- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.601
kızçelerim ya kasıklarımda ve belimde hep hafif hafif ağrı var.. hergecemi insan rüyasında hamile olduğunu, testte çift çizgi çıktığını görür yaaahamilmişim gibi tepkiler vermeye başladım ki bunların psikolojik olduğunu bildiğim halde
kocişte kendini kaptırdı kesin hamilesin diyip duruyor iyice havaya soktu beni... :118:
nisanda kırmızıları görürsem çoookk yıkılcam çokkkkk
kimse niye demedi moremde demedi oda bilmiyo yosammm:44::44::44::44::44:
Naber ipeemm3:
Günaydın kızlarrr
hala hastayım nasıl bi gripse anlamadım,,bana en yüksek yumurtlama günü kaçıttırdı ya ne diyeyim vardır herşey de bir hayır bakalımmm :) beklemedeyim artık...... sen nasılsın ipekimmmmm,nasıl oldun?? son durum
kızçelerim ya kasıklarımda ve belimde hep hafif hafif ağrı var.. hergecemi insan rüyasında hamile olduğunu, testte çift çizgi çıktığını görür yaaahamilmişim gibi tepkiler vermeye başladım ki bunların psikolojik olduğunu bildiğim halde
kocişte kendini kaptırdı kesin hamilesin diyip duruyor iyice havaya soktu beni... :118:
nisanda kırmızıları görürsem çoookk yıkılcam çokkkkk
ben geldim ama kimseler kalmamış. bebek yok kızlar hcg 8 e düşmüş dua edin ne olur tekrar olsun bebişim
aay kusura bakma edamm ben babasi anlamisim yaaaaa:18::18::18::18::18::18:emircimde kusura bakmasinn yaaaa gece gece gözüm iyi okuyamamissshay allahim ya sükürler olsun yanlis okuma olmusssssssss
şimdii görüdümmmm üzüldümm çokkk Allahım yardımcısı olsunnn inşallahhh tez vakkite gene versinnn
örtmenimmmmbu süreçte öğrendiğim en önemli şey, bundan sonra hiçbişeye peşin peşin sevinmemek veya üzülmemek kesinleşmeyen bir olumsuzluk için stres yapmak kötü etkiliyor belli olmayan bir ihtimal için sevinmek de, sonrasında belki de müthiş bir hayal kırıklığı artık herşeyin iyi olduğuna eminsem mutluyum, kötü birşey varsa üzgünüm ...
ya varsa diye sevinmek, ya yoksa diye üzülmek sanıldığından çoook daha fazla yıpratıyor insanı
dilerim senin çin herşey hayırlısıyla güzel şekilde sonuçlansın
günaydınnn canlarrr
Günaydın canlarımm
günaydın kızlarrrrrr
günaydın kızçelerrrrrr
tatlım çok geçmiş olsun,
rabbim tekrar yaşatmadan hayırlısıyla ikinci bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah...
Günaydin herkesseeeee :)
insallah güzel bir gün olur
Gunaydin canlar
günaydın can kuzular nasılsınız bensizzz:82::103::104::113::113::113::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
evet bu kocalar yokmu...benide böyle tam bir hamilelik havasina soktu, suanda kirmizilar geliyor
yaww yasakım yne ortalığı karıştırmış ben de şaştım yaa
kutuklupensem hoşgeldin canımmm :13::13:
büütünnnnnnnnnnnn cannllaaaaraaaaaaaaaaaaa gggüüüüüüüüüünnnnnnayyyyyyyyyydddddınnnnnnnnnnneskileri okudum geldimmmm
hala hastayım nasıl bi gripse anlamadım,,bana en yüksek yumurtlama günü kaçıttırdı ya ne diyeyim vardır herşey de bir hayır bakalımmm :) beklemedeyim artık...... sen nasılsın ipekimmmmm,nasıl oldun?? son durum
ayyy bacim ne güzel anlatin...wallahi dogru, ne yaparsak biz kendi kendimize yapioruz...haklisin wallahiiii
inan kendi üzülmemi geçtim kırmızılar geldiğinde ona nasıl sölücem die düşünüorum..geçen aydan biliyorum sölediğimde bana belli etmedi ama gözlerinden okudum o hüznünü buayda olmazsa hangi yıkıntıyı toplarım ilk bilmiorum.. onumu kendimimi ?
ne kadar zormuş böle çaresizce beklemek yaa...
morem ben zikzakımın dualarını okudm allaH KABUL ETSİN TEZ VAKİTTE HAMİLELİK versin amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Allah kabul etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?