Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

mesala bati en yakin olan ilk sirada bati en gec olan en sonda olsa kiminki erken diye aradan bulmak zorunda kalmazdiktaa

ama napsinn hakli agir konussada biz burda bak neler cekiyozz senin yasadiklarin hic kolay degilll bazilari zevk icin biseyler yasiyooo sonrasi aldiracammmm du bi gidimde iyice bi okummmmmmsonra burdayimmmm hemennn

zaten yine boşa çene patlattık gibime geliyo sanırım fake konuymuş

bilmem olumukii olusa nasıl oluuu :44::44::44::44:

eger öyle bi imkan varsa harika olur morem yaw böyle aradan sayfa arasi listeyi bulmak hem senin icin zor hem bizim icinnnn cogu kis nerde liste diye soruyoo böyle zor oluyo pazartesim gelince bi konusalimmm hani bu iyi biseyy hem topik daha canli olurrrr daha ilgi cekerrr

yasakım monarossa banlanmış akşamüstü birderdim var da bi konuya yorum yapmıştı banlamışlar konuya yorum yapanların çoğunu bende yapmıştım ama ben yırtmışım

ne o beaaa çok geri kaldım çokk :18::18::18::18:

ama napsinn hakli agir konussada biz burda bak neler cekiyozz senin yasadiklarin hic kolay degilll bazilari zevk icin biseyler yasiyooo sonrasi aldiracammmm du bi gidimde iyice bi okummmmmmsonra burdayimmmm hemennn

nee oo konularr yahuuu
bende burdan başka bişey bakmıo herşeyi kaçırıoo

mesala bati en yakin olan ilk sirada bati en gec olan en sonda olsa kiminki erken diye aradan bulmak zorunda kalmazdiktaa

listedeki tüm kızçeler tamamlasında yasakım öle yaparımm şimdi ataya eklemek çıkarmak zor oluo :44::44::44::44::44:

nee oo konularr yahuuu
bende burdan başka bişey bakmıo herşeyi kaçırıoo

morem bende bi buraya bakiyom oralara hic gitmem ama arkadaslik listemde monarossayi banlanmis gördüm niye kiscemi böyle yapmislar diye merak ettimm banlandigi topige baktimm cok hakli ama yönetim banlamis iste zaten oraya girip yorum yapmak biraz riskli agzindan bisey kaciyo sinirleniyosun banlaniyosun iyisimi biz burda kalalimm

Son düzenleme:
kiscem bisey yazamiyosun demi sadece okuysun galibaaaa

arkandayiz cankusum cok haklisin iyikide yazmissinn hic pisman olmaaa haketmis acan kisi benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…