- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.501
biz eşimle ailelerimizden uzaktayız başka şehirdeyiz yani 1 yıl 3 aydır evliyiz.3 aydır korunmuyoruz.eşimin ailesi sorunca eşim hemen biz düşünmüyoruz diyo.yani düşündüğümüzü söylese eski kafalılar neden olmuo kimden olmuo..bi ton tantana
allah en çok isteyene versin kim yıllarca daha çok emek çekmişse ilk sıra onların olsun
ben de aynı şeyler oluo ama kendime dillendirmeye bile korkuyorum ama şayet hamileysem tüm belrtilerimi herkesle paylaşcam
çoookk doğru sanki biz söyledikte noldu her telefonda noldu noldu
onlar insan mı şüphe ediyorum yaa gerçekten ne yaptıklarını sanıyolar merak ediyorum
ben ailelerden dertli degilimdeeee akraba komsu su bu..düsüklerimi biliyolarr saglam agacin meyvesi saglam olur diyenler var hastalikli görenler varrrrr
ya o yüzden biz düşünmüyoruz dedik allahım gücüne gitmesin ama napalım.ya insanlar evleniyo 3-4 yıl çocuk yapmıo..bizim insanımız hala hangi kafada.benm ailem mesela hiç sormazlar çocuk düşünüyo musunuz filan diye..bu saygıdr yani. takma bence..
ya o yüzden biz düşünmüyoruz dedik allahım gücüne gitmesin ama napalım.ya insanlar evleniyo 3-4 yıl çocuk yapmıo..bizim insanımız hala hangi kafada.benm ailem mesela hiç sormazlar çocuk düşünüyo musunuz filan diye..bu saygıdr yani. takma bence..
allah korkusu yok diyorum kutu kutu pensemm kendilerini bilseler böyle yapmazlarr rabbimin nekadar büyük oldugunun farkinda degillerrrrr
allah bunu söyleyenleri duyuyo..yüce rabbim yapıcağını bilir
nereye kadar takma canım heleki önünde karnını büyütüp gezen benn doğurganımm diye bi eltin varsa gel de takma
nisan canim bende mesala ilk bes yil düsünmedimmm kimse karisamadiikisir olmuyo yalan söylüyo diyenler oldu umursamadimm simdide iste düsüklerim oluyo bu seferde kendini bilmezler kendi akillarinca laf vuruyo :4
salla ya kim ne derse desin..sonuçta sağlığın elvermiyo..
bu insanlar nasıl allahtan korkuları yok mu?dur bakalım sonuna bak sen..allah kimseyi evladıyla sınamasın ama ne yazık ki böle büyük konuşan anne ve babaların yaptıkları çocuklarından çıkıo
aynen öyle yasakım cahil cüvelaa insanlar işte napacaksınn
onlara bir şey olsa bizim canımız yanar onlar böyle böbürlenerek konuşarak naptıklarını bilmiyolar canım rabbim bilir en doğrusunu ama bazı laflardan sonrada insanlara güvenim inancım kalmadı artık
yaw insan cahilll olabilir ama hicmi allah korkulari yok onu anlayamiyorum cankusumm
edamm noldu hayırdır inşallahhh :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?