Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canımm adet bitiminden yedi gün sonraa başlıycaksınn anlattıgın gibi yapıp 15 gun içilecekmişşş aç karnınaa vee ılık bir şekildee

Son düzenleme:
canım bunu sürekli içilcek diye biliyorum ben....kist için mi içicen

Son düzenleme:
]

melekim ne güzel bi şarkı bu böyle.................
ben süleyince güzel sülerim öyle

anaaaaaammmm burdakıı kısçeleree laff yetiştirecemmmm diyeeee azdaha yemgimm yanıyoduuuu yaaaaaaaaa

anaaaaaammmm burdakıı kısçeleree laff yetiştirecemmmm diyeeee azdaha yemgimm yanıyoduuuu yaaaaaaaaa
yakcak yemeğin var zeynepim şükret.......................Ben daha yemek bilem koyamadım ateşe............... laf yetiştirmekten..........

yakcak yemeğin var zeynepim şükret.......................Ben daha yemek bilem koyamadım ateşe............... laf yetiştirmekten..........

git yemeğine bak akşama adamına ne yedircen kızzzzzzzzzzzzzz

kurtardımm allahtannn ama yedektee dunki yemek vardıı neyapalım yanarsaa onu yerdikk kısçelerimee feda olsunnn

ruyamm eşin geç geliyodur belki benımki gelmek üzereee ar

kayınvakideme misafir gelmiş
oraya gitcekmişizzz
yatıp dinlemek istiorumm yawww hiç biyere gitme istemiorumm

git hadi sende yemek yap az çene çok iş heeeeeeeeee
yapoom melekim koydum artıkın...:104:.:104: :104: ..Dünden de vardı zaten.......
kurtardımm allahtannn ama yedektee dunki yemek vardıı neyapalım yanarsaa onu yerdikk kısçelerimee feda olsunnn

ruyamm eşin geç geliyodur belki benımki gelmek üzereee ar
az sonra gelcek........yemekim ancak yetişcek.....
yasakım neden bakoon öyle ,, sen büle bakarsan , kociş nasıl bakar bana bilemedim artıkın....... :18::18::18:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…