- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.781
hoşgeldinnnnn
yasakım hoşgeldin bidenemmm
hosbuldumm kiscelerimm
hosbuldumm kiscelerimm
yasakım ben dür dr gittim bilion gelişmelerle ilgili fikrini sölermisin ??
amin canım tamam üzülmemhayırlısı olsun arzucumm .. üzülme olur mu ...
canım niye kızıyımArzum yaa bisi dicem ama kizma. benim de kahve leke gelmisti hamileligimi sonra orendim. umitlendirmekte istemem ama bi test yap tam kirmizi gelmezse bekle bu gun.
amin canım iyiim bende saqolasınhayırlısıı arzumm
iyiyiz biz sen nasılsın
sanmıyorum canım reqlim geliyor gibi...Canım bekle eğer bugün yarın sökmezse test yap yerleşme kanaması die bişey duymuştum o olabilirmi acaba :26:
hosgeldin arzummmmmkiscem bi dur yaw kahverengi ne bilim belkim kirmiziya dönmezzz
yasakım ben dür dr gittim bilion gelişmelerle ilgili fikrini sölermisin ??
ama benim haberim yokki ipemm kacinci sayfadaki:44::44::44: önce bi okummdaaa
yaa testlerde işte prolaktin yüksek çıktı yine, dr hem ona ilaç kullanıcaksın hem de klomen kullanıcaksın dedi, ptesi kontrol işte .. eski drum prolkatin yüksekken mesela deneme yaptırmıodu ?? zaten engelleyebilio die, bakalım işte mersahım artık Nasip Allahımdan ??
canım mart ise 24.03 ama o sat oluyo bat olmuyoki ?
hayırlı haberlerle gel canım .. sende pko varmıydı pkolarda da düşük ihtimali diğerlerine göre yüksek oluomuş canım yaa( inşallah bi sorun yoktur canımm ...
amin canım tamam üzülmem
canım niye kızıyımbende kızımda üstüne adet görmüştüm hemde 4 gün hayırlısı bakalım Allahtan ne gelirse razıyız..
amin canım iyiim bende saqolasın
sanmıyorum canım reqlim geliyor gibi...
hoşbuldum hayalimmmbu ay bende çok tuhaflıklar oldu hiç bukadar reqlimde gecikmezdi sanırım ilaçlardan dolayı gecikti hayırlısı böylemiş canım yapıcak bişey yok..
ama benim haberim yokki ipemm kacinci sayfadaki:44::44::44: önce bi okummdaaa
dur ben şimdi anlatym sana gitme gerilereşimdi şöle oldu; bkere prl yine yüksek çıktı malsef ama dr pek üzerinde durmadı onun.. ilacm vardı evde onu kullanabilrsnz dedi ... denicekmiyiz bu ay dedim denicez dedi .. klomen başlıcam ve ptesi kontrole gidicem tekrar .. adet oldum ya heyecandan dr kist gitmişmi onu bile sormayı unuttum yaa :26::26:
şimdi ben soğan da yapmak istiodum ama hem klomen hem prl düşürücü ilaç hem de soğan işleri karıştırırmı ???? yaww kaç yaparkene göz çıkarmaktan korktuğum için bilemedim yne ben yasakım yaa ???
dur ben şimdi anlatym sana gitme gerilereşimdi şöle oldu; bkere prl yine yüksek çıktı malsef ama dr pek üzerinde durmadı onun.. ilacm vardı evde onu kullanabilrsnz dedi ... denicekmiyiz bu ay dedim denicez dedi .. klomen başlıcam ve ptesi kontrole gidicem tekrar .. adet oldum ya heyecandan dr kist gitmişmi onu bile sormayı unuttum yaa :26::26:
şimdi ben soğan da yapmak istiodum ama hem klomen hem prl düşürücü ilaç hem de soğan işleri karıştırırmı ???? yaww kaç yaparkene göz çıkarmaktan korktuğum için bilemedim yne ben yasakım yaa ???
ipem ben sogani yap derimmm ben bilmuyorum ama hic bi zararini duymadim bi yumurtlaliklari rahmi temizlerrrr..kaybedecek biseyin yokki ipemmm hepimiz kullaniyozzz soganii...bide prl ne kadar yükselmisss
İpeeemmm benim sen regl olunca bi dadlandun ya kendine geldinörtmenm canım beniiiiiiimmmmmmmmmm
Gecmis olsunn mimoremherkeslere merhabaaaaa...... yaa arkadaslar bilgisi olan var mi benim bu durum ne zaman bitecek. bas agrisi musallat oldu 3. gün ölücemmm. günde bir tane parasetamol aliyorum daha cok almamaya calisiyorum her yarimsaate bir burun spreyi ayyyyyy iki gecedir hic uyumadim denilebilir. midem de azdi bas agrisiylaaaa....
ipem catlatmada olcan demiy yine prl ne kadar cikmis ipemm benimki en son 46 idi
kızlar ben şimdi çıkıyorum modem dünden beri arızalı olduqu için oqlum sırada bekliyor akşam netimiz olursa girerim öpüyorum hepinizi
62 çıktı yasakım yüksek bi sonuç .. ama ilaç hemen düşürüo .. evet çatlama olcam galiba pazartesi olabilirm hatta, inşallah Rabbimden hayırlısı ???? bide nolmuş yumurtalıklar yine coşmuş dedi ne demek istedi soramadım iyi mi kötü mü ??
İpeeemmm benim sen regl olunca bi dadlandun ya kendine geldin
Gecmis olsunn mimorem
ipem ben sogani yap derimmm ben bilmuyorum ama hic bi zararini duymadim bi yumurtlaliklari rahmi temizlerrrr..kaybedecek biseyin yokki ipemmm hepimiz kullaniyozzz soganii...bide prl ne kadar yükselmisss
aynı anda ilaç kullanmasam bu defa kafaya koymuştum kesin yapıcaktım .. ama şimdi hem ilaçlar hem onu tam emin olamadım yasakım ...
62 çıktı yasakım yüksek bi sonuç .. ama ilaç hemen düşürüo .. evet çatlama olcam galiba pazartesi olabilirm hatta, inşallah Rabbimden hayırlısı ???? bide nolmuş yumurtalıklar yine coşmuş dedi ne demek istedi soramadım iyi mi kötü mü ??
yumurtalıklar coşmuş cümlesinden ben iyi şeyler anlıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?