Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

innsaalllllahhhhh. her seferinde dua ediyorum hepiniz icin. Rabbim yanim ayoldas getir arkadaslarimi diyorum,,,, onlarinda midesi bulansin cektiklerimi ceksinler diyorum:))))) ( saka saka... sizinkiler iyi gecer insalllahh)

yaa bu sogan suyu rahimdekii iltihabidaa götürürmü acabaa:26::26::26::26::26::26:

bence çok olumlu merak etme sen şu çatlatma iğnesini ol,,denemeleri geciktirme.... hadi bakalım canımm benim inşallah... valla kızlar kızmasın ama inan çok istiyorum senin hamile olmanı,herkesi bekliyorum heyecanla ama seni daha çokk...

selammmm arkadaşlarrrrrr ben işlerimii hallettimm vee sonundaaa gelebildiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

herkess nasılllllllllllll
Hosgeldin canim.
ana kim o örtmen habbitemmm
Mesela yani hepimiz bunun icin calisiyoz bilmedigimiz bi hamis vardir belkim.

Olur tabi ipem

ipekimmm canımmm yenii tedavin hayırlı vee uğurlu gelsin inşallahhhhh

aminn zeynebimmm canım benm hepinizin dualarıyla, tüm farklı ağızlardan okunan yasinlerle, anneciğimin okuduğu nice sure ve dualarla, mubarek zatlar hürmetine dilememiz üzere, bekim de benm bebişim bana yaklaşmıştır.. hayırlısını dilerim .. sağlıkla inşallah ve hep beraber olsun inşallahh

innsaalllllahhhhh. her seferinde dua ediyorum hepiniz icin. Rabbim yanim ayoldas getir arkadaslarimi diyorum,,,, onlarinda midesi bulansin cektiklerimi ceksinler diyorum:))))) ( saka saka... sizinkiler iyi gecer insalllahh)

canımm Allah dualarınıı kabull etsinn inşallahh tez zamandaa ağrıların vee bulantıların geçer inşallahh

aminnn canımmm aminnn bendee memlekete gittiğimdee bi büyük zat varr annem ona niyetlemiş gidincee birliktee gittik dua ettimm burdaki butun arkadaşlarımaa isim isimm aklımaa gelenleree rabbimm inşallah tez zamanda vverirrr

hosgeldinn kiscemmmmm

hoşbuldumm hayatımmmm nasılsınn

zuhalimm canm benmm ben de herkesin hamiş kalmasnı çok istryum .. ama karamelimde böle derdi aynen sen gibi .. herkesler biraz zorlandım die benm için samimiyetle üzülüo .. bütün kızçelerden Allah razı olsun, en kısa zamanda hepinizin göbişi dolsun inşallah canım asaletimm

öle desen de kızmam ki quzum benm, ben razıyım onlara da napalım, hamile kalabileym de bulantıyı da çekeriz nolucak, ağzına sağlık duaların için .. senin de bebişin sağlıkla kucağına gelir, hayırlı ve huzurlu bir ömrü olur inşallah ana-babasıyla berabercene

yaa bu sogan suyu rahimdekii iltihabidaa götürürmü acabaa:26::26::26::26::26::26:
Canim herbiseye iyi geliyomus saracoglu kadinlar icin mucizevi bi nimet diyo
Ben adayim canim isterim midem bulansin

Bende canim rabbim insallah tez vakitte bekleyenlere nasip etsin

saol zeynebim nurum cankuusm iyiyiim sükürler olsunnnnnn

saol canim benimmmm... cok zorlandim bu hafta. ne güzel iki gün iyi gibiydim bu bas agrisi mahvetti beni-.... Hancek ve Loori den haberi olan var mi?

canım hamileliğin bu döneminde baş ağrısı olur, sanırım sende onu yaşıyorsun, bol bol dinlenmeye çalış canım...

evet canım klomen - çatlatma iğnesi ve soğan suyu aynı ay kullandım hepsini ben,
bu ay gelicek inşallah bebeğin tatlım, inanıyorum senden güzel haberler alıcaz bu ay...

evet zeynebim soğan suyu rahimdeki iltihabı, kistleri, idrar yoları iltihaplarına faydalı...
sende dene eğer varsa bu sıkıntıların, inşallah şifasını görürsün canımm

valla şu soğan ne kıymetliymiş maşallah... eğer bu ay olmazsa bende içeceğim normalde bulaşmayacağım böyle şeylere diyordum ama meraklandım valla

aynen ben de gidince, orda dua ederken diyorum, yasakhayalime, zikzakıma, nazıma, karamelime, zeyenbime, buryukuma, basama, zuhalime vs vs vs böle sıralıyom unuttuklarım varsa da yolda devam ediyorum

canomm aynı kombinasyonu kullanıcam, üstüne bi de prl güşürücü ilaç, inşallah gelir bebeğim canım benm

valla şu soğan ne kıymetliymiş maşallah... eğer bu ay olmazsa bende içeceğim normalde bulaşmayacağım böyle şeylere diyordum ama meraklandım valla

hemen bu hafta bi file alaym da koyayım eve barimm zatei azalmıştı hemi yemek yapar hemi içerim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…