Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cok güzel anlattin nisamm uzun degillll kiscem tam gecmemis bide yarin olsun bakalimmm gelmezse bi test yap bence insallah hamilesindirrrr

Son düzenleme:
inşallahhh buryukummm ınsallahh bıtanemm yaaw bana bı zararı yok daa neden ellerımm terlesınnn kı onu merak edıyorum her ınsandada olmuyorr

öyle gülüm benim de çok terler.ayaklarımda.ve bi anda buz gibi oluyo.ama hiç doktora gitmek
aklıma gelmedi zararı yoktur die.

kis edam ben sana ne dedimm sabah 10 aksam 20.00 kadar yapmaliisnnn:26::26::26:niye 22 de yapiyosun hic o saate yapani duymmistimmmmmm testi okudunmu ne zamana kadar yapilir diyeeee

habıbtemm prospektusunu okudum daa sabah 11 , oglen 3:30 gece 22.00 de yapınız dıyor bu saatlerden sonra yapılmaz dıyor lh degerını yakalamak ıcın bırısı sabah 11 digeri ise gece 22.00 de yapılmalıdır dıyor:26::26::26::26:

öyle gülüm benim de çok terler.ayaklarımda.ve bi anda buz gibi oluyo.ama hiç doktora gitmek
aklıma gelmedi zararı yoktur die.

anaaaa gerçekmii buryuukumm aynennn benımdee ole oluyorrr terlıyorumm bır anda buz gıbı elım ayagımm:26::26::26::26:

hoş hamilelik belirtilerini de bilmiyorum herkese göre farklı oluyomuş sizin var mı çocuk

nisam belirtilere hic takilma bak kendinde diyosun gercekten herkese göre farklilik gösteriyo cünküüü

malesef benim yok en sonn 3 yilda bes hamilleligim oldu kan pihtilasmasi yüzünden kaybettim hepsinii..3.bebekten sonra ignesini aspirin kulaniyorum yine olmuyo en son düsügümü 3 ay önce yaptim simdi korunuyommmm yine arastirma yaptiriyomm

umarım bir an önce sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur hangi şehirdesin

öylemi dorudur o zamamnnnnben bi kisdan duymustumdabi arkadasin testinide okumustumm aksam 8 kadar yaziyodu .demek test farkli olunca satlerde degisiyo

anaaaa gerçekmii buryuukumm aynennn benımdee ole oluyorrr terlıyorumm bır anda buz gıbı elım ayagımm:26::26::26::26:

gerçekten canımmm.
bak bazen de sıcak ortamda bile olsam terleyince ensem de çok üşür.
ama nedendir hiç bilmiyom.son 2 yıldır var.
inşallah bişeyimiz yoktur gülüm ya.ben böyleçok insan biliyom:)

hımm orada sağlık olanakları daha iyidir bence öle diil mi

evet gercekten öyle doktorlarda cok ilgileniyo ama demekki daha nasip degilmisssss diyorummm inslalah umudumu kesmedim hamile kalabildikce deniycem baskada carem yok belki biri beni birakmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…