Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet bu kocalar yokmu...benide böyle tam bir hamilelik havasina soktu, suanda kirmizilar geliyor

örtmenimmmm nere gittin yaww konuşcaktık işte

Günaydın kızlarrr

iyi olmaya çalışıyorum zuhalim asaletim :) dün dr gittim hem iyi hem kötü haber var açıkçası kafam dağınık braz?? sabah kan vermiştm prl yine yüksek çıktı cnm muayene etti deneme yapabilcezmi dedim evet dedi .. yani hem prl düşürmek için ilaç alıcam hem de klomen başlıcam, ptesi kontrole gidicem işte böle son durumum canım ????

bu süreçte öğrendiğim en önemli şey, bundan sonra hiçbişeye peşin peşin sevinmemek veya üzülmemek kesinleşmeyen bir olumsuzluk için stres yapmak kötü etkiliyor belli olmayan bir ihtimal için sevinmek de, sonrasında belki de müthiş bir hayal kırıklığı artık herşeyin iyi olduğuna eminsem mutluyum, kötü birşey varsa üzgünüm ...
ya varsa diye sevinmek, ya yoksa diye üzülmek sanıldığından çoook daha fazla yıpratıyor insanı
dilerim senin çin herşey hayırlısıyla güzel şekilde sonuçlansın

Son düzenleme:
ben geldim ama kimseler kalmamış. bebek yok kızlar hcg 8 e düşmüş dua edin ne olur tekrar olsun bebişim

dualarımız her zaman seninle canım inş... tez vakiite gene olurr sen bian önce kendini toparlamaya çalışş herşey düzelcek inş..:26::26::26::26: Rabbim bir daha yaşatmasınnnn :26::26::26::26:

Yasakhayalcim sen napion?

söyle o hastalik gibi gören kisilere (düsüklerine) onlar kendilerine baksinlar..allahtan gelen birsey....onlar kötü bir hastlaliga kapilsalar sende onlara kötülükten kötü bir hastalik gelir demesin herhalde....
biliyorum canim öyle insanlar varki konusuyorlar, ama bilmiyorlar bizim ne halde oldugumuzu, ne düsündügümüzü....bunlar cok basit insanlar, acimasin bencil insanlar

aay kusura bakma edamm ben babasi anlamisim yaaaaa:18::18::18::18::18::18:emircimde kusura bakmasinn yaaaa gece gece gözüm iyi okuyamamisss hay allahim ya sükürler olsun yanlis okuma olmusssssssss

ayyy bacim ne güzel anlatin...wallahi dogru, ne yaparsak biz kendi kendimize yapioruz...haklisin wallahiiii

Günaydın canlarımm

günaydın kızlarrrrrr

günaydın kızçelerrrrrr

tatlım çok geçmiş olsun,
rabbim tekrar yaşatmadan hayırlısıyla ikinci bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah...

Günaydin herkesseeeee :)
insallah güzel bir gün olur

günaydın can kuzular nasılsınız bensizzz:82::103::104::113::113::113::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

büütünnnnnnnnnnnn cannllaaaaraaaaaaaaaaaaa gggüüüüüüüüüünnnnnnayyyyyyyyyydddddınnnnnnnnnnn eskileri okudum geldimmmm

evet bu kocalar yokmu...benide böyle tam bir hamilelik havasina soktu, suanda kirmizilar geliyor

inan kendi üzülmemi geçtim kırmızılar geldiğinde ona nasıl sölücem die düşünüorum.. geçen aydan biliyorum sölediğimde bana belli etmedi ama gözlerinden okudum o hüznünü buayda olmazsa hangi yıkıntıyı toplarım ilk bilmiorum.. onumu kendimimi ?
ne kadar zormuş böle çaresizce beklemek yaa...

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] Perşembe başlanıcak ….[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:

geçmiş olsunnn zuhalimmmm üzülme sakın haa gelecek aya ikimiz hamiş klcas bizzz

ayyy bacim ne güzel anlatin...wallahi dogru, ne yaparsak biz kendi kendimize yapioruz...haklisin wallahiiii

yanlış anlamayın yani gerçekten öyle düşünüyorum ben .. bunu yapmaya başladıkça daha kolay idare etmeye başladım.. son dönemde bazen yine çok kötü olduğum zamanlar oldu ama o zamanda sorun vardı ortada gerçekten, olmasa yine o kadar kötü olmazdım canmm .. tamamen iyi niyetle yazdım, herkes olabildiğince soğukkanlı ve rahat olsun isterim

canım yıkılma hemen ya aklına kötü bir şey getirme sen relaks ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…