Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

drun sana nasl kullan demişti canım ? adetin 5. günü başlanıodu buna, kimsii günde 1 kimisi günde 2 verio dio .. zararı yok yumurta geliştirio işte ama çatlamasını filan takip etmek gerekbilr ???

günde ikitanee 3 günü başlamıştımm ben ama doktor takibe felan çağırmamıştı

tamam canımmm ozaman bir bardak sabah bir bardak akşam ılık olarak içeçem ama regl bittikten yedi gün sonraa yumurtlama dönemlerinee geliyoo ozaman mıı başlanıyoo:26::26::26::26:

ben drumun ihmali yüzünden 7cm kist sahibi oldum sende böyle bişeye sahip olmak istemiyosan kafana göre kullanma derim
hımmmmm ozaman sadeceee soganı deniyimm bakalımm içebilecekmiyimm şimdii ne durumdaa kistlerin duruyomuu geçtimii

aynen öyle zeynebim nurumm yumurtlama denk geliyo gelecek aya rahim hazirlaniyooo.ilik ic cok sogutma ama icebilecegin sicaklikta olsunn

yaaa arkadaşlarr bii karabirberr vardıı vee bidee bestee vardıı gelmiyolarmıı enson karabiber hamile olma ihtimali vardıı ne oldu onaaa

vallaa bendee bilmiyorumm kiiii ama hancek imm demiştii farklı yerlerdee farklıı referanslarr oluyormuşş

yok zeynebimnurum böyle referenz kesinlikle olmaz prolaktinde kime sorarsan sorr istersen prolaktin topigine sor googlede doktor sitelerini oku böyle bi referenz yok seninkinde bi yanlislik var yada o deger prolaktinde alakasi yok sen yanlis anlamisisnnnnnn

yaaa arkadaşlarr bii karabirberr vardıı vee bidee bestee vardıı gelmiyolarmıı enson karabiber hamile olma ihtimali vardıı ne oldu onaaa

beste annesi gile gitmis yen igelmis iki gün önce burdaydi ama karabiber kayboldu ses yok önce hamileyim demis sonra hancekime facede kanamam basladi degilim demis baskada haber yon netim yok gelemiyom demissss.. gidis o gidis gelmedi bidahada

yasakımm canım yalnışta olabilir ama ben çok araştırdım adetin 7.günü başlanıyor diye biliyorum,
ve iki kez uyguladım ikisindede adetin 7.günü başladım,

adet bittikten sonra 7. gün değil,

regilin bitikten 7 gün sonra yani...kac gün boyunca

vallaa dr öylee dediii yaa ne biliyimmm hiç bilgimm yokkii tekrarrr mı yaptırsamm başka bi hastenedee

yasakımm canım yalnışta olabilir ama ben çok araştırdım adetin 7.günü başlanıyor diye biliyorum,
ve iki kez uyguladım ikisindede adetin 7.günü başladım,

adet bittikten sonra 7. gün değil,

canocanim bu tarihi hep kk kislar uydurdu herkeste öyle yapti..aslinda gercegi benim dedigim sekli tümm saracoglu orjinal sitelerinde öyle yaziyo daha gecenn tv de yine kendini dinledim öyle dedii.. bak aynen siteden aldim böyle yaziyoo

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.bunu yaziyi resmi siteden aldimmmm

kafam karıştıı hangi gün şimdiiii:26::26::26::26:

zeynebim nurum ben aciklamami yaptim artikin sana kalmiss ne zaman yapacaginn...bak loorimede aynisin itarif ettimm ilk yaptigi ay rahmi hazirlandi diger ay hemen hamile kaldiiiiii ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…