Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın canlarımm

günaydın kızlarrrrrr

günaydın herkese

Günaydin herkesseeeee :)
insallah güzel bir gün olur

günaydın can kuzular nasılsınız bensizzz:82::103::104::113::113::113::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

hoşbuldum cnm, nasılsın görüşmeyeli ??

hala hastayım nasıl bi gripse anlamadım,,bana en yüksek yumurtlama günü kaçıttırdı ya ne diyeyim vardır herşey de bir hayır bakalımmm :) beklemedeyim artık...... sen nasılsın ipekimmmmm,nasıl oldun?? son durum

Son düzenleme:

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]
morem ben zikzakımın dualarını okudm allaH KABUL ETSİN TEZ VAKİTTE HAMİLELİK versin amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ohhh buna şükürrr edaaammm çokk sevndmmmmm

geldim kuzum ya...
hepiciklerinize alışmışım girmeyince özleyom.
bugun kan pıhtılaşması için kan verdim.sonuç 20 gün sonraymış.hadi hayırlısı...

hayırlsıı olsunn buryukummmm
inşllah iii sonuçlar alcaksınnn
buarada sen nere verdinn sana 20 gün demişlerrr

kızçelerim ya kasıklarımda ve belimde hep hafif hafif ağrı var.. hergecemi insan rüyasında hamile olduğunu, testte çift çizgi çıktığını görür yaaa hamilmişim gibi tepkiler vermeye başladım ki bunların psikolojik olduğunu bildiğim halde
kocişte kendini kaptırdı kesin hamilesin diyip duruyor iyice havaya soktu beni... :118:
nisanda kırmızıları görürsem çoookk yıkılcam çokkkkk

mevsimsel değişikliklerden vs. etkileniyor canım o yüzden değişme olabilir sen kaçıncı gün yapmaya başladın ovu testini ben 11. gün başladım 14. 15. koyu çıktı inşallah tutarr yaaa

inşallahhhh canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…