- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.921
kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşürüz inş.,
iyi akşamlar hepinize...
biz de iyiyiz canım.....Kızçe azcıkın hasta.......Bat listen hayırlı olsun canım..................hoşş buldumm rüyammmm saoll canımmm iimm valaaa aynııı
haala ısınsın die bekliorummmm
sen napyonn elifimizzz nasıllll
melekkkk azcıkın yavaş in be yavv......:18::18::18:pisti boşaltın millet ben inicem
canımm yasakımm dostinks verdii odamıı yalan yaaaa
yasakım sana kendimi affettirmeköyle olsun bakalimm
ben bakarımm beaaa bi seksenleri bidee yalan dünyayıı izliyorum zatennn
yasakım sana kendimi affettirmekiçin bi seranat yapım bari bekle süslenim gelim
o zaman bu akşam trt 1 deyiz beaaaaa
biz de iyiyiz canım.....Kızçe azcıkın hasta.......Bat listen hayırlı olsun canım..................
melekkkk azcıkın yavaş in be yavv......:18::18::18:..ezdin beni..........:111::111: :111: ..........
yaskımm bendee baktımm netten saraçoğlunu sitesindee adet bitiminden 7 gun sonraa başlanması gerek diyoo en iyi sonuç için 7 gun sonraa başlayıp onbeş gun içilecek ondan sonraa reglin geliyo zatenn 7 gün ara verip diğer regl gelmeden ongun oncee tekrar 5 gun veyaa 7 gün yapılabilinir diyooo
amanınbiz de iyiyiz canım.....Kızçe azcıkın hasta.......Bat listen hayırlı olsun canım..................
melekkkk azcıkın yavaş in be yavv......:18::18::18:..ezdin beni..........:111::111: :111: ..........
aynı beeaaaatamamm beaaa
napıyon beaaaaaa
dikkatli iniş yap bi daa......Gözcüklerinde sorun varsaamanınruyam inem derken seni ezdimmi ben gel bi öpem de geçsin
teşekkürler NAZIM.........inşllh yazılcaksınız hepiniz bol bol bebiş dolcak burası.................ooyy kıyamannn hiççç geçmiş olsunnnn canımmm
saol canım inş... listedeki bütün canlarım tez vakkite hamil tabloma yazabilirmmmm
aynı beeaaaasen nabıyon beaaaaaaaaaaa
melekim hadi artıkın süslen de gel......nerde kaldı güzel sesçiklerin.........
yasakım bu şarkı sana gelsin
Mustafa Ceceli - Aman / Orjinal Klip 2013 - YouTube
ben çook severim mustafa ceceliyi sizde dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?