Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bence guzel ipeem. ben yumoslar cok olmaya baslamis diye anladim. insaalah buyuyup catlarlar

yumurtalıklar coşmuş cümlesinden ben iyi şeyler anlıyorum valla

yaa bende öle anlamak istedim ama çok büyüdüle sandım, o zaman dca çatlamıo die korktum,dr da fazlaca annatmayan biri ama çok pozitif de biri .. olur olur rahat ol filan falan şeklinde yani .. hayırlısı olsun zuhalim hep beraber görecez nolduğunu .. pazartesi durum belli olur belkim ??

Noldu yasagim ozledin mi beni tabi ozlenmicek gari diilim

İpeem ne hiz yaaa sen simdi 15 gun sonra hamis gelisin.

evet ümitliyim yasakımmm bu aydan ümitliyimm prl filan hiçbişey düşünmüyom .. Rabbim bekleyişime son mu vericek artık ?? ben ilacı alıcam, duruma bakıcam, dr da gidicem, ok derse de denicem, gerisini Rabbim bilir ... Hepimizin hakkında hayırlısını dilerim ..

Bence guzel ipeem. ben yumoslar cok olmaya baslamis diye anladim. insaalah buyuyup catlarlar

örtmenm canım benm, şimdi klomen bana yardımcı olursa ve yumuoşlar delirmeden normal normal büyürlerse çatlatabilme ihtimalimiz olucak inşallah, ondan sonra sen sağ ben selamettt :112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:

ipem önün acildi artikin rabbimde yardimcin olursa kuzucuguna yaklasiyosunnn inslalahh..sen ama elinden geldigince mutlu ol kafana biseyleri takmamaya calisss...

Noldu yasagim ozledin mi beni tabi ozlenmicek gari diilim

İpeem ne hiz yaaa sen simdi 15 gun sonra hamis gelisin.

örtmenim Allahım bilir, hakkımda hayırlıysa zamanı geldiyse inşallah olur bu dediğin, candan dilerim... bir kendime değil hepimize birden aynı zamanda dilerim inşallah.. önce yavrularımızı arayışımızı .. sonra hamişliğimizi .. sonra bebişlerimizi büyütmemizi paylaşırız inşallah hep beraber aynı anda

selammmm arkadaşlarrrrrr ben işlerimii hallettimm vee sonundaaa gelebildiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

herkess nasılllllllllllll

Heyyyttt ipeem gobisi gere gere dolanacagimiz gunler yakin insallah gaza geldim gene
örtmenim habbitem tabi ösledim dün biz cikmisiz tam sen gelmisisn bi karsilasamiyodukkk

Yaw siz surv. izlemissiniz bende baktim kimsecikler yok ekşın yaptim :) saglama olsun yumoslara

ipem önün acildi artikin rabbimde yardimcin olursa kuzucuguna yaklasiyosunnn inslalahh..sen ama elinden geldigince mutlu ol kafana biseyleri takmamaya calisss...

yasakım kendimi zorluyom zati basana neka mutlu olmaya çalışıyom:80::80::80::80::80::80: kafama taksam taksam kukuleta takarım :111::111::111::111::111: inşallah yaklaşırım bebişime olan engeller yok olur, yenileri de çıkmaz da ben de yavaş yavaş bebişime kavuşurum inşallah eşime bu haberi verebilmek için ne hayaller kuruyorum aylardır :105::105::105:

kızçeler selam
nasılsınız, işlerden pek fazla yazamıyorum, sadece okuyorum,
var mı bir gelişme,

ipekim canım klomenin inşallah faydasını görürsün, soğan suyunu dene derim , bende klomen kullandığım ay soğan suyu içtim,
hiçbir yan etkisi olmadı, aksine bebişimi getirdi bana çok şükür...

saol canim benimmmm... cok zorlandim bu hafta. ne güzel iki gün iyi gibiydim bu bas agrisi mahvetti beni-.... Hancek ve Loori den haberi olan var mi?

canım çok geçmiş olsun yaa (( haberm yok looriyi zaten bayadır görmedm ama hancekimle de bikaç gündür karşılaşamadık ?????

selammmm arkadaşlarrrrrr ben işlerimii hallettimm vee sonundaaa gelebildiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

herkess nasılllllllllllll

zeynebim şanlı zeynebimmm :13::13::13::13::13:

Heyyyttt ipeem gobisi gere gere dolanacagimiz gunler yakin insallah gaza geldim gene

Yaw siz surv. izlemissiniz bende baktim kimsecikler yok ekşın yaptim :) saglama olsun yumoslara

örtmenm şöle kolkola gerine gerine gezerik oluumu

inşallah canımm.. ölemi sen de klomenle mi yapmıştın soğanı ? o zaman ben de soğana başlıcam ctesi günü .. zati klomen bitmiş olcak o güne .. zaten ptesi de kontrolüm vaa .. bebişim geliomusn bana acebaa gerçekten de

ipekimmm canımmm yenii tedavin hayırlı vee uğurlu gelsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…