- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.961
gelmi dedi moremmmmm hastayim agrim ne var deseydinn
yaw sen hamarattin noldu sana böyle diye sasirip kaldim bize benzedin iyiceeyapoom melekim koydum artıkın...:104:.:104: :104: ..Dünden de vardı zaten.......
az sonra gelcek........yemekim ancak yetişcek.....
yasakım neden bakoon öyle ,, sen büle bakarsan, kociş nasıl bakar bana bilemedim artıkın....... :18::18::18:...
şimdi dedim kocişee ben yarın giderim günden dedimmm
zaten yağmurr vaa o değil üşnemem giderimde kanama çok beaa rahat edemiorum
gitmicemmm
gitme morem durumun belliregl günleri bende bi yere gitmek istememmm
gel hadi sarılıp barışalım öylesehadi afettirdin kendiniyosam baya küsmüstümm hee
hadi ruyama baktın büle
tutmayın kızlar beni bi oynucam
tutmayın kızlar beni bi oynucam
kızzz bi alemsin sen de..............yaw sen hamarattin noldu sana böyle diye sasirip kaldim bize benzedin iyicee
o bakmaz o büleyaparr ruyammm
deliyedüğün değil , bayram değil niden oynuyon melekinm be yavvvvvvvvvvvvv..................... tüvvbeeeeee...........................kız sen delirdin mi yosam...............
kızzz bi alemsin sen de..............sesli sesli güldürüyon beni evde.................. sence de üle mi yapar......................
ben kaçarımm artıkınnn hepinizee iyi akşamlarrrr bol neşelerrrrr hadii öptümm hepinizii canlarımm benımmm yawwwwwwww
düğün değil , bayram değil niden oynuyon melekinm be yavvvvvvvvvvvvv..................... tüvvbeeeeee...........................kız sen delirdin mi yosam...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?