- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.801
62 çıktı yasakım yüksek bi sonuç .. ama ilaç hemen düşürüo .. evet çatlama olcam galiba pazartesi olabilirm hatta, inşallah Rabbimden hayırlısı ???? bide nolmuş yumurtalıklar yine coşmuş dedi ne demek istedi soramadım iyi mi kötü mü ??
yumurtalıklar coşmuş cümlesinden ben iyi şeyler anlıyorum valla
Ohhhh topik coştuRekora gidioz sanırsam :128::128::128::128::128:
Noldu yasagim ozledin mi beni
yaa bende öle anlamak istedim ama çok büyüdüle sandım, o zaman dca çatlamıo die korktum,dr da fazlaca annatmayan biri ama çok pozitif de biri .. olur olur rahat ol filan falan şeklinde yani .. hayırlısı olsun zuhalim hep beraber görecez nolduğunu .. pazartesi durum belli olur belkim ??
Bence guzel ipeem.ben yumoslar cok olmaya baslamis diye anladim. insaalah buyuyup catlarlar
ipekim yinede ne bilim baan cok yüksek gelmedi senin prl bi kis biliyorum en 55 ti iki hafta sonra hamile oldugunu ögrenmis..
yaw yumurrtaliklar cosmusss iste büyümeye baslamis senin yumurtaciklarbak diikkat et kistler cosmus dememiss yumurtaciklar demiss
Bence guzel ipeem.ben yumoslar cok olmaya baslamis diye anladim. insaalah buyuyup catlarlar
Noldu yasagim ozledin mi benitabi ozlenmicek gari diilim
İpeem ne hiz yaaa sen simdi 15 gun sonra hamis gelisin.
ddoru vala baska topikler su an sinek avliyo biz tam 16 kisiyizzzz masalalhhhh
evet ümitliyim yasakımmm bu aydan ümitliyimm prl filan hiçbişey düşünmüyom .. Rabbim bekleyişime son mu vericek artık ?? ben ilacı alıcam, duruma bakıcam, dr da gidicem, ok derse de denicem, gerisini Rabbim bilir ... Hepimizin hakkında hayırlısını dilerim ..
örtmenm canım benm, şimdi klomen bana yardımcı olursa ve yumuoşlar delirmeden normal normal büyürlerse çatlatabilme ihtimalimiz olucak inşallah, ondan sonra sen sağ ben selamettt :112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:
Noldu yasagim ozledin mi benitabi ozlenmicek gari diilim
İpeem ne hiz yaaa sen simdi 15 gun sonra hamis gelisin.
İpeeemmm benim sen regl olunca bi dadlandun ya kendine geldin
Gecmis olsunn mimorem
Heyyyttt ipeem gobisi gere gere dolanacagimiz gunler yakin insallahevet ümitliyim yasakımmm bu aydan ümitliyimm prl filan hiçbişey düşünmüyom .. Rabbim bekleyişime son mu vericek artık ?? ben ilacı alıcam, duruma bakıcam, dr da gidicem, ok derse de denicem, gerisini Rabbim bilir ... Hepimizin hakkında hayırlısını dilerim ..
örtmenm canım benm, şimdi klomen bana yardımcı olursa ve yumuoşlar delirmeden normal normal büyürlerse çatlatabilme ihtimalimiz olucak inşallah, ondan sonra sen sağ ben selamettt :112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:
örtmenim habbitem tabi ösledimdün biz cikmisiz tam sen gelmisisn bi karsilasamiyodukkk
ipem önün acildi artikin rabbimde yardimcin olursa kuzucuguna yaklasiyosunnn inslalahh..sen ama elinden geldigince mutlu ol kafana biseyleri takmamaya calisss...
Yasaggggiiiiiimmmmm belkim hamis vardir aramizda 16,5 diyelim
saol canim benimmmm... cok zorlandim bu hafta. ne güzel iki gün iyi gibiydim bu bas agrisi mahvetti beni-.... Hancek ve Loori den haberi olan var mi?
selammmm arkadaşlarrrrrr ben işlerimii hallettimm vee sonundaaa gelebildiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
herkess nasılllllllllllll
Heyyyttt ipeem gobisi gere gere dolanacagimiz gunler yakin insallahgaza geldim gene
Yaw siz surv. izlemissiniz bende baktim kimsecikler yokekşın yaptim :) saglama olsun yumoslara
kızçeler selam
nasılsınız, işlerden pek fazla yazamıyorum, sadece okuyorum,
var mı bir gelişme,
ipekim canım klomenin inşallah faydasını görürsün, soğan suyunu dene derim , bende klomen kullandığım ay soğan suyu içtim,
hiçbir yan etkisi olmadı, aksine bebişimi getirdi bana çok şükür...
canım çok geçmiş olsun yaa(( haberm yok looriyi zaten bayadır görmedm ama hancekimle de bikaç gündür karşılaşamadık ?????
zeynebim şanlı zeynebimmm :13::13::13::13::13:
örtmenm şöle kolkola gerine gerine gezerik oluumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?