sana ne dedimmsabah 10 aksam 20.00 kadar yapmaliisnnn:26::26::26:niye 22 de yapiyosun hic o saate yapani duymmistimmmmmm testi okudunmu ne zamana kadar yapilir diyeeee
öyle gülüm benim de çok terler.ayaklarımda.ve bi anda buz gibi oluyo.ama hiç doktora gitmek
aklıma gelmedi zararı yoktur die.
hoş hamilelik belirtilerini de bilmiyorum herkese göre farklı oluyomuş sizin var mı çocuk
canım zaten yumurtlama günleri değişiyormuş ovulasyonu bu yüzden yapıyoruz zatenn
nisam belirtilere hic takilma bak kendinde diyosun gercekten herkese göre farklilik gösteriyo cünküüü
malesef benim yok en sonn 3 yilda bes hamilleligim oldu kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim hepsinii..3.bebekten sonra ignesini aspirin kulaniyorum yine olmuyo en son düsügümü 3 ay önce yaptim simdi korunuyommmm yine arastirma yaptiriyomm
habıbtemm prospektusunu okudum daa sabah 11 , oglen 3:30 gece 22.00 de yapınız dıyor bu saatlerden sonra yapılmaz dıyor lh degerını yakalamak ıcın bırısı sabah 11 digeri ise gece 22.00 de yapılmalıdır dıyor:26::26::26::26:
canım ama duzenlı olan kısını 14.ve 15 gun degısmıyorki
umarım bir an önce sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur hangi şehirdesin
öylemi dorudur o zamamnnnnben bi kisdan duymustumda bi arkadasin testinide okumustumm aksam 8 kadar yaziyodu .demek test farkli olunca satlerde degisiyo
aminn.... ben almanyadayim nisammmm
anaaaa gerçekmii buryuukumm aynennn benımdee ole oluyorrr terlıyorumm bır anda buz gıbı elım ayagımm:26::26::26::26:
bilmiyorumkii habıbtemm yazılar kucukkk olmasa fotosunu cekıp paylasırdım ama cok kucukkk yazılar
mevsimsel değişikliklerden vs. etkileniyor canım o yüzden değişme olabilir sen kaçıncı gün yapmaya başladın ovu testini ben 11. gün başladım 14. 15. koyu çıktı inşallah tutarr yaaa
hımm orada sağlık olanakları daha iyidir bence öle diil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?