- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.861
drun sana nasl kullan demişti canım ? adetin 5. günü başlanıodu buna, kimsii günde 1 kimisi günde 2 verio dio .. zararı yok yumurta geliştirio işte ama çatlamasını filan takip etmek gerekbilr ???
ic zeynebim nurummmm günde iki defa taze yapacan kesinlikle öyle bi bardagini aksam icmeyecennnn her defasinda yeniden yapacan iki bardak suya orta boy soganin ince kabugunu soy kaynayan suya at tam 5 dk kaynat saat tutki fazla kaynatmaaa vitamini gitmesinnnn..kaynatirken kapagi kapatki su buharlasip ucmasinnnac karnina yapacan ictikten sonrada en az 10 dk bisey yeme icmeee.....sabah-aksam,öglen -aksamda yapabilirsin hangi zaman araligini istersen hazir suyla yaparsan daah iyi klor klorsüz olmasi lazim reglin bittikten 7gün sonra yapamaya basllaaa
hımmmmm ozaman sadeceee soganı deniyimm bakalımm içebilecekmiyimm şimdii ne durumdaa kistlerin duruyomuu geçtimiiben drumun ihmali yüzünden 7cm kist sahibi oldum sende böyle bişeye sahip olmak istemiyosan kafana göre kullanma derim
evet bi karışıklık var bunda ???
şimdi çıkmam lazm
gidişin suskun oluo amadönüşüm muhteşem olacak
canm sen neden bahsediyosun böle anlayamadım tam olarak o değerlerden bişe???
ipekim bende anlamadim gecen günde dedim zeynebnura bi iste bi yanlislik var öyle deger olmazki prolaktindeeee
aynen öyle zeynebim nurumm yumurtlama denk geliyo gelecek aya rahim hazirlaniyooo.ilik ic cok sogutma ama icebilecegin sicaklikta olsunngünde ikitanee 3 günü başlamıştımm ben ama doktor takibe felan çağırmamıştı
tamam canımmm ozaman bir bardak sabah bir bardak akşam ılık olarak içeçem ama regl bittikten yedi gün sonraa yumurtlama dönemlerinee geliyoo ozaman mıı başlanıyoo:26::26::26::26:
hımmmmm ozaman sadeceee soganı deniyimm bakalımm içebilecekmiyimm şimdii ne durumdaa kistlerin duruyomuu geçtimii
vallaa bendee bilmiyorumm kiiii ama hancek imm demiştii farklı yerlerdee farklıı referanslarr oluyormuşş
yaaa arkadaşlarr bii karabirberr vardıı vee bidee bestee vardıı gelmiyolarmıı enson karabiber hamile olma ihtimali vardıı ne oldu onaaa
aynen öyle zeynebim nurumm yumurtlama denk geliyo gelecek aya rahim hazirlaniyooo.ilik ic cok sogutma ama icebilecegin sicaklikta olsunn
kızçelerimm nasılsınız................
ipekim aslinda kafa karistiracak bisey yok herkesin regl süresi ne olursa olsunnn bittikten 7 gün sonra baslanilacak evet yumurtlama gününe denk geliyo zaten bu ayi gözden cikariyosun gelecek aya hazirlaniyo rahim ne.....ben saracoglu sitesinde okumustum tv de dinledim hep reglbititkten 7 gün sonra dedi ...ona ait olmayan siteler kafa karistiriyo degisik gün veriyolarr...kendide dedi regl biter bitmezde baslanir ama ayni sonuc elde edilmeye bilir diyeeee......
tamamm canımmm allahh razıı olsunnn sendenn tez zamandaa anne yapsın emiii
ic zeynebim nurummmm günde iki defa taze yapacan kesinlikle öyle bi bardagini aksam icmeyecennnn her defasinda yeniden yapacan iki bardak suya orta boy soganin ince kabugunu soy kaynayan suya at tam 5 dk kaynat saat tutki fazla kaynatmaaa vitamini gitmesinnnn..kaynatirken kapagi kapatki su buharlasip ucmasinnnac karnina yapacan ictikten sonrada en az 10 dk bisey yeme icmeee.....sabah-aksam,öglen -aksamda yapabilirsin hangi zaman araligini istersen hazir suyla yaparsan daah iyi klor klorsüz olmasi lazim reglin bittikten 7gün sonra yapamaya basllaaa
yok zeynebimnurum böyle referenz kesinlikle olmaz prolaktinde kime sorarsan sorr istersen prolaktin topigine sor googlede doktor sitelerini oku böyle bi referenz yok seninkinde bi yanlislik var yada o deger prolaktinde alakasi yok sen yanlis anlamisisnnnnnn
hoşbulduk canım.............nasıl oldun iyimisin..............ruyam hosgeldin güzel kiscemmmmsaol cankususm iyilik valla bi yaraamzlik yokkk
yasakımm canım yalnışta olabilir ama ben çok araştırdım adetin 7.günü başlanıyor diye biliyorum,
ve iki kez uyguladım ikisindede adetin 7.günü başladım,
adet bittikten sonra 7. gün değil,
yasakımm canım yalnışta olabilir ama ben çok araştırdım adetin 7.günü başlanıyor diye biliyorum,
ve iki kez uyguladım ikisindede adetin 7.günü başladım,
adet bittikten sonra 7. gün değil,
hoşbulduk canım.............nasıl oldun iyimisin..............
kafam karıştıı hangi gün şimdiiii:26::26::26::26:
vallaa dr öylee dediii yaa ne biliyimmm hiç bilgimm yokkii tekrarrr mı yaptırsamm başka bi hastenedee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?