Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bendee yapıyımm ozamann yasağımm ne yapımmm soğan yemiyorumm ama suyunuu içmeyee çalışırımm şifaa niyetinee bidee şu prlaktn düşersee inşallah olurrr

yaaa yapılışıı bir soganıı 2 bardak sudaa kaynatıyosunn bir bardağınıı sabah bir bardağınıdaaa akşam içiyoruz amaa akşam içtiğimizz sogukmu oluyoo sıcakmı içmek lazımmm

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin canımm bana kızmadın demi :26::26::26:

Kizceler ben cikiyom dualarinizda beni de unutmayin

güle güle canım

zeynebm seninde prl yüksemidi? kaç çıktıydı cnm? ılık içilio sıcağa yakın ılık, klorsuz suyu kaynaıp içine atıp 5 dak kaynatp ılınıp içilio .. sabah akşam aç karna dio tarifinde

aynen ben de gidince, orda dua ederken diyorum, yasakhayalime, zikzakıma, nazıma, karamelime, zeyenbime, buryukuma, basama, zuhalime vs vs vs böle sıralıyom unuttuklarım varsa da yolda devam ediyorum

canımm yaaa bana da dr buay vermişti klomen ama sonraa antıbiyotık kullandımm iltihap içinn bendee buay dr gitmeden kendim alıyım diyorumm zararı olmaz herhaldee

neka çok konuştum yaa ben bugn :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

aşk olsun ipekim niye kızıyım ben sana Allah okuyandan da okumayandanda razı olsun

canımm yaaa bana da dr buay vermişti klomen ama sonraa antıbiyotık kullandımm iltihap içinn bendee buay dr gitmeden kendim alıyım diyorumm zararı olmaz herhaldee

drun sana nasl kullan demişti canım ? adetin 5. günü başlanıodu buna, kimsii günde 1 kimisi günde 2 verio dio .. zararı yok yumurta geliştirio işte ama çatlamasını filan takip etmek gerekbilr ???

ic zeynebim nurummmm günde iki defa taze yapacan kesinlikle öyle bi bardagini aksam icmeyecennnn her defasinda yeniden yapacan iki bardak suya orta boy soganin ince kabugunu soy kaynayan suya at tam 5 dk kaynat saat tutki fazla kaynatmaaa vitamini gitmesinnnn..kaynatirken kapagi kapatki su buharlasip ucmasinnnac karnina yapacan ictikten sonrada en az 10 dk bisey yeme icmeee.....sabah-aksam,öglen -aksamda yapabilirsin hangi zaman araligini istersen hazir suyla yaparsan daah iyi klor klorsüz olmasi lazim reglin bittikten 7gün sonra yapamaya basllaaa

canımm benımm testimdee referans değer 5 diyoo benımkii 4,75 cıkmışş dr yüksek dedi ...

akşammaa kalan bardak soğuk oluyoyaa ısıtıpmı içmek lazımm canımm

Son düzenleme:

ben drumun ihmali yüzünden 7cm kist sahibi oldum sende böyle bişeye sahip olmak istemiyosan kafana göre kullanma derim

yasakım bak şu kısım kafa karıştırıo, adet 5 gün süren biri 7 gün sonra yani 12. günde bunu içiyo demektr,yani yum günlerinde ????? ama adetn 7. günü başlanıo galiba, çünkü saraçoğlunun sitesinde de adt btnmnden 2-3 gün snra dio ???????

ipekim aslinda kafa karistiracak bisey yok herkesin regl süresi ne olursa olsunnn bittikten 7 gün sonra baslanilacak evet yumurtlama gününe denk geliyo zaten bu ayi gözden cikariyosun gelecek aya hazirlaniyo rahim ne.....ben saracoglu sitesinde okumustum tv de dinledim hep reglbititkten 7 gün sonra dedi ...ona ait olmayan siteler kafa karistiriyo degisik gün veriyolarr...kendide dedi regl biter bitmezde baslanir ama ayni sonuc elde edilmeye bilir diyeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…