- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.941
yaaaa kizlar banada anlatin yaaa.ben anlamadim, su sogan kürünü...
simdi bir sogana iki bardak su onu kaynatacayim 5 dk sonra bir sabah birde aksam ac karnina icecem degilmi...
tam olarak adetin hangi gününde? kac gün boyunca?
BANA YARDIM EDIN
canım bunu sürekli içilcek diye biliyorum ben....kist için mi içicenyaaaa kizlar banada anlatin yaaa.ben anlamadim, su sogan kürünü...
simdi bir sogana iki bardak su onu kaynatacayim 5 dk sonra bir sabah birde aksam ac karnina icecem degilmi...
tam olarak adetin hangi gününde? kac gün boyunca?
BANA YARDIM EDIN
dikkatli iniş yap bi daa......Gözcüklerinde sorun varsabi doktora göstersin seni kocişin......
yarın bi gidim barim doktora
teşekkürler NAZIM.........inşllh yazılcaksınız hepiniz bol bol bebiş dolcak burası.................
ben süleyince güzel sülerim öylemelekim ne güzel bi şarkı bu böyle.................
anaaaaaammmm burdakıı kısçeleree laff yetiştirecemmmm diyeeee azdaha yemgimm yanıyoduuuu yaaaaaaaaa
yakcak yemeğin var zeynepim şükret...........anaaaaaammmm burdakıı kısçeleree laff yetiştirecemmmm diyeeee azdaha yemgimm yanıyoduuuu yaaaaaaaaa
yakcak yemeğin var zeynepim şükret.......................Ben daha yemek bilem koyamadım ateşe............... laf yetiştirmekten..........
anaaaaaammmm burdakıı kısçeleree laff yetiştirecemmmm diyeeee azdaha yemgimm yanıyoduuuu yaaaaaaaaa
yakcak yemeğin var zeynepim şükret.......................Ben daha yemek bilem koyamadım ateşe............... laf yetiştirmekten..........
git yemeğine bak akşama adamına ne yedircenkızzzzzzzzzzzzzz
yasakım bu şarkı sana gelsin
Mustafa Ceceli - Aman / Orjinal Klip 2013 - YouTube
ben çook severim mustafa ceceliyi sizde dinleyin
yasakım yeni şarkımı beğendin mi
kayınvakideme misafir gelmiş
oraya gitcekmişizzz
yatıp dinlemek istiorumm yawww hiç biyere gitme istemiorumm
yapoom melekim koydum artıkın...:104:.:104: :104: ..Dünden de vardı zaten.......git hadi sende yemekyap az çene çok iş heeeeeeeeee
kurtardımm allahtannn ama yedektee dunki yemek vardıı neyapalım yanarsaa onu yerdikk kısçelerimee feda olsunnn
ruyamm eşin geç geliyodur belki benımki gelmek üzereee ar
yasakım neden bakoon öyle ,, sen büle bakarsan
yapoom melekim koydum artıkın...:104:.:104: :104: ..Dünden de vardı zaten.......
az sonra gelcek........yemekim ancak yetişcek.....
yasakım neden bakoon öyle ,, sen büle bakarsan, kociş nasıl bakar bana bilemedim artıkın....... :18::18::18:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?