Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Emircim bebısını kaybetmıs haberın varmıı:26::26::26:

aay kusura bakma edamm ben babasi anlamisim yaaaaa:18::18::18::18::18::18:emircimde kusura bakmasinn yaaaa gece gece gözüm iyi okuyamamisss hay allahim ya sükürler olsun yanlis okuma olmusssssssss

Son düzenleme:
kız ne babası töbee bhcg diyo bak bebişinii

edam bebisi yazmis ya ben onu babasi anlamisim sok oldumm yaaa bebisini iki gün önce kanaamasi vardi o zaman kaybetmisti galiba doktora gitmeye korkuyodu canimm benim yaaa

Son düzenleme:
aynenn canımm bende dıyorum habıbtemm ne dıyooo aynen ole olmus habıbtemmm uzuldum kızceme

az uyudumya bugünn göslerim nasi okuduysa senin yazdiginii töbeee allahimmm

kimyasal yasadi edammm kesin sagliksizdi belki böyle olmasi gercekten daaha hayirlii insalah hemen yine hamile kalirrrrrrr bu son olurrrr böyle aci yasamaz bidahaa

karamelim nasi oldu oda gelmiyo onuda merak ediyommmm

Son düzenleme:
edam biraz ütüm var onu yapim bi cankusumm yarina kalamsin disari cikacamdaaa

simdilik iyi gecelerrr gelebilirsem uyumassam gece gelirimmm diycem aama zaten gecedeyizzzz

edam biraz ütüm var onu yapim bi cankusumm yarina kalamsin disari cikacamdaaa

simdilik iyi gecelerrr gelebilirsem uyumassam gece gelirimmm diycem aama zaten gecedeyizzzz

ewet habıbtemmm tamamm bende uyumasam burda olurumm benımde utum varyaaa ama saat gec olduuu artıkınn yarın ne yaparım

günaydın can kuzular nasılsınız bensizzz:82::103::104::113::113::113::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…