Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlısı olsun arzucumm .. üzülme olur mu ...
amin canım tamam üzülmem
Arzum yaa bisi dicem ama kizma. benim de kahve leke gelmisti hamileligimi sonra orendim. umitlendirmekte istemem ama bi test yap tam kirmizi gelmezse bekle bu gun.
canım niye kızıyım bende kızımda üstüne adet görmüştüm hemde 4 gün hayırlısı bakalım Allahtan ne gelirse razıyız..
hayırlısıı arzumm
iyiyiz biz sen nasılsın
amin canım iyiim bende saqolasın
Canım bekle eğer bugün yarın sökmezse test yap yerleşme kanaması die bişey duymuştum o olabilirmi acaba :26:
sanmıyorum canım reqlim geliyor gibi...
hosgeldin arzummmmmkiscem bi dur yaw kahverengi ne bilim belkim kirmiziya dönmezzz

hoşbuldum hayalimmm bu ay bende çok tuhaflıklar oldu hiç bukadar reqlimde gecikmezdi sanırım ilaçlardan dolayı gecikti hayırlısı böylemiş canım yapıcak bişey yok..

ipem catlatmada olcan demiy yineprl ne kadar cikmis ipemm benimki en son 46 idi

herkeslere merhabaaaaa...... yaa arkadaslar bilgisi olan var mi benim bu durum ne zaman bitecek. bas agrisi musallat oldu 3. gün ölücemmm. günde bir tane parasetamol aliyorum daha cok almamaya calisiyorum her yarimsaate bir burun spreyi ayyyyyy iki gecedir hic uyumadim denilebilir. midem de azdi bas agrisiylaaaa....

kızlar ben şimdi çıkıyorum modem dünden beri arızalı olduqu için oqlum sırada bekliyor akşam netimiz olursa girerim öpüyorum hepinizi

tamma ilaclarda yapabilirde arzum ama kirizi gelmezse bence süphelenn

örtmenm canım beniiiiiiimmmmmmmmmm
İpeeemmm benim sen regl olunca bi dadlandun ya kendine geldin
Gecmis olsunn mimorem

ipem catlatmada olcan demiy yineprl ne kadar cikmis ipemm benimki en son 46 idi

62 çıktı yasakım yüksek bi sonuç .. ama ilaç hemen düşürüo .. evet çatlama olcam galiba pazartesi olabilirm hatta, inşallah Rabbimden hayırlısı ???? bide nolmuş yumurtalıklar yine coşmuş dedi ne demek istedi soramadım iyi mi kötü mü ??

yumurtalıklar coşmuş cümlesinden ben iyi şeyler anlıyorum valla

İpeeemmm benim sen regl olunca bi dadlandun ya kendine geldin

Gecmis olsunn mimorem

ahh örtmenm aslında böleym işte ben.. ama çok zorlanınca insan ne hale geliyor gördünüz işte

ipekim yinede ne bilim baan cok yüksek gelmedi senin prl bi kis biliyorum en 55 ti iki hafta sonra hamile oldugunu ögrenmis..

yaw yumurrtaliklar cosmusss iste büyümeye baslamis senin yumurtaciklar bak diikkat et kistler cosmus dememiss yumurtaciklar demiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…